Hehe... Je zajímavé, že Kuba jakožto zastánce obou technologií, tedy i DVB-S i DVB-T nabádá ke klidu a míru, zatím co dva největší militantní fanataci a zastánci jediného, úžasného a vše řešícího, skvělého DVB-T okamžitě startují.
Raději by měli věnovat pozornost aktualitě o Z1. Protože, ač k nám se dosud neuráčila ani přijít, jakož to celý Mux 3, tak je možné, že to celé krachne, nežli to kdy stihne.
V DVB-S jsou vždy ty samé přesuny a změny jako tam už jsou deset let. Tedy je to zcela normální. Naopak to dokazuje pohyb, rozvoj a zdravou konkurenci a nikoli zatuchlost a naprostou bezradnost v omezeném, lokálním a oligopolním DVB-T, kde se vše řeší soudy, úplatky, korupcí a tahanicím tohoto typu.
Nic méně. Je dobře, že tento článek zde byl dán. Protože potvrzuje zcela to, co tvrdím od samého začátku, že monoblock je pitomost. Tedy pominu nesmyslné taškařice DVB-Ťáků, které nemají ani hlavu ani patu, jen jde o štvavé kampaně a zviditelněníí jejich DVB-T.
Ale vrátím se k otázce, která je tam otevřena. A to je 19,2+23,5. Já osobně jsem byl znechucen stěhováním Eurosportu ze Sky Linku na 19,2 a nasazerním jakési nové tváře Sky Link. Kdy rozložili nesmyslně platformu Sky Link na 23,5 + 19,2 a ještě se začali po vzoru UPC Direct vytahovat s cizím peřím, tedy volnými německými stanicemi na 19,2...
Podle mě je to hloupé mít prostě rozloženou platformu na dvě pozice.
Doma mám pozic daleko více. Ale v práci mám třeba pouze pozici 23,5...
A znám hodně lidí, kteří mají pouze pozici 23,5 doma
a nemají jediný důvod se zajímat ještě i o pozici 19,2...
Takže je dobře, že stejně to cítí i z jiné strany...
Prostě monoblock 19,2+23,5 je kravina, která se neosvědčila, což je evidentní a zcela jasné.
Až poklesne jejich výroba, jsem zvědavý, jak zase Sky Link bude měnit strategii.