Autor Téma: Skylink  (Přečteno 59273 krát)

IVOzNR

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 15
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Skylink
« Odpověď #60 kdy: 30. 03. 2011, 09:37:30 »
Po mojich predchádzajúcich problémoch (popisovaných v tejto diskusii) s CAM IRDETO NEOTION SKYLINK mi umožnil predajca jeho výmenu za CA modul IRDETO SMIT SECURE PLUS. Odvtedy žiadne problémy s dekódovaním ICE karty Skylink v neregistrujem. Verím, že čínsky výrobca uvoľní testovaný firmware s funkciou OTA (ktorá teraz beží v testovacej verzii pre interné potreby dovozcu - tak ako uviedol Ing. Martin Švehlík, zástupca Omko Digital, a.s. v článku z 11.2.2011)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Libor Seznam

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 46
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Skylink
« Odpověď #61 kdy: 10. 04. 2011, 11:19:43 »
Právě sleduji VC F1 a v komerční přestávce jsem to přepnul na STV2 a ouha ono je to kodováno, ale STV3 dává formuli volně. Jaký to má smysl ? Vždyť to jsou přece volné programy základní nabídky !!!


Jaroslav Syrový

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 563
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Skylink
« Odpověď #62 kdy: 10. 04. 2011, 11:43:39 »
STV bývá na kartách registrovaných pro CZ nepřístupná při některých sportovních přenosech a už je to tak dlouho. A STV3 už zřejmě k blížícímu se datu vypnutí nikdo neřeší.


Libor Seznam

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 46
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Skylink
« Odpověď #63 kdy: 10. 04. 2011, 12:09:29 »
A CS link na STV taky koduje ?


Jaroslav Syrový

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 563
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Skylink
« Odpověď #64 kdy: 10. 04. 2011, 14:01:24 »
Taky. A nejde o kódování (to je tam furt), ale o práva pro území ČR.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


K. Vav

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 225
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Skylink
« Odpověď #65 kdy: 11. 04. 2011, 17:48:05 »
Jelikož je možno zasílat soubory do 500kB- rozděleno do 3 textů


K. Vav

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 225
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Skylink
« Odpověď #66 kdy: 11. 04. 2011, 17:50:06 »
Opět 1.část


K. Vav

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 225
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Skylink
« Odpověď #67 kdy: 11. 04. 2011, 17:50:41 »
2.část


K. Vav

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 225
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Skylink
« Odpověď #68 kdy: 11. 04. 2011, 17:53:01 »
3.část
Konec podpory Cryptoworksu po 31.12.2012 ;)


Zip Zip

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 92
  • Dělám to, čemu rozumím, čemu nerozumím, nedělám.
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Skylink
« Odpověď #69 kdy: 11. 04. 2011, 18:06:40 »
Právě jsem e-mail od Irdeta dočetl a jsou tam zajímavé poznámky. Irdeto podává podnět k ČOI a SOI. Další zajímavost je, že Fergusony (Arivy a další klony ...), Opticum a Golden Interstar nemají šanci od Irdeta získat licenci. Pravděpodobně vytrvale poškozují Irdeto nejrůznějším způsobem a na dobré slovo (upozornění) kašlou, tak jsou vyloučeni ze hry.
Teď jsem zvědavý na podavače, jak se jim bude spát, kolik Ariva šrotu se tu prodalo.


Dave.1

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
  • Keep The Faith
    • Zobrazit profil
    • Bon Jovi .CZ
    • E-mail
Re: Skylink
« Odpověď #70 kdy: 11. 04. 2011, 18:19:18 »
Kdyz ono je spis problem v prodejcich, ze lzou zakaznikum, ze je to urcene pro skylink / cslink. Firma Irdeto asi nema zadnou sanci proti prodeji kterykoliv vyrobku na nasem trhu. Maximalne, pokud v manualech je uvedeno, ze jsou podporovany irdeto nebo CW. Pak asi jo. Pokud to ale v manualech, krabicich a kdekoliv jinde uvedene neni, tak si kazdy u nas muze prodavat cokoliv. Ale Arivu ci jine zminene nemam, tak nevim, jak tomu je. Sam jsem kupoval Vantage a vim, ze ctecka nepodporuje CW, ale vedel jsem, ze tam jsou sachty pro moduly (CW, Irdeto, ...). A nikde to ani v pristoji ci jinde psano nebylo, ze je to CW pristoj. Pokud je tomu je i u arivy a zminenych, tak Irdeto place na spatnem hrobe.
Vantage HD 6000S / Skylink ... mám rád HBO HD :-)


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re: Skylink
« Odpověď #71 kdy: 11. 04. 2011, 20:49:25 »
tak, ICE karta u Arivy 100E běží, nicméně, měla jeden čas problémy se zápisy - Skylink avizoval - ale už je to v poho...
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


Pavel Kalous

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Skylink
« Odpověď #72 kdy: 01. 06. 2011, 11:02:20 »
Dobrý den,
jsem laik a potřebuji znát názor někoho znalého  :)
Vlastním přijímač HUMAX CRCI 5500 se  a ptám se,  jestli má už někdo praktické zkušenosti a zda-li na tomto přístroji funguje  katra sky-link výměna i bez CA irdeto?
Dále případně, jestli by byla  eventuálně možná a funkční kombinace "stařečka" CA -Magic 1,03 s toto novou kartou?
Děkuji za odpověď


K. Vav

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 225
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Skylink
« Odpověď #73 kdy: 01. 06. 2011, 11:56:22 »
Naprosto bez problémů ;) - OK


IVOzNR

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 15
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Skylink
« Odpověď #74 kdy: 21. 07. 2011, 16:23:44 »
Podľa webu Skylink obdržal modul SMIT Irdeto CI+, certifikát Skylink Ready.
K spokojnosti používam uvedený modul s kartou Skylink ICE zatiaľ s originál SW.
Ak modul obdržal certifikát Skylink Ready malo by byť možné upgrade SW na CZ/SK lokalizáciu.
Ako na to?