Autor Téma: Problémy HBO HD v satelitním UPC Direct  (Přečteno 38198 krát)

jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Problémy HBO HD v satelitním UPC Direct
« kdy: 24. 10. 2010, 19:12:06 »
Muže někdo potvrdit na tomoto programu nepravidelné rušení,kdy přes obraz přejedou vodorovné čárky-přirovnal bych to do doby analogu,kdy kolem projel neodrušený moped?Dělá to pouze tento jediný program ze všech 12 vysílaných.Madarská mutace tohoto programu též v pořádku.Dotazy na zákaz.lince jsem po odpovědi jako možné příčiny od nich např.wifi-mikrovlná trouba atd.vzdal.
« Poslední změna: 13. 03. 2011, 15:42:00 od Jan Potůček »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


kubisek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 54
    • ICQ komunikátor - 125931103
    • MSN komunikátor - kubistap@hotmail.com
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: HBO HD UPC Direct
« Odpověď #1 kdy: 24. 10. 2010, 20:40:09 »
Ano, potvrzuji.
Přijímač Panasonic TX-P42G15E.
Ještě pozoruji takové občasné škubání obrazu a zvuku u Novy HD a zamrzání obrazu u HBO2 při rychlých scénách.
--
Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: HBO HD UPC Direct
« Odpověď #2 kdy: 24. 10. 2010, 21:18:10 »
No po pul roce vysílání z nové pozice musím konstatovat,že ze šesti programu tzv.Max pak jsou tři velmi problematické-HBO HD oba pr.Cinemax pokud není dabing nejsou ani na jednom cz titulky-tři přidané Discovery taktéž bez cz.lokace,bundesliga velmi časté krátké výpadky a lupance ve zvuku,titulky na NG a NGW jenom přes modul-tedy u Vantage HD.Raději nebudu pokračovat a silně popřemýšlím o kartě výměna a  další kartě za 80Kč od Skylinku.Těch 600 jednorázově za ICE dám do UPC každej měsíc a tohle je výsledek.Nabídku na druhém přístroji mám MULTI HD+HBO HD tak kartu vyměním a budou obě TV OK.


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: HBO HD UPC Direct
« Odpověď #3 kdy: 25. 10. 2010, 12:02:14 »
Kubisek:
Koukám,že jsme dva v republice co mají HBO HD od UPC Direct nebo to dělá jenom nám  :)PS nebo to snad ostatním nevadí.....


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re: HBO HD UPC Direct
« Odpověď #4 kdy: 25. 10. 2010, 13:38:02 »
Možná to bude tím že pro hodně lidí jsou takové programy jako HBO /ať už HD nebo SD/ zbytečné vyhazování peněz takže je možné že jste opravdu jen dva.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: HBO HD UPC Direct
« Odpověď #5 kdy: 25. 10. 2010, 14:14:18 »
Když jsem si koupil Skylink kartu, tak jsem tam měl HBO 20 dní zdarma. Koukal jsem se na to jenom jednou. Pak jsem si to na SMS prodloužil a nekoukal se ani jednou.  :P


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: HBO HD UPC Direct
« Odpověď #6 kdy: 25. 10. 2010, 14:30:45 »
Možná to bude tím že pro hodně lidí jsou takové programy jako HBO /ať už HD nebo SD/ zbytečné vyhazování peněz takže je možné že jste opravdu jen dva.
Víte o nějakém lepším filmovém kanálu HD v cz lokalizaci se zvukem 5.1 pro někoho,kdo se občas rád podívá na nějaký film?Joj+ to asi nebude nikdy.A operátora od kterého si jej předplatím si už naštěstí také mohu vybrat.A doba od kina do uvedení na satelitu už není zas tak dlouhá-třeba....


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: HBO HD UPC Direct
« Odpověď #7 kdy: 25. 10. 2010, 14:52:03 »
Tady je asi generační problém. Já se prvně rozhlédnu co hrají a teprve potom mě zajímá, jestli je to v HD, jestli to má 5 kanálový zvuk. No a HBO hraje asi více pro mladší.


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 688
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re: HBO HD UPC Direct
« Odpověď #8 kdy: 25. 10. 2010, 15:24:18 »
Pánové, pro zajímavost na to můžu zkušebně kouknout, ale raději sleduji sesterskou stanici Cinemax HD dostupnou bohužel pouze v Cyfrowym Polsatě. 8)
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: HBO HD UPC Direct
« Odpověď #9 kdy: 25. 10. 2010, 15:48:47 »
Pánové, pro zajímavost na to můžu zkušebně kouknout, ale raději sleduji sesterskou stanici Cinemax HD dostupnou bohužel pouze v Cyfrowym Polsatě. 8)
Schválně se na to podívejte.Projevuje se to nepravidelně-nicméně v drtivé většině filmu.Přesně jak jsem to popsal v uvodním příspěvku-jako když v dobách analogu projelo cokoliv špatně odrušeného.Ani jeden další program z tohoto TP to nedělá.Zkusil jsem i TP vymazat a znovu zadat-proladit nic platné.HBO HD madarská verze také v pořádku-takže kde asi muže být chyba.....?


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re: HBO HD UPC Direct
« Odpověď #10 kdy: 25. 10. 2010, 16:30:33 »

Víte o nějakém lepším filmovém kanálu HD v cz lokalizaci se zvukem 5.1 pro někoho,kdo se občas rád podívá na nějaký film?Joj+ to asi nebude nikdy.A operátora od kterého si jej předplatím si už naštěstí také mohu vybrat.A doba od kina do uvedení na satelitu už není zas tak dlouhá-třeba....

Ona to ale byla spíše trochu nadsázka. Osobně souhlasím spíše s kolegy,pro mě je podstatně důležitější co ten který kanál vysílá než-li jestli je v HD nebo v neHD nebo jestli je zvuk 5.1 nebo třeba 30.1 Jinak který je nejlepší těžko říct,každý má jiné priority. Ještě když fungovalo Digi TV tak jsem občas některý z filmáčů zkouknul a to až na 3 výjimky -HBO,HBO2,HBO Comedy poněvadž tyhle tři byly ze všech co tam byly obsahově nejhorší. Proto mě vždy jejich označení premiové pobaví,osobně jim říkám předražený brak.Ale je to jen můj názor samozřejmě,každý ho bude mít jiný.
Ohledně HBO od UPC to asi bude chtít bombardovat přímo provozovatele pokud si myslíte /anebo zjistíte/ že je chyba u nich. Řádně platíte tak máte nárok na kvalitní služby.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: HBO HD UPC Direct
« Odpověď #11 kdy: 25. 10. 2010, 17:38:40 »
Já je bombarduji už pomalu 14 dní a výsledek je,že příčinou muže být wifi,mikrovlná trouba...Co dodat k těmto debatám na zákaznické lince?Ještě to zkusím přímo s technikem a potom u nich končím.Jinak k tomu HBO-nevím který z film.kanálu Vás třeba z DIGI mohl oslovit mimo HBO a Cinemax.


mmc

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 278
    • Zobrazit profil
Re: HBO HD UPC Direct
« Odpověď #12 kdy: 25. 10. 2010, 20:56:54 »
Jinak k tomu HBO-nevím který z film.kanálu Vás třeba z DIGI mohl oslovit mimo HBO a Cinemax.
DIGI film  ak rozumiete anglicky
3.7-4.2 linear ... 230cm PF mesh
3.4-4.2 + 10.7-12.75 circular ... 180cm PF
10.7-12.75 linear ... 130cm offset
18.3-18.8 + 19.7-20.2 circular ... 130cm ofset
(a to všetko pekne v garáži)


Lumír L

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 424
  • "Z krásné lži nám nikdy nová pravda nevyroste!!"
    • Zobrazit profil
Re: HBO HD UPC Direct
« Odpověď #13 kdy: 25. 10. 2010, 21:15:04 »
A ten si předplatíš v ČR jak??


jan poctivý

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 280
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: HBO HD UPC Direct
« Odpověď #14 kdy: 25. 10. 2010, 23:22:23 »
Tak nějak nijak.