reklama

Autor Téma: Jak naladit Samsung PS50C670  (Přečteno 5591 krát)

Josef Pokorný

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Jak naladit Samsung PS50C670
« kdy: 18. 09. 2010, 19:20:45 »
Mám Samsung PS50C670, správný dekodér, kartu Skylink a nastavenou anténu na Astry 23,5 a 19,2. Neumím naladit satelitní tuner. Automaticky naladil cosi. Ručně vždy cosi naladím - jen část toho, co potřebuji, ale po vypnutí TV vše zmizí. Ve Skylinku mi řekli, že pouze dodávají signál. V Samsungu mi řekli, že to neumí a ladí pouze DVB-T. Oba se shodli, že si na to musím někoho sehnat:-))) Poradí nebo pomůže mi někdo?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 681
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re: Jak naladit Samsung PS50C670
« Odpověď #1 kdy: 18. 09. 2010, 19:35:12 »
Skylink pochopitelně za něco takového nemůže. Ten je skutečně pouze distributorem signálu a bude těžko zákazníkům radit s jejich televizory. Navíc, když je jich tolik. Že vám ale neporadili v Samsungu, je alarmující, protože ten televizor máte od nich. Tipuji to na nějakého operátora na zákaznické lince. Nebo, že by vám tohle řekli na prodejně? Každopádně v návodu, pokud je součástí balení nebo alespoň v PDF podobě, by mělo být uvedeno, jak lze programy uložit...
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Josef Pokorný

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Jak naladit Samsung PS50C670
« Odpověď #2 kdy: 19. 09. 2010, 09:58:52 »
To mi řekli na prodejně. Operátor na lince i manuál umí pouze popsat obecný postup ladění, to mi ale nepomůže. Pojmy nastav dol. a hor. hranice LNB, LNB zapnuto/vypnuto, režim DiSEqC... proboha, na to moje vzdělání nestačí. Kde vzít tyto hodnoty? A pak - metodou pokus-omyl jsem už naladil ledacos, ale nic se neuloží a nic, co by se podobalo tlačítku ULOŽ tam není.   


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 728
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re: Jak naladit Samsung PS50C670
« Odpověď #3 kdy: 19. 09. 2010, 10:34:36 »
Zkuste použít tlačítko "TOOLS" .
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek


Josef Pokorný

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Jak naladit Samsung PS50C670
« Odpověď #4 kdy: 19. 09. 2010, 13:23:53 »
Ne, ne, tlačítko TOOLS je u nastavování nefunkční. Zkoušel jsem ho poctivě u každého kroku. Jakékoli ukládání neexistuje. Strávil jsem tím další hodinu, naladil všechny Skylink programy na Astra 23,5. Po vypnutí TV je opět vše pryč, TV prý nemá signál. To jsem blázen:-(((

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



 

reklama