Autor Téma: Monoblock 2  (Přečteno 3637 krát)

Pavel Vano

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Monoblock 2
« kdy: 20. 11. 2010, 16:22:13 »
Dobrý den mám opět technický problém takže koupil jsem monoblok 4.3 monoblok je namontovaný k parabole z poza paraboly za pravý uchyt astru 19.2 jsem naladil jede signál 85 % astra 23.5 signál 82 až 85 % ale programy cs link mi nejdou ,ale na singl lnb mi cs link jede mám challanger sd 2900.kde je chyba? Díky .

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Pavel Vano

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Monoblock 2
« Odpověď #1 kdy: 20. 11. 2010, 16:30:50 »
Dobrý den mám opět technický problém takže koupil jsem monoblok 4.3 monoblok je namontovaný k parabole z poza paraboly za pravý uchyt astru 19.2 jsem naladil jede signál 85 % astra 23.5 signál 82 až 85 % ale programy cs link mi nejdou ,ale na singl lnb mi cs link jede mám challanger sd 2900.kde je chyba? Díky .
nastavil jsem i diseqc 1.1 a diseqc b


Pavel Vano

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Monoblock 2
« Odpověď #2 kdy: 20. 11. 2010, 16:37:19 »
Dobrý den mám opět technický problém takže koupil jsem monoblok 4.3 monoblok je namontovaný k parabole z poza paraboly za pravý uchyt astru 19.2 jsem naladil jede signál 85 % astra 23.5 signál 82 až 85 % ale programy cs link mi nejdou ,ale na singl lnb mi cs link jede mám challanger sd 2900.kde je chyba? Díky .
nastavil jsem i diseqc 1.1 a diseqc b
astra 3a když dám diseqc na a tak signál 0 jen na b je 80%


Malata1 Jak

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 463
    • Zobrazit profil
Re: Monoblock 2
« Odpověď #3 kdy: 20. 11. 2010, 16:48:13 »
Ale logicky vzato jednu družici musíte dát na A a jednu na B. Takže třeba zkuste dát obě družice na A zjistěte jaké programy chytáte.


Pavel Vano

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Monoblock 2
« Odpověď #4 kdy: 20. 11. 2010, 17:18:04 »
Už to jede.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


WRC

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 13
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Monoblock 2
« Odpověď #5 kdy: 22. 12. 2010, 17:52:53 »
Už to jede.

kde  byla chyba ?