Jak se vám líbí "transgender vystoupení" v tomto pořadu? Mne to přijde zcela nevkusné, zejména, pokud se muž převléká za ženu. Vůbec obecně si myslím, že interpret se měl alespoň trochu fyzicky podobat originálů - vedle pohlaví by měl mít i jakž takž podobnou postavu, nebýt extrémně věkově vzdálen a být i stejné rasy - to hraní na černochy "kydmutím čokolády na xicht" mne taky moc nebere.
Naopak některá vystoupení se mi celkem líbila. Třeba Pazderková á-la Pink působila asi skutečně dobře. Nebo i některá vystoupení v SK verzi byla dobrá. Třeba bych ocenil Mirku Pártlovou za Koloseum, kdy i citlivě byl vyřešen handicap M. Gombitové. Mirka vystoupila v sedě na židli, což mi přišlo jako nejlepší varianta. Kolečkové křeslo by bylo "nevkusně parodující" k vozíčkářům obecně, pokud by zase stála, tak by to by to zase bylo necitlivé k samotné Marice, která tento hit nahrála až po úrazu.
(Vy, kdož celý tento pořad nesnášíte, nesledujete, tak se prosím zdržte odsuzujících/kritických komentářů, nestojím o ně.)