Autor Téma: Kolorka vs. síto - výpadky  (Přečteno 10889 krát)

Adolf Shitler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 525
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kolorka vs. síto - výpadky
« Odpověď #75 kdy: 16. 10. 2020, 17:46:00 »
Shitlere, pro tebe ty šašku se to musí říct řečí 5letého děcka po lopatě: nastav si na anténě kde máš např. k26 + 28 a není tam použitelný k27 ten procesor na zpracování k27 a podívej se spektrákem co z něj na výstupu leze. Potom mudruj co udělá při výpadku vysílače AGC na kanálovém procesoru ;D ;D ;D
Že seš blbej vím dávno, ale že až takhle...?? dokážeš prostě stále překvapovat... zřejmě už Alzheimer v pokročilém stádiu  ;D
Jo hochu, toto už dělám desítky let, zatímco ty jelimane právě objevuješ Ameriku :D Pokud by kanálový procesor fungoval tak, jak si pomateně představuješ, pak by to byl šmejd zralý na reklamaci. Naštěstí tomu tak není a to, co tady popisuješ, se týká tak akorát těch tvých programovatelných zesilovačů, které skutečně pro kaskádování kanál vedle kanálu určené nejsou. Nehledě na to, že takový nesmysl, jako je výpadek vysílače, je mimo plánované výluky reálný asi stejně, jako to, že tvoje IQ překročí hodnotu, kdy dojdeš sám na WC :D

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


omar3

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 368
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kolorka vs. síto - výpadky
« Odpověď #76 kdy: 16. 10. 2020, 18:47:44 »
Řešit výpadky vysílače, to skutečně ne. Takové spekulace jsou - doufám - pod tvoji úroveň...
To nejsou spekulace, plánovaných výpadků vysilačů bylo s přechodem celkem dost a i tak ČRa každoročně dělají revize. Škoda že nemám fotku, so se stane, když procesor ztratí primární signál. Vytáhne šum nebo zbytky signálů ze SFN a sousední kanály spolehlivě zaruší. Stalo se to už mnohokrát.
Nikomu nepotřebuji dělat radost, pouze věcně bez emocí popisuji 10 letou zkušenost s provozem procesorů. S dovozce jsme již domluveni na opravě, to zhoršení parametrů je závada.
DVB-T: CZ, SK, AT
DVB-S: 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero
DVB-C: Moravianet
FM:  CZ, SK, AT Horizontal 5 prvek, Vertikal 3 prvek
DAB: CZ, AT, SK LP345
IPTV: 4net, SML


Adolf Shitler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 525
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kolorka vs. síto - výpadky
« Odpověď #77 kdy: 16. 10. 2020, 19:04:23 »
Řešit výpadky vysílače, to skutečně ne. Takové spekulace jsou - doufám - pod tvoji úroveň...
To nejsou spekulace, plánovaných výpadků vysilačů bylo s přechodem celkem dost a i tak ČRa každoročně dělají revize. Škoda že nemám fotku, so se stane, když procesor ztratí primární signál. Vytáhne šum nebo zbytky signálů ze SFN a sousední kanály spolehlivě zaruší. Stalo se to už mnohokrát.
Nikomu nepotřebuji dělat radost, pouze věcně bez emocí popisuji 10 letou zkušenost s provozem procesorů. S dovozce jsme již domluveni na opravě, to zhoršení parametrů je závada.
Pokud by kanálový procesor vytáhl "zbytky ze SFN", pak je vytáhne tak akorát na úroveň toho, co je tam při normálním signálu mimo výluku a rozhodně se nezaruší sousední kanály :)  A znovu napíši, že kanálové procesory jsou stavěné na kanál vedle kanálu, takže i kdyby nastaly nějaké hororové scénáře se sousedními kanály na vstupu, pak se na výstupu neděje nic, protože postranní pásma jsou potlačená do té míry, že je to prakticky neměřitelné. Od toho se také kanálové procesory vyrábí a používají. A naprosto v pohodě. Jediné, co jim nesvědčí, je nízká vstupní úroveň a samozřejmě pokud je vstupní signál mizerný, tak se kanálovým procesorem v žádném případě nezlepší. Až do nedávna jsem běžně používal na vstupu/výstupu k24-25-26-27-28-29 + převod z k46-47-59 na k21-22-23 + převod z k40 na k30 zcela bez problémů.
A pokud máš vadný kus, tak to se holt stane a Antech jistě reklamaci vyřídí kladně. Což ovšem nijak nesouvisí s tím, že kanál vedle kanálu je naporosto legitimní řešení, pokud je řeč o kanálových procesorech.


lance

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 345
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kolorka vs. síto - výpadky
« Odpověď #78 kdy: 16. 10. 2020, 21:07:19 »
Řešit výpadky vysílače, to skutečně ne. Takové spekulace jsou - doufám - pod tvoji úroveň...
To nejsou spekulace, plánovaných výpadků vysilačů bylo s přechodem celkem dost a i tak ČRa každoročně dělají revize. Škoda že nemám fotku, so se stane, když procesor ztratí primární signál. Vytáhne šum nebo zbytky signálů ze SFN a sousední kanály spolehlivě zaruší. Stalo se to už mnohokrát.
Nikomu nepotřebuji dělat radost, pouze věcně bez emocí popisuji 10 letou zkušenost s provozem procesorů. S dovozce jsme již domluveni na opravě, to zhoršení parametrů je závada.
Pokud by kanálový procesor vytáhl "zbytky ze SFN", pak je vytáhne tak akorát na úroveň toho, co je tam při normálním signálu mimo výluku a rozhodně se nezaruší sousední kanály :)  A znovu napíši, že kanálové procesory jsou stavěné na kanál vedle kanálu, takže i kdyby nastaly nějaké hororové scénáře se sousedními kanály na vstupu, pak se na výstupu neděje nic, protože postranní pásma jsou potlačená do té míry, že je to prakticky neměřitelné. Od toho se také kanálové procesory vyrábí a používají. A naprosto v pohodě. Jediné, co jim nesvědčí, je nízká vstupní úroveň a samozřejmě pokud je vstupní signál mizerný, tak se kanálovým procesorem v žádném případě nezlepší. Až do nedávna jsem běžně používal na vstupu/výstupu k24-25-26-27-28-29 + převod z k46-47-59 na k21-22-23 + převod z k40 na k30 zcela bez problémů.
A pokud máš vadný kus, tak to se holt stane a Antech jistě reklamaci vyřídí kladně. Což ovšem nijak nesouvisí s tím, že kanál vedle kanálu je naporosto legitimní řešení, pokud je řeč o kanálových procesorech.
Zase chyba, joudo, s těmy zbytky kanálu na úroveň pův. kanálu totiž vytáhne AGC nahoru na daleko vyšší úroveň (a také se širším přesahem) právě i ty postranní zbytky po počáteční filtraci kanálu, která prostě není nikdy nekonečně strmá. Udělám ti na dobrou noc radost - tvé oblíbené "šavle"  ;D) tudíž daleko víc než za standardního stavu mohou pak zarušit sousední kanály, což tady zjevně chápe už úplně každý kromě tebe, komiku, a měřitelné to samozřejmě prakticky je s výsledkem zavisejícím na stavu sousedních kanálů na vstupech. Vše ověřené xxx krát v praxi!! Děje se to principiálně i fakticky reálně úplně stejně jak v nových programovatelných DSP, tak ve tvých starých procesorech atd... tj. takřka ve všem vyjma trans/modulátorů, které pracují principielně jinak než ten zbytek, o kterém je tu řeč. Stačí si porovnat strmost filtrů a jsme doma a víme, u kterých zařízení se to projeví víc a u kterých míň. V podstatě o ničem složitějším než o strmosti vst. filtrace to není  ;D  Že ty sám roky sázíš kanály bezhlavě vedle sebe od 21 do 29 abys to protlačil líp přes nějaké svoje zparchantělé rozvody je hezké, ale kdybys to nasázel ob kanál od 21 do 38, možná bys to tam protlačil taky a nezpůsoboval bys přitom chudákům userům na zásuvkách kvůli své vlastní nekonečné blbosti naprosto zbytečný nárust chybovosti, neřkuli výpadky, a nebyl bys tu dnes všem pro ostudu a pro smích.  ;D ;D ;D
Nazdar, zoufalej "PROFESIONÁLE", dneska ses obzvláště předvedl, gratuluju  ;D


Adolf Shitler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 525
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kolorka vs. síto - výpadky
« Odpověď #79 kdy: 16. 10. 2020, 21:20:35 »
Řešit výpadky vysílače, to skutečně ne. Takové spekulace jsou - doufám - pod tvoji úroveň...
To nejsou spekulace, plánovaných výpadků vysilačů bylo s přechodem celkem dost a i tak ČRa každoročně dělají revize. Škoda že nemám fotku, so se stane, když procesor ztratí primární signál. Vytáhne šum nebo zbytky signálů ze SFN a sousední kanály spolehlivě zaruší. Stalo se to už mnohokrát.
Nikomu nepotřebuji dělat radost, pouze věcně bez emocí popisuji 10 letou zkušenost s provozem procesorů. S dovozce jsme již domluveni na opravě, to zhoršení parametrů je závada.
Pokud by kanálový procesor vytáhl "zbytky ze SFN", pak je vytáhne tak akorát na úroveň toho, co je tam při normálním signálu mimo výluku a rozhodně se nezaruší sousední kanály :)  A znovu napíši, že kanálové procesory jsou stavěné na kanál vedle kanálu, takže i kdyby nastaly nějaké hororové scénáře se sousedními kanály na vstupu, pak se na výstupu neděje nic, protože postranní pásma jsou potlačená do té míry, že je to prakticky neměřitelné. Od toho se také kanálové procesory vyrábí a používají. A naprosto v pohodě. Jediné, co jim nesvědčí, je nízká vstupní úroveň a samozřejmě pokud je vstupní signál mizerný, tak se kanálovým procesorem v žádném případě nezlepší. Až do nedávna jsem běžně používal na vstupu/výstupu k24-25-26-27-28-29 + převod z k46-47-59 na k21-22-23 + převod z k40 na k30 zcela bez problémů.
A pokud máš vadný kus, tak to se holt stane a Antech jistě reklamaci vyřídí kladně. Což ovšem nijak nesouvisí s tím, že kanál vedle kanálu je naporosto legitimní řešení, pokud je řeč o kanálových procesorech.
Zase chyba, joudo, s těmy zbytky kanálu na úroveň pův. kanálu totiž vytáhne AGC nahoru na daleko vyšší úroveň (a také se širším přesahem) právě i ty postranní zbytky po počáteční filtraci kanálu, která prostě není nikdy nekonečně strmá. Udělám ti na dobrou noc radost - tvé oblíbené "šavle"  ;D) tudíž daleko víc než za standardního stavu mohou pak zarušit sousední kanály, což tady zjevně chápe už úplně každý kromě tebe, komiku, a měřitelné to samozřejmě prakticky je s výsledkem zavisejícím na stavu sousedních kanálů na vstupech. Vše ověřené xxx krát v praxi!! Děje se to principiálně i fakticky reálně úplně stejně jak v nových programovatelných DSP, tak ve tvých starých procesorech atd... tj. takřka ve všem vyjma trans/modulátorů, které pracují principielně jinak než ten zbytek, o kterém je tu řeč. Stačí si porovnat strmost filtrů a jsme doma a víme, u kterých zařízení se to projeví víc a u kterých míň. V podstatě o ničem složitějším než o strmosti vst. filtrace to není  ;D  Že ty sám roky sázíš kanály bezhlavě vedle sebe od 21 do 29 abys to protlačil líp přes nějaké svoje zparchantělé rozvody je hezké, ale kdybys to nasázel ob kanál od 21 do 38, možná bys to tam protlačil taky a nezpůsoboval bys přitom chudákům userům na zásuvkách kvůli své vlastní nekonečné blbosti naprosto zbytečný nárust chybovosti, neřkuli výpadky, a nebyl bys tu dnes všem pro ostudu a pro smích.  ;D ;D ;D
Nazdar, zoufalej "PROFESIONÁLE", dneska ses obzvláště předvedl, gratuluju  ;D
Ty seš tak neuvěřitelný hlupák, že to svítí přes moře jako maják :D AGC, ty trotlíku, slouží k tomu, aby se signál držel na předem nastavené úrovni a nikoliv, že se cosi bude vytahovat jak fusekle, takže i kdyby ses rozkrájel, tak se výstupní úroveň prostě nepřekročí. A už vůbec ne jakási postranní pásma, co tady furt meleš a la "šavle" a další pomatenosti, kde to jenom svědčí o tom, že musíš frčet na fakt dobrým matroši, protože to snad ani jinak není možný a i Stráník ze ZSO by blednul závistí nad tím, jaký neskutečný pitomosti může někdo vypotit :D O tom, že si soustavně pleteš programovatelné zesilovače a kanálové procesory je už zbytečné psát, pro tebe zjevně hodinky jako holinky - oboje se natahuje :D
A co kdo chápe nebo ne, vůbec neberu vážně, protože s kanálovými procesory tady v diskuzi prakticky nikdo nedělá :P
Jinak o "zarušení sousedních kanálů" jsem nedávno někde četl, tam byl nemlich stejný blb jako ty, který dokázal popsat několik stran o tom, jak mu k27 ruší k26 a naopak, přičemž absolutně nepochopil, o čem to celé je. Aspoň máš zdatného partnera, vy dva byste si skutečně rozuměli :D :D :D

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


AndrejH

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 063
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kolorka vs. síto - výpadky
« Odpověď #80 kdy: 16. 10. 2020, 22:20:06 »
... jinak je to pouze fantazie lance asi po LSD nebo obdobném matroši, co bereš :D ).

Scheisetlere, již jsem ti kdysi řekl, už si nepamatuji jakým způsobem, nyní to řeknu takhle - zavři tu svou nevymáchanou psychopatickou tlamu ty hovado
Tebe omlouvá jenom to, že jsou tvoji rodiče sourozenci z Chanova :D

Pánové, vy jste nečetli, že jsem toto téma ukončil?

Scheisetlere, děkuji za odpověď, kterou  potvrzuješ (a nechápu proč), že jsi hovado. Tipuji, že tu tvou odpověď o Chanově máš ve svých stbáckých tabulkách, že jako že co máš říct když ti teče do bot.

Omar3: vzhledem k jistému faktu to říkám nerad, ale neumím to řešit jinak: řekl jsi " Pánové, vy jste nečetli, že jsem toto téma ukončil?" Toto není tvé téma, téma založil THresil.

Sere pes, problém je, že v tématu, který jsi považoval za své, jeden uživatel řekl jinému, že bere LSD, a ty alibisticky uhneš "Prosím, nechte si podobné invektivy na jiná témata". Prostě nula charakter, já bych to všechno smazal, pokud by to nešlo, vyjádřil bych se.

Ale toto není problém ani scheisetlera ani Omara, ryba smrdí od hlavy, na digizone sedí někdo hodně smradlavý.
DAB rádia: stolní Noxon Nova II, přenosné SilverCrest SDRF 10 B1 a SDR 1.5 A1, Pure Elan E3, Tesco DR1403G, externí anténa Iskra 9 prvků 9,25 dBi, zesilovač 23dB/0,7dB, kanálová zádrž 12D, místo příjmu Brno


lance

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 345
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kolorka vs. síto - výpadky
« Odpověď #81 kdy: 16. 10. 2020, 23:45:22 »
Omare, buď prosím té lásky, vyfoť a dej sem detail spektra k26+27 na vstupu a výstupu z Televese 564901, který bude nastaven na zpracování k27 a na vstup mu dáš anténu se silným k26 současně se slabým (nebo žádným) k27... díky  ;)
« Poslední změna: 16. 10. 2020, 23:59:15 od lance »


omar3

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 368
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kolorka vs. síto - výpadky
« Odpověď #82 kdy: 17. 10. 2020, 00:53:59 »
To nevím, kdy  se mi to povede. Slovenský K27 je kódovaný a v síti ho nepoužívám. Vím však kam míříš, odpovím předem. Na spektráku bude jednoznačně vidět, že je tam překmit (šavle). Pokud je sousední kanál silnější než primární kanál, tak zasahuje konverze i do sousedního kanálu. Strmost filtrů při rozdílných úrovních není taková, že by jednoznačně oddělila kanály od sebe. To není nic proti ničemu, jen je potřeba s tím počítat a skládat kanály podle toho.       
DVB-T: CZ, SK, AT
DVB-S: 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero
DVB-C: Moravianet
FM:  CZ, SK, AT Horizontal 5 prvek, Vertikal 3 prvek
DAB: CZ, AT, SK LP345
IPTV: 4net, SML


omar3

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 368
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kolorka vs. síto - výpadky
« Odpověď #83 kdy: 17. 10. 2020, 01:00:37 »
Andreji, máš pravdu, ale s tím to materiálem to nejde jinak. I tak to bylo marné.
DVB-T: CZ, SK, AT
DVB-S: 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero
DVB-C: Moravianet
FM:  CZ, SK, AT Horizontal 5 prvek, Vertikal 3 prvek
DAB: CZ, AT, SK LP345
IPTV: 4net, SML


lance

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 345
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kolorka vs. síto - výpadky
« Odpověď #84 kdy: 17. 10. 2020, 01:23:30 »
To nevím, kdy  se mi to povede. Slovenský K27 je kódovaný a v síti ho nepoužívám. Vím však kam míříš, odpovím předem. Na spektráku bude jednoznačně vidět, že je tam překmit (šavle). Pokud je sousední kanál silnější než primární kanál, tak zasahuje konverze i do sousedního kanálu. Strmost filtrů při rozdílných úrovních není taková, že by jednoznačně oddělila kanály od sebe. To není nic proti ničemu, jen je potřeba s tím počítat a skládat kanály podle toho.     
Jde mi o to to sem fyzicky umístit, aby bylo jasno černé na bílém. Já nemám žádný solo signálový procesor k dispozici. Jen kvůli tomu hňupovi, co si myslí, že v tom jeho kanálovém procesoru je nějaká kosmická technologie a že přesah na výstupu žádný nebude  ;)


Adolf Shitler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 525
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kolorka vs. síto - výpadky
« Odpověď #85 kdy: 17. 10. 2020, 08:31:53 »
... jinak je to pouze fantazie lance asi po LSD nebo obdobném matroši, co bereš :D ).

Scheisetlere, již jsem ti kdysi řekl, už si nepamatuji jakým způsobem, nyní to řeknu takhle - zavři tu svou nevymáchanou psychopatickou tlamu ty hovado
Tebe omlouvá jenom to, že jsou tvoji rodiče sourozenci z Chanova :D

Pánové, vy jste nečetli, že jsem toto téma ukončil?

Scheisetlere, děkuji za odpověď, kterou  potvrzuješ (a nechápu proč), že jsi hovado. Tipuji, že tu tvou odpověď o Chanově máš ve svých stbáckých tabulkách, že jako že co máš říct když ti teče do bot.

Omar3: vzhledem k jistému faktu to říkám nerad, ale neumím to řešit jinak: řekl jsi " Pánové, vy jste nečetli, že jsem toto téma ukončil?" Toto není tvé téma, téma založil THresil.

Sere pes, problém je, že v tématu, který jsi považoval za své, jeden uživatel řekl jinému, že bere LSD, a ty alibisticky uhneš "Prosím, nechte si podobné invektivy na jiná témata". Prostě nula charakter, já bych to všechno smazal, pokud by to nešlo, vyjádřil bych se.

Ale toto není problém ani scheisetlera ani Omara, ryba smrdí od hlavy, na digizone sedí někdo hodně smradlavý.
Bla, bla, bla chcípáčku. Jen se vykecej, když tě v reálném světě nikdo nebere vážně a max. má soucit kvůli tvé mentální retardaci :D


Adolf Shitler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 525
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kolorka vs. síto - výpadky
« Odpověď #86 kdy: 17. 10. 2020, 08:44:17 »
To nevím, kdy  se mi to povede. Slovenský K27 je kódovaný a v síti ho nepoužívám. Vím však kam míříš, odpovím předem. Na spektráku bude jednoznačně vidět, že je tam překmit (šavle). Pokud je sousední kanál silnější než primární kanál, tak zasahuje konverze i do sousedního kanálu. Strmost filtrů při rozdílných úrovních není taková, že by jednoznačně oddělila kanály od sebe. To není nic proti ničemu, jen je potřeba s tím počítat a skládat kanály podle toho.     
Škoda, měl jsem tě za rozumnějšího a ne, že spadneš na úroveň nějakého lance, který si tak akorát někde mastí individuálky s programovatelným zesilovačem. U kanálových procesorů - když vynecháme vadné kusy - je zasahování do sousedního kanálu na hranici měřitelnosti, natož aby se to nějak projevilo v rozvodu a pochopitelně dvojitý SAW filtr je dostatečně selektivní. Až budeš reklamovat ten Televes, tak si o tom můžeš v Antechu promluvit s panem N., který je dostatečně fundovaný a snad ti to dokáže vysvětlit.



lance

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 345
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kolorka vs. síto - výpadky
« Odpověď #87 kdy: 17. 10. 2020, 11:03:40 »
No jistě, patlák Shitler uvidí malůvku a hned celý říčný cpe do rozvodů kanál vedle kanálu. Takové malůvky výrobců jsou asi tak vypovídající o reálném provozu, jako malůvky zisků antén. A jak vypadá realita na výstupu procesoru po létech provozu můžeme lehce uvidět, pokud sem dá omar fotky spektra z těch svých Televesů. Dej si zarámovat malůvky nad postel a cpi dál ty svoje procesory kanál vedle kanálu, ať mají useři při rozhašení jednoho tvého procesoru zarušeny rovnou 3 multiplexy, páč jin tuto výhodu chytře zařídí jejich výborný dvorní technik Shitler :)

A toho svého pana N se zeptej hlavně ty, jak fungují dnešní programovatelné zesilovače na bázi DSP se SAW filtry.... typu Ikusi one+, LEM DSP40 a pod. Dozvíš se, že jde o stejný princip jaký máš v těch svých dokonalých procesorech ty procesore. Ve výsledku je to pak jen o porovnání strmosti filtrace, která je u levné univerzální krabičky za 8 tis. samozřejmě horší, ale to neznamená, že se u těch tvých dokonalých procesorů neděje v principu to samé.


Adolf Shitler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 525
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kolorka vs. síto - výpadky
« Odpověď #88 kdy: 17. 10. 2020, 11:24:44 »
No jistě, patlák Shitler uvidí malůvku a hned celý říčný cpe do rozvodů kanál vedle kanálu. Takové malůvky výrobců jsou asi tak vypovídající o reálném provozu, jako malůvky zisků antén. A jak vypadá realita na výstupu procesoru po létech provozu můžeme lehce uvidět, pokud sem dá omar fotky spektra z těch svých Televesů. Dej si zarámovat malůvky nad postel a cpi dál ty svoje procesory kanál vedle kanálu, ať mají useři při rozhašení jednoho tvého procesoru zarušeny rovnou 3 multiplexy, páč jin tuto výhodu chytře zařídí jejich výborný dvorní technik Shitler :)

A toho svého pana N se zeptej hlavně ty, jak fungují dnešní programovatelné zesilovače na bázi DSP se SAW filtry.... typu Ikusi one+, LEM DSP40 a pod. Dozvíš se, že jde o stejný princip jaký máš v těch svých dokonalých procesorech ty procesore. Ve výsledku je to pak jen o porovnání strmosti filtrace, která je u levné univerzální krabičky za 8 tis. samozřejmě horší, ale to neznamená, že se u těch tvých dokonalých procesorů neděje v principu to samé.
Jasně, výrobci kanálových procesorů si vymýšlí jenom proto, že se nějaký trotlman lance znemožnil v diskuzi psaním nesmyslů a teď hledá způsob, jak z toho vykličkovat ven :D :D :D

Programovatelné zesilovače nejsou kanálové procesory, což ale hňup jako ty nikdy nepochopí a všechno se mu to bude soustavně míchat dohromady a ještě bude blábolit, že se prý jedná o stejný princip - je hned vidět, co za "odborníka" seš, od tebe bych si nenechal ani zalištovat kabel, protože bys to tutově zmastil taky, jako všechno na co hrábneš :D :D :D


lance

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 345
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Kolorka vs. síto - výpadky
« Odpověď #89 kdy: 17. 10. 2020, 11:56:00 »
Bla, bla, bla chcípáčku. Jen se vykecej, když tě v reálném světě nikdo nebere vážně a max. má soucit kvůli tvé mentální retardaci :D
Shitlere, o tom, kdo je tady retard a jaký má reálný život bych na tvém místě fakt pomlčel   :'(
Myslím, že už na parabole kdes řádil např. jako Poldas jsem ti psal diagnózu sociopata a doporučení léčby, čehož zjevně nedbáš. Navážíš se do violisty a jiných laiků např. na digitalnitelevizi, kteří sice nerozumí oboru a blábolí... ale po lidské stránce to nejsou ani vzdáleně takové hovada jako ty. Diskutuješ už roky všude jako prase a v každém vlákně kde se vyskytneš už tráva neroste. Měníš nicky a IP adresy jako ponožky a odpovídáš si sám sobě v domnění internetové anonymity, momentálně na digitalnitelevizi jako ABCD, ABOD a další .... x krát během hodiny si potvrzuješ anonymními reakcemi svoje vlastní posty jak úchyl a přitom jseš průhlednej jak medůza a jseš tam dávno profláklej frustrovanej ubožák kterej se neumí chovat. I když možná díky tomu, že se odbavuješ na internetu, neděláš aspoň nějaké horší věci v reálu... takže je otázka, co by bylo horší, ale ten prostor na webech, který dokážeš zaprasit, je skutečně neuvěřitelný...  :'(