reklama

Autor Téma: Rada upozornila provozovatele TradeTec, a. s., IČ  (Přečteno 9581 krát)

K. Vav

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 225
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Rada upozornila provozovatele TradeTec, a. s., IČ
« kdy: 09. 12. 2010, 20:36:08 »
- Rada upozornila provozovatele TradeTec, a. s., IČ: 27859355, se sídlem Ostrava, Mariánské Hory, Daliborova 419/11, na porušení § 29 zákona č. 231/2001 Sb. spočívající ve vysílání neregistrovaných programů, kterého se dopustil tím, ţe jako provozovatel převzatého vysílání (registrace ze dne 10. března 2009, sp.zn.:2009/41/zem/TTE) šíří programy STV Trojka, Markíza, Doma TV, JOJ a JOJ Plus, které nemá zaregistrovány, a stanovila mu lhůtu k nápravě do 30 dnů od doručení tohoto upozornění.

http://www.rrtv.cz/cz/files/press/TZ_23_10.pdf

http://www.rrtv.cz/cz/static/zakony/pdf/231-2001.pdf

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 840
    • Zobrazit profil
Re: Rada upozornila provozovatele TradeTec, a. s., IČ
« Odpověď #1 kdy: 09. 12. 2010, 22:50:45 »
Chlape ty jsi opravdu nepoučitelný. Jedno naprosto zbytečné téma co jsi založil nedávno ti asi nestačilo.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


K. Vav

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 225
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Rada upozornila provozovatele TradeTec, a. s., IČ
« Odpověď #2 kdy: 10. 12. 2010, 07:49:03 »
Informace byla určena především pro "nadšence satelitního příjmu !!"
Jinak na vedlejším webu jsou názory:
RE: TradeTec vysílá 5 stanic bez registrace
Ty v.o.l.e to ani neříkej. To bych litoval, že jsem šel do DVB-S a né do DVB-T. A hodně lidí by toho litovalo! :fuming:
Registrován: 01/2009, Autor: uživatel Garrison

RE: TradeTec vysílá 5 stanic bez registrace
Zazvoni zvonec a rozpravky bude konec

Je jasne ze to nemaju z vlastnej hlavy
Registrován: 02/2006, Autor: uživatel matho

RE: TradeTec vysílá 5 stanic bez registrace
To akože keď sme v EU tak sa majú porušovať zákony?? Nechápem prečo útočíte na orgány ktoré kontrolujú či je v oblasti vysielania a retransmisie všetko v poriadku. Práve preto že sme v EU, tak sa musia dodržiavať isté veci a nemôže si niekto robiť retransmisiu staníc bez súhlasu vysielateľa.
Registrován: 05/2006, Autor: uživatel LuboTS

 RE: TradeTec vysílá 5 stanic bez registrace
.... Co dodržování vysílacích práv? Požádat RRTV o zaregistrování samozřejmě lze. Ale k tomu musí dát slovenské televize souhlas. A když dají souhlas, musí nakupovat vysílací práva pro větší region. A tím pádem dráže. Takže například zápas z fotbalové Ligy mistrů by se v součtu ČT + STV prodražil (pokud by to byl tentýž zápas samozřejmě).
Registrován: 10/2007, Autor: uživatel joscer

Ale to vše již tady na tomto webu bylo probíráno cca před rokem ??? ...a některými bylo sdělováno, že .......

Doufám, že se nyní "nadšenci ... " k tomu postaví čelem a všem majitelům karet registrovaných na území ČR zajistí trvalý příjem všech slovenských tv programů bez dalších poplatků!!! Přece si je již zakoupili při nákupu karty a navždy, jak jim slibovali někteří prodejci .....


Alois Klepáč

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 209
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Rada upozornila provozovatele TradeTec, a. s., IČ
« Odpověď #3 kdy: 10. 12. 2010, 09:20:43 »
Co to třepeš za blbosti? Jestli někomu něco slíbil prodavač, tak ať mu to taky splní a netahej sem Skylink. A jinak není problém koupit druhou kartu a regnout ji pro používání na území druhého státu.


Milda

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 22
    • Zobrazit profil
Re: Rada upozornila provozovatele TradeTec, a. s., IČ
« Odpověď #4 kdy: 10. 12. 2010, 10:41:56 »
To je přeci přesně to oč tu běží. Satelitní pyramida se blíží k vrcholu. Kdo satelit chce ten jej už má a satelitním operátorům pomalu končí přísun nových zákazníků a jejich jednorázových plateb. Není tedy nic jednoduššího než na přání Rady v Česku vyřadit Slovenské kanály a dotlačit tak zákazníky aby si koupili druhou kartu  ;)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 442
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Rada upozornila provozovatele TradeTec, a. s., IČ
« Odpověď #5 kdy: 10. 12. 2010, 13:59:21 »
... dotlačit tak zákazníky aby si koupili druhou kartu  ;)
Nejen druhou kartu pro provozovatele, ale přivítat to mohou i prodejci přijímačů, při náhradě přijímače, u kterého ani není kam druhou kartu dát. :'(
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re: Rada upozornila provozovatele TradeTec, a. s., IČ
« Odpověď #6 kdy: 10. 12. 2010, 16:51:52 »
Co to třepeš za blbosti? Jestli někomu něco slíbil prodavač, tak ať mu to taky splní a netahej sem Skylink. A jinak není problém koupit druhou kartu a regnout ji pro používání na území druhého státu.

Přesně tak, nehledě na to, že starší uživatelé, kteří ještě zažili dobu, kdy to nebylo řekněme tak volné jako dnes, tak to dávno takto mají a nehledě na to kolik uživatelů má několik karet a nehledě na to, že není problém to přeregistrovat, takže i pokud to nyní mám sjednocené na jednu českou adresu, tak mi stačí několik kliků myší k tomu, možná rychlejší nežli napíši tento příspěvek abych měl zase jednu kartu na SK. A nehledě na to, že v podstatě pomohlo i DVB-T. Tedy lze po té v pohodě použít tu variantu, že z DVB-T může být Mu1+Mux2 a z DVB-S po té, to, co tam není, tedy Óčko, Z1, Noe, Public TV a plus samozřejmě stanice slovenské... Takže to není žádná pohroma ani pro majitele pouze jedné karty. Prostě ji přehodí na SK. A ČT a Novu pojedou z DVB-T a ze satu zbytek. Takže opět bouře ve sklenici vody, jako obvykle a naprosto nulový, až zcela žádný problém.
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 840
    • Zobrazit profil
Re: Rada upozornila provozovatele TradeTec, a. s., IČ
« Odpověď #7 kdy: 10. 12. 2010, 17:38:44 »
Přesně tak José. Nevím že by samotný Skylink někdy sliboval slovenské programy bez omezení na českých kartách a naopak. Stačí se podívat na jejich web. A pokud to někdy někomu navykládali nějací prodavači tak je to jen jich problém. Nic to ale nemění na tom že příjem Sk programů by pro zájemce nebyl ani tak vůbec žádný problém. Řekl bych že opětovná bouře ve sklenici vody kolegy K.Vav opět nepadla /jako obvykle v poslední době/ na úrodnou půdu.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


 

reklama