Naprosto mě šokovala perfektní selektivita a citlivost tuneru v autorádiu Swing v trojkové Fabii. Jezdili jsme s tátou trochu po Liberci a naladil jsem mu tam pražskou 91,9 MHz, která je tu silně rušená 91,8 z Löbau a ve srovnání s továrním rádiem v mojí Toyotě Auris 2011 byl příjem prakticky bez rušení, jen s minimálními úniky, pomalu mi přišlo, že poslouchám místní vysílač. Doma mám na příjem FM autorádio Kenwood KDC-W3037, co mi zbylo ze starého auta, napájené ATX zdrojem Fortron, který mi pro změnu zbyl z jednoho počítače. V kombinaci s metrovou prutovkou tu přijímám i velmi slabé a vzdálené signály, ale selektivita toho Kenwoodu za moc nestojí. To jsem si ověřil při různých výlukách vysílačů. Když byla třeba vypnutá 91,5 MHz z kóty Lubań/Nowa Karczma, hrál mi tu pěkně Blaník z Děčína na 91,6 MHz atd. Napadlo mě, zda by ten Kenwood šel vylepšit výměnou filtrů, abych se aspoň částečně dostal na schopnosti moderních autorádií a zda nemá někdo zkušenost ideálně s tímto modelem a třeba za nějakou úplatu by byl ochotný mi ty filtry případně vyměnit, nebo alespoň poradit s výměnou svépomocí. Díky a zdravím.