Přesně José. Chce to tuhle popelnicovou šunku vyhodit a koupit normální přístroj.
Takhle jsem to zrovna nemyslel. je to jeden z těch přijímačů, které mám z nostalgických důvodů rád. Řekl bych, že to bylo spolehlivé vždycky.
A když se Polákům podařilo dostat se do té druhé záložní paměti, tak v podstatě přestalo hrozit to samozresetování a nahrání originálu z té zálohy.
Jednak proto udělali hezké průhledné menu v porovnání s originálem. Jednak rozšířili předvolby z 300 na 3000. A jednak to naučili ze specializace pouze na ASTRU na 19,2 poslouchat až 4 družice dle vlastního výběru. Tedy možnosti 4 LNB.
Jinak také se to používalo v Polsku na Seca. Tedy ta čtečka a interní CAM umí i CryptoWorks i Seca.
Protože mimo UPC Direct to používali i Wizja, což je dnes mám dojem Cyfra+.
Takže karty Seca v tom chodí taky.
Ovšem na všechno je jiný soft. Protože zase soft, co dělal EMU, tak tan tam měl starter Funku nebo Goldku. Ovšem když mu v tom jel CS Link,
má tam nejspíše soft pro CS Link a Sky Link.
Takže podle mého názoru, použitelný přijímač. Jen to není vhodné pro laika nebo se musí naučit s tím zacházet. A je to samozřejmě staré. Takže informace, které byly před 5 lety normální, dnes bude shánět velmi obtížně.
např. zde
http://laki.dvhk.pl/faqs_tunery_philips.htmAle jinak naprosto použitelné na chalupu, jako druhý do kuchyně atd. atd.
Samozřejmě buď je ochoten se s tím bavit/otravovat anebo si koupí normální přijímač.
Tu možnost samozřejmě má. Já osobně bych si to rozběhal,
jen tak pro zábavu a protože vím, že to jde.
A konec konců, nezkoušel tu kartu jinde, takže klidně může mít přijímač seřízený a nastavený přesně tak, jak ho má mít a ta karta může být klidně třeba vadná, že jo...