Tak ve Zlíně (Jižní svahy, centrum - Letná) síť 7 stále nevysílá??? Přijímám pouze kanál 42 (MUX 4). To zase musíme být poslední??? Prosím některé moderátory o zjištění situace a prognózy v našem baťovském podnikatelském "impériu". MS v hokeji se blíží....!!! :-)
To je nějaký divný,mamce jsem onehdá dával pokojovou anténu,páč než se dá pořádná anténa na činžák,tak to trvá sto let (Hulín-Družba) na kanál 42-směr Zlín a teď jsem ji naladil i K41.
A Hradiště to určitě není...
Lidi než sem napíšete nějaký blábol, tak se podívejte na mapu ( trasa mezi Uherským hradištěm a Hulínem = rovina kolem řeky Moravy bez kopců ), pak si uvědomte, že vaše mama bydlí v Hulíně nejblíž směrem od U. Hradiště, okna má zřejmě směrem na U. Hradiště, bydlí asi někde v pátém patře a tak dále a tak dále a pak teprve pište nějaké moudra do diskuze. Jasně že jí na to chytáš U. Hradiště, omfg !!!
Tak hele,ty blábole.když se podívu na terénní profil,tak jsou jak na Zlín,tak Rovinu v cestě kopce.Zlín má z Družby azimutem 119°,Rovina už je celkem dost mimo-konkrétně 174°.
Anténa(není to klasická pokojovka,měl jsem doma jednu rezervní krátkou colorku,tak jsem zkusil použít pouze dipól se symetrákem a metr od toho jsem hodil zesák od Terozu K42) míří přímo na Zlín,těch 119°,zkusil jsem i tu Rovinu,ale nic.
Okna jsou samozřejmě na jih,jinak by to přes ty panely neprolezlo.A bydlí jenom tak mimochodem v jedničce...tož tak.
Pro Peťu Marečka-z Javoriny nemá pouze k 23.