Autor Téma: Žádost o pomoc s velkoplošnou projekcí - 16.7. stadion Viktorky Žižkov  (Přečteno 3279 krát)

blueflash .

• Profík
    • ICQ komunikátor - 299934152
    • Zobrazit profil
    • Můj YouTube kanál:
Žádost o pomoc slávistických kotelníků:

http://www.slaviaultras.cz/t/54297-Prosime-o-pomoc.html

Zn. sešívané srdce výhodou. ;)
Stadion Viktorky je vzdušnou čarou asi 500m od žižkovského vysílače. Pokud vím, tak takhle blízko vysílače může paradoxně se signálem problém, protože vysílač vysílá spíše do prostoru než pod sebe.

No ale asi předpokládám, že tu půjde třeba i o zapojení kabeláže atp..
« Poslední změna: 09. 07. 2010, 14:48:05 od blueflash . »

Reklama

• Stálý člen

Malata1 Jak

• Závislák
    • Zobrazit profil
Tam snad bude stačit jen přijímač bez antény a budou to chytat jen na otevřený konektor. :D Jen jestli by nestálo za to chytat spíš mux4 s Novou HD :) Jak jsem koukal tak ale tyhle promítání si s HD moc netykají. 

Enik

• Profík
  • Vědomí vlastní neznalosti je klíčem k poznání.
    • Zobrazit profil
Pokud máš projektor a plátno, tak to nebude žádný technický problém. STB a projektor propoj přes RGB nebo YPbPr. V nouzi postačí i S-video. Tady nění co radit a pomáhat. Tohle je normální "brnkačka." :D
 Anténu umísti tak, aby měla pokudmožno přímý výhled na vysílač nebo, aby aspoň kolem ní nikdo nechodil a neměnil tak signál svým tělem. V žádném případě nepoužívej pokojovku nebo zesilovač. Malá matrace by měla bohatě postačit. Tohohle bych se nebál.
 Ať se zadaří. Enik.

blueflash .

• Profík
    • ICQ komunikátor - 299934152
    • Zobrazit profil
    • Můj YouTube kanál:
http://www.slaviaultras.cz/t/54295-Protestni-akce-behem-vrsovickeho-derby.html

No ona to bude větší akcička a snad i venku, čekám spíš nějaký velký LED panely.

Jaroslav Novák

• Závislák
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
Ajéje, opět nám budou dělat ostudu stejné mužstva jako v minulém roce, Slávie by se měla soustředit aby neprohrávali s Moldavským týmem.  Bohemians zase vyřešit svoje problémy ve vedení a vůbec značce Bohemians, můžou být rádi, že jsou tam kde jsou a jsou považováni za Bohemians. 

Jinak domácím týmem není ani Slávia ani Bohemians, ani jednomu stadion nepatří.  ;D   Mám radost, že dělají takovéhle akce, sami si tímto uškodí, protože bude vidět jak nedržej pohromadě, dovolím si tvrdit, že nakonec bude více lidí v Edenu.  ;D ;D
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink

Reklama

• Stálý člen