reklama

reklama

Autor Téma: LCD Philips a EPG  (Přečteno 8573 krát)

Jirka Matušek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 85
  • OSTRAVA!!!
    • Zobrazit profil
    • E-mail
LCD Philips a EPG
« kdy: 18. 09. 2010, 11:37:49 »
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s TV Philips, konkrétně model 32PFL7404H. Když dám guide, tak se mi nezobrazují data EPG. Doplní se až po té, co jednotlivě proklikám všechny kanály. Máte někdo obdobné zkušenosti?
Aktuální novinky ze světa Renault exkluzivně  na:
www.rnews.cz
fb.com/rnewscz

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 512
    • Zobrazit profil
Re: LCD Philips a EPG
« Odpověď #1 kdy: 18. 09. 2010, 14:17:46 »
Tusim, ze se takto chova 90% televizoru (narozdil od STB).


Daniel Kulhánek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 604
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: LCD Philips a EPG
« Odpověď #2 kdy: 19. 09. 2010, 10:59:25 »
Myslím, že většina tunerů po zapnutí potřebuje EPG načíst a pak jej zobrazuje v pohodě až do dalšího zapnutí. Některé dokážou načíst EPG celého Multiplexu, na kterém se zrovna zapnou.
LCD LG 42´ + SONY STR-GX315
DI-WAY T-200HD + CRT PHILIPS 28´
DVB-T + DVB-T2 (STA) Ještěd, Černá studnice, Špičák(Česká Lípa)


Jirka Matušek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 85
  • OSTRAVA!!!
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: LCD Philips a EPG
« Odpověď #3 kdy: 19. 09. 2010, 14:57:06 »
Aha, to bude tím. Byl jsem zvyklý z mého starého TechniSatu, že to bylo načtené hned a teď u LCD Samsung se mi to načítá po multiplexech(stačí přepnout na jeden kanál z muxu a načtou se data pro vše), ale Philips to zobrazuje u každého kanálu zvlášť. Když mám televizi puštěnou delší dobu, tak se to postupně začne zobrazovat samo. Díky za rady!
Aktuální novinky ze světa Renault exkluzivně  na:
www.rnews.cz
fb.com/rnewscz


milan pospisil

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 79
    • ICQ komunikátor - 314039702
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: LCD Philips a EPG
« Odpověď #4 kdy: 19. 09. 2010, 19:23:28 »
Já mám Philips 32'' 5605 a tam se to načte vše hned po spuštění jakéhokoli multiplexu,pokud po spuštění TV skočím hned do quide tak chvíli běhají dole tečky jakože se to načítá a během chvilky naskočí kompletní EPG pro všechny MPX
Nejhorší lidé na forech jsou ti,kteří musí za každou cenu neustále něco psát! téměř vždy je to totální blbost
Edision Argus mini IP
PHILIPS 32PFL5605H
PHILIPS 40PFL5606H
PHILIPS 40PFL5007H/12

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 512
    • Zobrazit profil
Re: LCD Philips a EPG
« Odpověď #5 kdy: 20. 09. 2010, 09:12:14 »
Tak to je drobne vylepseni. Na druhou stranu behem toho stahovani zase urcite nejede obraz a zvuk.
« Poslední změna: 20. 09. 2010, 09:18:49 od ivovi »


milan pospisil

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 79
    • ICQ komunikátor - 314039702
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: LCD Philips a EPG
« Odpověď #6 kdy: 20. 09. 2010, 10:32:35 »
jasně to máte pravdu,opravdu nejde :-)
Nejhorší lidé na forech jsou ti,kteří musí za každou cenu neustále něco psát! téměř vždy je to totální blbost
Edision Argus mini IP
PHILIPS 32PFL5605H
PHILIPS 40PFL5606H
PHILIPS 40PFL5007H/12


Jirka Matušek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 85
  • OSTRAVA!!!
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: LCD Philips a EPG
« Odpověď #7 kdy: 20. 09. 2010, 10:40:21 »
Obraz a zvuk nejde, ale když máte guide zapnutý delší dobu, tak se začnou přehrávat kanály. Chvilku jede jeden, potom druhý.... Mluvím samozřejmě o zvuku..
Aktuální novinky ze světa Renault exkluzivně  na:
www.rnews.cz
fb.com/rnewscz


milan pospisil

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 79
    • ICQ komunikátor - 314039702
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: LCD Philips a EPG
« Odpověď #8 kdy: 20. 09. 2010, 10:42:28 »
aha tak to jde asi jen u toho vašeho dražšího modelu
Nejhorší lidé na forech jsou ti,kteří musí za každou cenu neustále něco psát! téměř vždy je to totální blbost
Edision Argus mini IP
PHILIPS 32PFL5605H
PHILIPS 40PFL5606H
PHILIPS 40PFL5007H/12


milan pospisil

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 79
    • ICQ komunikátor - 314039702
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: LCD Philips a EPG
« Odpověď #9 kdy: 20. 09. 2010, 10:45:12 »
spíše mě děsí u toho mého Philipsu, že začal dělat sám od sebe občas psí kusy, například zničeho nic sám přehazuje kanály nebo po zapnutí se sám přehodí na HDMI vstup(ve kterém nemám nic zapojeno) a nejde přepnout zpět,pomůže až uplné vypnutí sítovým vypínačem. nedělá to často,ale co 14 dní vždy nějaké překvápko:-))
Nejhorší lidé na forech jsou ti,kteří musí za každou cenu neustále něco psát! téměř vždy je to totální blbost
Edision Argus mini IP
PHILIPS 32PFL5605H
PHILIPS 40PFL5606H
PHILIPS 40PFL5007H/12


Jirka Matušek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 85
  • OSTRAVA!!!
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: LCD Philips a EPG
« Odpověď #10 kdy: 20. 09. 2010, 13:08:24 »
Teda, vzhledem k tomu jak ta televize dlouho startuje, to musí být docela na nic  :(
Aktuální novinky ze světa Renault exkluzivně  na:
www.rnews.cz
fb.com/rnewscz


 

reklama