Autor Téma: UPC - DVB-T multiplexy  (Přečteno 3125 krát)

Lukáš Polák

• Profík
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
UPC - DVB-T multiplexy
« kdy: 22. 08. 2010, 19:31:01 »
Pánové,

dnes jsem si všiml, že došlo k určité úpravě v DVB-T multiplexech, které UPC šíří ve své kabelové síti. Vzhledem ke konkurenci, která toto fórum také sleduje, nebudu konkretizovat. Chtěl bych se pouze zeptat, zdali zde máte také jeden mux označený jako "pay tv 1" až "pay tv 5"?
« Poslední změna: 22. 08. 2010, 21:24:40 od Lukáš Polák »
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

Reklama

• Stálý člen

david.kriz

• Host
Re: UPC - DVB-T multiplexy
« Odpověď #1 kdy: 22. 08. 2010, 20:01:08 »
Pánové,

dnes jsem si všiml, že došlo k určité úpravě v DVB-T multiplexech, které UPC šíří ve své kabelové síti. Vzhledem ke konkurenci, která toto fórum také sleduji, nebudu konkretizovat. Chtěl bych se pouze zeptat, zdali zde máte také jeden mux označený jako "pay tv 1" až "pay tv 5"?

asi schíza...

Malata1 Jak

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 22. 08. 2010, 20:03:53 »
Schizofrenie je něco jiného, tohle spíš vypadá na paranoiu.

david.kriz

• Host
« Odpověď #3 kdy: 22. 08. 2010, 20:33:16 »
Schizofrenie je něco jiného, tohle spíš vypadá na paranoiu.

ale tak u obojího by se našly příznaky ;)
"Schizofrenie .... projevující se zkresleným vnímáním reality..... Celkové příznaky zahrnují halucinace, bludné představy..." :)

Malata1 Jak

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 22. 08. 2010, 20:49:40 »
ale tak u obojího by se našly příznaky ;)
"Schizofrenie .... projevující se zkresleným vnímáním reality..... Celkové příznaky zahrnují halucinace, bludné představy..." :)
Ono je to v zásadě velmi podobné. Paranoia se do paranoidní schizofrenie liší tím, že při schíze se bludy mění a pacient má záblesky normálnosti, kdežto paranoia je soudržný stálý systém bludů, podle kterého je pacient připraven jednat.

Reklama

• Stálý člen

Lukáš Polák

• Profík
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
« Odpověď #5 kdy: 22. 08. 2010, 21:21:17 »
Je mi jasné, že pan Kříž se mě snaží od jisté doby neustále napadat. Pokud netušíte, o čem píšu, zkuste zapátrat na internetu. Psali jsme o tom osatně na DZ i my.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

david.kriz

• Host
« Odpověď #6 kdy: 22. 08. 2010, 21:31:25 »
Je mi jasné, že pan Kříž se mě snaží od jisté doby neustále napadat. Pokud netušíte, o čem píšu, zkuste zapátrat na internetu. Psali jsme o tom osatně na DZ i my.

pan Kříž se nesnažil napadat, jen to tak poznamenal jakože "btw"... ;) s pátráním po netu to nijak nesouvisí, ostatně nedávno to bylo i opačně, na parabole, že :)
Ale chápu, že když je jeho veličenstvo "Oni král" (jestli dobře čtu to MY), tak je třeba nad tím přimhouřit oko :)