No ono se to vysílalo na VKV (nejen) už dávno za komunistů. A že se to dnes nejmenuje Praha ? Radiožurnál se už taky nejmenuje Hvězda a přece je to jeho přímý nástupce.
radožurnal byla hvězda? Ja myslel že to byla jina stanice, to si pamatuje moje matka, stanice hvězda, československo, ale hlavně stanice praha
Myslel jsem že to nemělo s čro nic společného
a že dvojka je praha no dvojku mam na fm i dab+, ale asi nebude jako dřív, nebo ano? A jaky ma vubec program oproti dřívějšku? Škoda že si nepamatuju všecky programy, ale hodne poslouchala třeba kolotoč, nebo jako děti v nedeli pohadku
normalne jela nejaka stanice na fm, ale to nevim jaka a v nedeli se přepinal celej ten velkej kazeťak nebylo to klasicke "dvojče" (jezevčík), ale podobné, a někde na začatku vždy tůtali a pak byla pohadka
potom davali meteor v sobotu rano, tam hodne byli přibehy, věda, pohadky a tak
ale to by spiš vedela hodne matka
jo a když měli televizi, tak ta vypadala jako kus nábytku, velká obdelníková ale naprotitomu takova hodne malinka obrazovka asi jako má mobil
ale byla bez barvy a šla tam jen jedna televize a to ješte někdy až potom byli nějak dvě ty stanice Ale to už je neco jinyho a z čro to nijak nesouvisí. Myslel jsem že čro tu je teprv 25 let
A za mladi moji matky hodne také radio svobodná evropa nebo luxembourg.
A to jsem myslel že všechny zde zmínene stanice byli komunisticke nebo tak neco a vše zaniklo s pádem komunismu a pak vznikl čro, ale stanice praha tu byla ješte dlouhou dobu, myslel jsem že jako posledni zanikla.