Smůlu máte spíše vy, že vaše neustálé blábolení a překrucování, zde stále zůstává, jako též vyjímání vět z kontextu atd. Já jsem tam zcela jasně v příspěvku Kubovi napsal, že v mnoha přídech jde prostě o přetočení starého zařízení, používaného na 19,2. Jestli neumíte číst je to váš problém, ale spíše je důvod ve vaší neustálé rejpavosti a nerudnosti, kdy co dvb-t nemá samo o sobě, to jí musí provokatéří vašeho typu prostě vyrejpat...
Jéžiši, to jsou blábole...
Technicky je to jasné, ale Holanďanům to zjevně vadí, asi nejsou na změny tak zvyklí, jako diváci v Česku...
A na co jsou zvyklí diváci v Česku ? Na nepodařené DVB-T ? Které nefunguje a kde si, kdo chce vypíná, co chce a kdy chce ? Viz. vaše bulení tady nad nějakou 46 v Praze a viz. to, že u nás jsou jen mux 1 a mux 2 ?
Ale prdlačku. Oni snad diváci UPC. Zdůrazňuji čeští diváci UPC Direct aby bylo jasno. Snad radostně přetáčeli na Thor ? Nikoli nechali to zcela na poslední chvíli až jim to začalo vypadávat !
Tak, co to tady zase melete...?
zvyklí, jako diváci v Česku...
Co to je za provokace ?
Samozřejmě pokud byl plánovaný přechod Holanďanů z 19,2 na 23,5 a já osobně nemám žádnou jedinou informaci, která by toto popírala a rušila. Tedy zatím, jak říkám, poslední, co vím, je, že má být tento přechod průběžně prováděn...
Tak potom samozřejmě přece nebude Holanďan pořizovat nějaký monoblok. To by byl padlý na hlavu.
Prostě počká až to přejde. A až to na 19,2 všechno vypnou a pak to prostě přetočí na 23,5...
Takže samozřejmě nyní na 23,5 nekouká, protože to ještě na 19,2 jede a má to na 19,2
A přece se nebude otravovat s monoblokem...
Který by pak musel vyhodit a vlastně zbytečně by do toho zasahoval a zbytečně to dělal na nějakou relativně krátkou dobu...
Takže pokud si regionálky na 23,5 stěžují mají prostě smůlu...
Zřejmě HD tam Holanďany netáhne a k předčasnému přetáčení je nic neláká...
Pokud máte nějaké informace o tom, že Canal Digitaal na pozici 19,2 zůstane
Nebo, že se přechod odkládá, zastavuje, zpomaluje.
Tak přestaňte plácat, provokovat a vymýšlet kraviny...
A sem s nimi...
Pokud je nemáte. Tak pak já více nevím.