Autor Téma: HLADNOV  (Přečteno 7243 krát)

spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
HLADNOV
« kdy: 10. 10. 2010, 16:49:31 »
Hladnov,padl za vlast ? Ani pixel !
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Wolfgang Wolf

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 516
    • Zobrazit profil
Re: HLADNOV
« Odpověď #1 kdy: 10. 10. 2010, 17:04:42 »
jj teď se právě projevuje výhoda kombinace dvb-t a s :-)
Honda Enduro Team


Filip Heczko

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 231
    • Zobrazit profil
Re: HLADNOV
« Odpověď #2 kdy: 10. 10. 2010, 17:13:33 »
Nejvýhodnější je vypnout TV a dělat něco užitečnějšího:P:D


Josef Brumla

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 12
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: HLADNOV
« Odpověď #3 kdy: 10. 10. 2010, 17:36:56 »
Tak Radiokomunikace prej cekaj az najede Temelin, uvidime, kdy se jim (CEZu) podari zasunout VN zastrcku do zasuvky ;-)

Hladnov,padl za vlast ? Ani pixel !


Wolfgang Wolf

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 516
    • Zobrazit profil
Re: HLADNOV
« Odpověď #4 kdy: 10. 10. 2010, 17:39:13 »
Nejvýhodnější je vypnout TV a dělat něco užitečnějšího:P:D
to jo ale já přišel zaslouženě ze zahrádky na NHL :-)
Honda Enduro Team

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Lumír L

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 424
  • "Z krásné lži nám nikdy nová pravda nevyroste!!"
    • Zobrazit profil
Re: HLADNOV
« Odpověď #5 kdy: 10. 10. 2010, 17:42:07 »
Je tam vážný problém! Víc bohužel! Info jsou no public! My odborníci, ale víme o co jde! Jinak tento vysílač není energeticky zálohovaný, kdo kdy v aréalu SMVAK byl, ví o čem mluvím!


spyko

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 573
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: HLADNOV
« Odpověď #6 kdy: 10. 10. 2010, 18:06:51 »
Hošťálkovice by mohly zaskočit,ne !!Anteny jsou vyměněné?
Manhattan/optibox aligátor/,AL85,Moteck 2100a,Bensat 120 hd,Panasonic 42PX80,philips 5680,180D


Lumír L

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 424
  • "Z krásné lži nám nikdy nová pravda nevyroste!!"
    • Zobrazit profil
Re: HLADNOV
« Odpověď #7 kdy: 10. 10. 2010, 18:11:43 »
Jo, jsou, ale vysílače nejsou instalované! Takže asi ne... ;D ;D


david.kriz

  • Host
Re: HLADNOV
« Odpověď #8 kdy: 10. 10. 2010, 18:14:39 »
Hošťálkovice by mohly zaskočit,ne !!Anteny jsou vyměněné?

anténa je jedna a vyměněná víc než rok... ;)
zbytek viz Lumír :)


Lumír L

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 424
  • "Z krásné lži nám nikdy nová pravda nevyroste!!"
    • Zobrazit profil
Re: HLADNOV
« Odpověď #9 kdy: 10. 10. 2010, 18:45:13 »
V 18:34 hod. bylo vysílání MPX2+3 z Hladnova obnoveno. Je zarážející, že za situace, kdy tento vysílač obsluhuje cca. 500 - 800 tisíc lidí v nejlidnatějším regionu v republice to nemá provozovatel (ČRa) lépe ošetřeno, aby situace, která nastala i dnes (nebylo to totiž poprvé) se už nemohla opakovat. Je sice pravda, že od 30. 04. 2010 se situace po spuštění vysílače OVA Hošť a F-M LH zlepší, ale je to ještě více jak půl roku.... Za toto dávám ČRa "palec dolů"!  :( :( :(


Josef Brumla

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 12
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: HLADNOV
« Odpověď #10 kdy: 10. 10. 2010, 18:53:03 »
Ano, vime jak to tam vypada, a proto nam hlava nebere, proc uz vsechny vysilace nejsou na Hostalkovicich. Inu N+P zase sklizi plody sve politiky. No co, kvuli nejakemu nedelnimu podveceru se svet nezbori a pocit zainteresovanych jak kolem jejich majestatnosti obiha cely vesmir jiste kolackem zkazen nebude. Pres to, ze CT vyhrala na plne care ;-)

Je tam vážný problém! Víc bohužel! Info jsou no public! My odborníci, ale víme o co jde! Jinak tento vysílač není energeticky zálohovaný, kdo kdy v aréalu SMVAK byl, ví o čem mluvím!


Josef Brumla

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 12
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: HLADNOV
« Odpověď #11 kdy: 10. 10. 2010, 19:05:21 »
Palec dolu sice potesi srdicko, ale nic neresi. Porad mam takovy pocit, ze CRa delaji to na cem se shodnou (mysleno nekdo zaplati) televize. No a dnes je jasne, ze televizim o sledovanost nejde. Typicky ceska cesta. CRa v tom nejsou samy.......

.... Za toto dávám ČRa "palec dolů"!  :( :( :(


Lumír L

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 424
  • "Z krásné lži nám nikdy nová pravda nevyroste!!"
    • Zobrazit profil
Re: HLADNOV
« Odpověď #12 kdy: 10. 10. 2010, 19:58:17 »
Bylo myšleno, jako nadsázka! Po zapnutí Hošťal už to bude O. K.!


Wolfgang Wolf

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 516
    • Zobrazit profil
Re: HLADNOV
« Odpověď #13 kdy: 10. 10. 2010, 20:44:36 »
Po zapnutí Hošťal už to bude O. K.!
Kdyby to bylo dříve (jakože nebude) bylo by to super třeba 1.1. 2011 :-)
Honda Enduro Team


Lumír L

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 424
  • "Z krásné lži nám nikdy nová pravda nevyroste!!"
    • Zobrazit profil
Re: HLADNOV
« Odpověď #14 kdy: 11. 10. 2010, 07:22:52 »
Nevím jinak v čem by to bylo super. Max. při výpadku Hladnova. Já mám signál MPX2+3 všude kde se pohybuju 100%, takže mě nějaké Hošťálky nevzrušují! Spíš jen to, že po jejich spuštění se oba MPX přeladí na finální kanály a lidi zase budou volat jak "pitomí", co, že se to zase děje... >:( A samozřejmě bude nutno upravovat STA ohledně úrovní! Takže spíš bude z tohoto hlediska spuštění Hošťál kontraproduktívní!