Dobrý den, chtěl bych vyjádřit své jemné zklamání z této televize a případně poprosit o radu. Po dlouhém rozhodování jsem se rozhodl nahradit stávající plazmu TX-P37X10Y novou, smart televizí a vybral si opět Panasonic TX-40CX800e . Instalace proběhla v pohodě, obraz je krásný, ale zatím jsem narazil na dvě překvapení, která mě nepotěšila.
1) je tu pouze jeden typ zobrazení EPG, ten dle našeho rodinného názoru méně přehledný, všechny kanály pod sebou a programy v řádce.
2) měl jsem původní plazmu připojenou k HDD rekordéru Panasonic DMR-EX78 a perfektně fungovala funkce Pause Live TV, tj. okamžité nahrávání sledovaného programu (ideální, když Vám někdo zavolá během filmu nebo si musíte odběhnout a pak program sledujete se zpožděním, jinde známé jako TIME SHIFT.) Nahrávání se spouštělo tlačítkem Pauza na ovladači televize či rekordéru a fungovalo perfektně. Ačkoliv mám novou televizi připojenou stejně, toto mi nefunguje. Tuší někdo, jak tuto funkci zprovoznit nebo je rychlé nahrávání možné pouze, když připojím externí HDD?
Předem díky za odpověď,
JŠ