Nikdo se tady nesvěřuje, jen pár jedinců, tady "fňuká", co bude či nebude. Prostě každý, kdo si chce informace zjistit, může si udělat čas několik dnů a telefonicky komunikovat se všemi zainteresovanými institucemi. A až si to vše zjistí, tak potom může tyto materiály na webu zveřejnit. Zatím se tady šíří jen jakési polopravdy o přeladění K37 a K48 v analogu na nové kanály k 1. dubnu 2011. Všichni zasvěcení, vědí jak se věci mají. A pokud se někdo zasvěceným stát chce, tak ať použije postup, který použil můj kamarád, který to vše tady na ostravsku "rozjel". Říkal mi, kolik už ho to stálo času, peněz, neustálého telefonování po různých institucích atd. Jak jsem psal, zítra má schůzku se s. Ing. Palasem, což je hejtman a i on se o tento problém živě prý zajímá, protože mu jde jako správnému úředníkovi, který slouží lidu o to, aby lidé bez problémů přijímali DTV a montážní firmy na ostravsku, které se cítí obstrukcemi ze strany ČT poškozeny mohly z tohoto přechodu ATV - DTV slušně profitovat, jak měly v úmyslu!