Fórum Digizone.cz
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Přejít na DigiZone.cz
Fórum Digizone.cz
»
Hlavní témata
»
Satelitní digitální vysílání (DVB-S)
»
Začátek se satelitem.....
« předchozí
další »
Tisk
Stran:
1
...
3
4
[
5
]
Autor
Téma: Začátek se satelitem..... (Přečteno 19887 krát)
Wolfgang Wolf
Profík
Re: Začátek se satelitem.....
«
Odpověď #60 kdy:
23. 01. 2011, 22:47:48 »
pouvažujte nad emmeesse 85tkou pro začátek s brejlema na 2lnb (19+23°) můžete rozšířit až na 13,19,23,28°E, zároveň si rozmyslete pro kolik TV chcete realizovat příjem, kvůli typu lnb, neprohloupíte pokud koupíte twiny (2TV)...
IP zaznamenána
Honda Enduro Team
Reklama
Stálý člen
Jan Novak
Nováček
«
Odpověď #61 kdy:
23. 01. 2011, 23:20:22 »
Tak se to pomalu vybarvuje,na tu parabolu jsem kouknul a vypada dobře,pravda ty twiny by asi byly lepší.
Tak už jen spolehlivý HD reciever s usb aby podporoval i v budoucnu dostupné karty s USB pro záznam. Spolehlivý myslím to že když bude naladěný tak pojede bez komplikací, jezdím na lodi tak jsem dlouho pryč a těžko vysvětlovat po tel manželce co má dělat s problémov¨ým recievrem.
Jinak jsem chtěl komplet proto že mám sice dvě 80 oválný paraboly a nějaké cajky , něco ještě od analogu a od digitv atd., nicméně myslím že je čas to odvízt na chalupu a jít do nového nejlépe doporučeného. Stavil jsem se v pár krámech a zjistil jsem že co krám to "odborník".
Tak vám Wolfe dík za konkrétní rady ...
IP zaznamenána
Jan Novak
Nováček
«
Odpověď #62 kdy:
23. 01. 2011, 23:33:34 »
Ještě pro Kubu- amatérské ladění satelitu byla posledních 18 let pravidelná večerní zábava pokud jme chtěli koukat na tv a docela to šlo. Každý den jsi totiž jinde. Většinou už dnes majitel lodi investuje do automatu za 5000 eček a dá se koukat i za jízdy.
Když to ale bude napevno na baráku tak taky určitě chci někoho sehnat po Praze 8,9 kdo je na to přádně vybavenej.škoda, Omko jsem měl o dvě ulice dál, ale už se odstěhovali..
IP zaznamenána
Tisk
Stran:
1
...
3
4
[
5
]
« předchozí
další »