Podle pana Syrového ale ne. On ví o tisících poskytovatelů, kteří již dnes mohou zaručit snad všem, kteří nejsou hlupáci, nesvéprávní jedinci, nebo dokonce akcionáři O2, podle něj přijatelné, připojení 10/1.Jen namátkou jsem se pokusil naše jedinečné zkušenosti trochu zevšeobecnit. V oblasti, kterou celkem dobře znám, jsem zkusil zkontrolovat nabídku UPC. Ulice Novodvorská na Praze 4, podle které se jmenuje i jedno ze starších sídlišť, je dlouhá 3300 metrů. Kolem ní jsou vysoké paneláky i rodinné domky. Kolik popisných čísel je možné zde najít, to jsem nespočítal, ale UPC nabízí své připojení jen do 16 z nich! Pro představu "přespolních" připojuji i příslušnou ilustraci.
Je šlechetný, že tady pořád zmiňuješ UPC, ale nicméně toto není jediný poskytovatel v ČR. Ve městech jsou stovky různých lokálních Wi-Fi, obvykle v 5GHz a není problém se připojit. Ovšem to se musí člověk starat a ne jenom sedět na zadku a nadávat, že zrovna na jeho dveře milostivě neklepe deset obchodních zástupců a nepředhání se v nabídkách
...A hlavně sem zase nemotej nějaké individuální slevy jak máš ve zvyku...
Varianta 10/1 za 490Kč/měsíc je určitě výhodnější než Kyslíkářský hnus max. 8/0,5 s agregací 1:50 za 400Kč/měsíc na rok a pak 750Kč/měsíc (http://internet-adsl-profi.cz/o2-internet-8m-informace-o-sluzbe/). A hlavně sem zase nemotej nějaké individuální slevy jak máš ve zvyku...
Citace: Jaroslav Syrový 02. 03. 2011, 17:37:07...A hlavně sem zase nemotej nějaké individuální slevy jak máš ve zvyku...Už s Vámi Jaroslave končím. Další debata nemá smysl. Já nic nemotám, já si jen individuální slevu užívám a nikdy jsem netvrdil, že to může mít každý. Jen jsem tím vysvětloval, proč se za 140.-Kč spokojím s ADSL od O2, včetně mně postačujícího telefonování a přitom si nepřipadám jako naprostý hlupák, na kterého jste mne ocejchoval.
Citace: Jaroslav Syrový 02. 03. 2011, 17:37:07Varianta 10/1 za 490Kč/měsíc je určitě výhodnější než Kyslíkářský hnus max. 8/0,5 s agregací 1:50 za 400Kč/měsíc na rok a pak 750Kč/měsíc (http://internet-adsl-profi.cz/o2-internet-8m-informace-o-sluzbe/). A hlavně sem zase nemotej nějaké individuální slevy jak máš ve zvyku...Mýlíte se pane Syrový-Klepáči-technikuTKR!V březnu platí jiná O2 akce a sice balíčky s mobilním Internetem, resp. O2TV.