k tomu HDBOXu 9200 resp 9300 sa pripajam
je to rovnake zelezo ako Octagon 1018 (1028 ma lepsi cip, zvlada/bude zvladat narocnejsie mutlimedia a pod.)
- 9200 potrebuje externy disk, da sa HDD namotovat aj do vntura, alebude tam potom tesno a teplo
- 9300 ma iny dizajn je to plna sirka 43 cm a je pripraveny na internu montaz disku, ktoru ja osobne preferujem, HDD doporucujem specialny multimedialny, cim menej platni a "green"
Je niekolko podarenych fw v kombinacii s pluginmi, kde je standard odladeny (su nedorobky v prekladoch menu, neprehra akekolvek multimedia napr s inoum frekvenciou obrazkov) a najmafunguje podla mna / pre mna spolahlivo, t.j.:
- dobre intuitivne ovladanie
- momentalne funkcne Crypto Skylink a Gital, ICE Skylink, UPC, SkyD, ORF ....
- rychle prepinanie (zavisi na pocte kariet a podobne)
- dobry resp bezproblemovy obraz
- 2x nahrava aj HD program - HDBOX zdiela interne kartu a 3. program pozeram, ale len z tych TP kde nahravam (uvidime ci to interne zidelanie karty pojde aj po vymene na ciste Irdeto karty Skylinku - ak nie profi modul Irdeto pre 2 a viacerych ucastnikov)
- funguje casove nahravanie
- funguje PIP
- funguje EPG aj s cestinou
- dobra ceska podpora (forum satdigitalne.cz)
- LAN, mozne upravy pluginov cez PC, mozne mazanie nahratych programov cez pc
- mozne namoutnutie NAS disku
- 2x CI - keby nieco s Irdeto
Neviem ake ine poziadavky mate na 2tuner.
Pre mna jasna volba OEM Fortis - kam HDBOX patri, s vynechanim Openboxov, ktore nemaju cestinu, i ked je pravda, ze by sa dali preflashovat na HDBOX, ci Octagon