Autor Téma: Prima PLAY  (Přečteno 22656 krát)

Jan Reznicek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Prima PLAY
« kdy: 13. 12. 2016, 21:20:27 »
Zdravim, pořídil jsem si internet od O2 a v HbbTV mi jediná Prima PLAY nenačte video jen reklamy, když připojím TV k internetu přes mobil tak vše je ok. Poradíte mi někdo? Předem děkuji za odpovědi.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


spyko

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 407
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima PLAY
« Odpověď #1 kdy: 13. 12. 2016, 23:02:34 »
Neporadím,bohužel stává se mi to taky často,naopak jsou dni,kdy vše jede jak z praku,vymlouvají se jeden na druhého,z i vysiláním problém není-zatím tomu nerozumím,připojení-upc 100/10,panasonic 50st60! :o
Samsung 55nu8002. ,,telesystem 6820 twin,dreambox 525 dvb-t2/c,UPC modul,internet,mini pc di way m9.


helenio

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima PLAY
« Odpověď #2 kdy: 14. 12. 2016, 09:06:28 »
Po ročním provozu tel. PHILIPS ten samý problém zkoušeno připojení WI-FI,kabelem od routeru .


Jan Pavlis

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 510
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima PLAY
« Odpověď #3 kdy: 14. 12. 2016, 20:22:58 »
Koupil jsem si cood-e,vůbec jsem nevěděl co kupuji.Chtěl jsem jen spojit televizi s počítečem přes WI-FI. Po samonačtení asi sta tzv. doplnků zjištuji - senzace.Kromě Prima play,i-vysílání čt a Nova plus snad ,,milion,, filmů z celého světa k dispozici. Nespočet amerických seriálů. Live tv z celého světa.Super tip na vánoční dárek.
« Poslední změna: 14. 12. 2016, 20:24:41 od Jan Pavlis »


Jan Reznicek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima PLAY
« Odpověď #4 kdy: 14. 12. 2016, 20:28:17 »
Tak super, je to O2 internetem skusil jsem zapojit jiný router do O2 routeru a nefunguje ale ještě mam přistup na lokalniho poskitovatele internetu a tam mi to funguje. Takže blokace O2.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Kosan

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 31
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima PLAY
« Odpověď #5 kdy: 18. 12. 2016, 15:28:32 »
Chceš radu ? Vys*r se na o2 a pořid si internet u nějaké společnosti,která internet dělat umí a nežije jen z klientů,které vydírá nějakou ligou mistrů a podobnými nesmysly ;) Vyděláš na tom nejen kvalitativně a rychlostně,ale i finančně.


Jan Reznicek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima PLAY
« Odpověď #6 kdy: 18. 12. 2016, 19:38:37 »
To je rada pojď mně je...... bydlím na vesnici tak mam jen dvě možnosti, lokální poskytovatel Wi-fi to je max 12Mbit a s O2 mam přes 20 Mbit a to ohodně stabilnější.


MarK99

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 17
    • Zobrazit profil
Re:Prima PLAY
« Odpověď #7 kdy: 22. 12. 2016, 17:27:11 »
Stačí se přihlásit do routeru ( v prohlížeči napsat 10.0.0.138, jméno: admin, heslo: admin), pak Pokročilá nastavení, najít záložku s IPv6 Enabling.
Toto IPv6 vypnout, nastavení uložit a restartovat router.
Pak Prima Play poběží normálně.
« Poslední změna: 22. 12. 2016, 17:32:20 od MarK99 »


Jan Reznicek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima PLAY
« Odpověď #8 kdy: 25. 12. 2016, 17:22:33 »
Děkuji MarK99, funguje to  :D :D :D


Jan Reznicek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima PLAY
« Odpověď #9 kdy: 26. 12. 2016, 10:21:33 »
Jo a ještě mně trápí vždy po pár sekundach u přehrávání Prima PLAY takové siknutí, nevim jestli to je tv Philips nebo Prima PLAY.