S tou ČT je to snad jasný dost - za 4 programy dát měsíčně 135Kč, když u Skylinku mám za 450Kč těch programů desítky, to snad komentář nepotřebuje a divím se, že toto ti nevadí...
ne, toto mi fakt nevadi (v pravym slova smyslu), protoze to nemuzu ovlivnit, je to narizene zakonem ... muzu maximalne upozornit sve volene zastupce v parlamentu ci senatu, aby takovy zakon zmenili ...
ale u dobrovolne placene nabidky firmy skylink to fakt neni povinnost platit. A muze ti tech 450Kc treba za 30 programu prijit, jako velmi dobra cena. V porovnani s temi 135kc za 4 kanaly CT. Co se tyka mnozstvi kanalu, tak zcela urcite. Ale co se tyka obsahu, tak i ty 4 kanaly mohou byt pro nekoho lepsi, nez jinych 30.
Proste je kazdeho vec, zda si plati placene kanaly. A to, ze tady nekdo zalozil diskusi na toto tema, tak jen se asi chtel podelit se svym nazorem, ze uz nedostava za tu cenu co plati (platil) to, co za tu cenu ocekava. A asi monitoruje, zda je v tomto nazoru osamocen nebo nikoli. Ja se s nim stotoznuji v tom, ze za cenu 350Kc bych nedostal adekvatni obsah, proto si HD balicek taky neplatim. Ale ze treba je pro me zajimavy obsah HBO HD za 285Kc, protoze za tu cenu dostavam presne to, co chci a ocekavam ...
Kdyby byl kanal HBO HD vazan na normalni HD balicek a musel bych kvuli HBO HD platit i ten, tedy ve vysledku 350 + 285, tedy 635Kc, tak bych si nepredplatil nic .... to je proste na jedne strane nabidka a na strane druhe ochota zaplatit adekvatni penize .... za 285Kc me to stoji, za 635Kc by me to nestalo ...