Pro Z.S. Jsem Slezan jak poleno, narodil jsem se ve Slezsku, mluvím slezsky, ale že by se u nás chytal Kojál, to mi není známo. Je pravda, že ho zachytili i v Polském Slezsku, ale to byla mimořádná událost. Takže Kojál vysílá pro Moravu. Pro Slezsko vysílá Ostrava a Praděd.
pro Honza Novák:
Eště raz si vše ode mě pořádně přečtěte a zjistíte že sem nikde nic nepsal o Kojále ale že sem řešil jen Svitavy. Nebo mě laskavě ukažte kde sem napsal že Kojál je pro Slezsko a že je tam bez problému chytatelný.
Pro Slezsko nevysílá jen Praděd a Hoštálkovice ale určitě je někde zachytitelná aj Lysá hora (v Opavě určitě a to je Slezsko jak vyšité).
Ty Svitavy sú tak silné že idú bez problému aj ve Zlíně a tak si myslím že je možné že by sa dali chytit aj někde na jihu Slezska na území ČR.
Osobně když dojde na věc tak chytnu Svitavy, Kojál, Praděd, Lysou horu, Radhošť, Radíkov, Krížavu (něco se zesilovačem a něco bez a vše v dobré kvalitě) Z jihu jako Tlustá hora (3m od baráku), Ploštiny, Veľká Javorina nic protože vše přes kopec.