Osobně by mi koncesionářské poplatky nevadily. Žádnou stanici Českého rozhlasu nepustím jak je rok dlouhý, ale platím poctivě. Možná proto ČR nekritizuji. V případě ČT by mi poplatek nevadil, pokud by ČT přistupovala ke všem koncesionářům férově. Co mi však vadí, je fakt, že zpravodajství je neobjektivní. A nemusí se jednat o informace z válkou zmítané Ukrajiny, kdy jeden den vysílá ČT záběr vojáka, který vystupuje jako separatista a za pár hodin je divákovi předložen ten týž záběr jen s jiným překladem jako ukrajinský voják? Nemělo by se to stávat, ale stane se, co nepochopím je fakt, že nás ve zprávách informují o něčem co se mělo odehrát v Ivanovicích na Hané, které podle ČT patří do okresu Prostějov, což není pravda patří k Vyškovu. Jak potom můžu věřit v pravdivé a objektivní informace v ostatním zpravodajství(např. zahraničním), pokud je mi takto lehce ověřitelná informace podána nesprávně? Další co mi vadí je skutečnost, že ČT rozdělila koncesionáře na dvě kategorie. Mám namysli vysílání programů veřejnoprávní televize v HD kvalitě prostřednictvím DVB-T. V krajských městech a jejich přilehlém okolí je tento signál šířen více než rok prostřednictvím soukromého Mux RS7 za nemalé peníze. Velká část obyvatel, kteří poctivě platí tyto koncesionářské poplatky si musí(musela pořídit satelitní přijímače pokud chce program sledovat v HD) za nemalé peníze a navíc pravidelně měsíčně satelitní společnosti platit servisní poplatek, který se od dubna zdražuje na 55Kč/měsíc. A tato skutečnost férová rozhodně není.