Autor Téma: Problémy s aktivací karty CS Link  (Přečteno 113327 krát)

Nikola Svoboda

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Problémy s aktivací karty CS Link
« kdy: 02. 02. 2011, 21:55:01 »
 Zdravím,
mám přijímač značky AZ BOX. Anténu jsem nastavil Astra 1 a 3..  Dám Astra 3 a CT1 A ČEKÁM hodinu, dvě, pět a nic. Volám na CSLINK a ptám se jestli to třeba není strojem ? Prý to muže trvat dva dny ? To nikde v letáku nemají  :(. Nejsem profík, ale snad jsem na nic nezapomněl ? Nemůže někdo poradit co dělám blbě ? Signál mám něco kolem 80% a kanály mám v nabídce a hlásí kodovano. Když najedu do menu stav karty tak tam stojí ID ... nic a inserted. Jinak žádná známka, že by to něco dělalo. Kámoš to měl za hodku druhý čekal celý den ? Nabídka zdarma běží a krátí se mi čas. Kartu jsem registroval a je vložena správně čipem vzhůru. Díky za raduA JAKÝ KOLIV TIP.
« Poslední změna: 04. 02. 2011, 12:33:19 od Jan Potůček »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Adolf Polulin

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 46
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: aktivace cslink
« Odpověď #1 kdy: 02. 02. 2011, 22:02:03 »
To, že jsi na Astře 23,5, jsi zjistil jak?


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re: aktivace cslink
« Odpověď #2 kdy: 02. 02. 2011, 23:18:29 »
Tomu nerozumím. Honíte čas kvůli nabídce zdarma a přitom naprosto unáhleně zaregistrujete ihned kartu a tím pádem se připravíte o dalších cca 14 dní bezplatného sledování.
Co se týče nastavení tak souhlas s kolegou. Že tam něco v menu ukazuje 80% vůbec nic neznamená,podstatné je na jaký satelit je ta anténa skutečně nastavena. O anténě samotné /jaký konvertor,způsob jeho uchycení,typ/ jste ale nenapsal nic tudíž se dá sotva něco radit.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Nikola Svoboda

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: aktivace cslink
« Odpověď #3 kdy: 03. 02. 2011, 07:18:23 »
jo je to na ASTRU 23,5 všechny kanály jsem zprvoznil a když dám astra 23,5, kanál ct1, kde vidím i co dávaj akorát je napsáno kodovano, takže parabola je nastavená dobře. LNB mám přímo na obě astry 23,5 a 19,2. Parabola 80 průměr. Nebudte přísní dělám to poprvé :-). Nehoním čas kvůli dvou dnům je to moje blbost, že jsem ji registroval. Co ten můj stroj je možné, že třeba nechce komunikovat ? Když dám slot1 karty tak tam není uvedeno ani ID karty? Jelo to celou noc a nic  :-[ díky


Adolf Polulin

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 46
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: aktivace cslink
« Odpověď #4 kdy: 03. 02. 2011, 07:49:30 »
FTA programy jedou?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Vladimír Dráb

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 323
    • Zobrazit profil
Re: aktivace cslink
« Odpověď #5 kdy: 03. 02. 2011, 08:23:16 »
Pán píše, že je začátečník, tak bych jen doplnil, že se myslí české FTA, tj: ČT 24, Public, Noe, Očko, pokud tyto fungují vypadá to na problém s přijímačem. Je-li možné oživil bych kartu v nějakém přijímači s originálním dekodérem. Co vám hlásí přijímač po zasunutí karty? Např. nemáte oprávnění...., nebo zkontrolujte kartu....?


Nikola Svoboda

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: aktivace cslink
« Odpověď #6 kdy: 03. 02. 2011, 18:04:05 »
zdravím děkuji za doplnění, jak píšete FTA mám. Přímač je AZ BOX a zkouším mu dát nový sw a uvidíme. Zítra ještě zkusím na jiném přímači vyzkoušet kartu. Jedno je jisté parabola / nastavení je snad správně a vypadá to na přijímač. Když strčím kartu správně nebo naopak stroj se chová stejně a hlási inicializuji card pak to za 5s zmizne.


spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: aktivace cslink
« Odpověď #7 kdy: 03. 02. 2011, 18:35:02 »
Kruci všechno jak z chlupaté deky,není náhodou zaplý blocker,zkusit aktualizaci karty/nejlíp na parabole/,nový sw/čte to vůbec CW, atd,atd,bez informací !!!
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re: aktivace cslink
« Odpověď #8 kdy: 03. 02. 2011, 18:49:52 »
Kruci všechno jak z chlupaté deky,není náhodou zaplý blocker,zkusit aktualizaci karty/nejlíp na parabole/,nový sw/čte to vůbec CW, atd,atd,bez informací !!!

Přesně tak, to jsou informace na zabití, na které vůbec nemá cenu reagovat. Příklad: Koupil jsem si auto. Je to Škoda. Něco jsem tam nalil. Ono to nejede.
Takhle, že by konečně napsal typ toho AZ Boxu plus verzi Firmware, co tam má a pak se možná dá na něco odpovídat.

Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


j3nda

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
Re: aktivace cslink
« Odpověď #9 kdy: 04. 02. 2011, 09:53:34 »
tak hlavne azbox potrebuje nainstalovat ovladace aby mu fungovala interni ctecka ;)
aby prochazeli zapisy je treba nainstalovat plugin openxcas a addon multicas
pokud zapisy prochazet nemaji pouziva se kombinace newcs+mgcamd
azbox je linuxovy prijimac, to neni pro zacatecniky co si o tom nic neprectou
doporucuju forum.satdigitalne.cz a zacit studovat
« Poslední změna: 04. 02. 2011, 10:06:23 od Jan Benda »