Autor Téma: Frýdek-Místek - Lysá hora - multiplex 1 -zkušenosti atd.  (Přečteno 15289 krát)

PaceyM

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Frýdek-Místek - Lysá hora - multiplex 1 -zkušenosti atd.
« Odpověď #45 kdy: 15. 09. 2010, 20:18:33 »
Diky jde videt ze se vyznas, ale pockam si jeste az se spusti vysilac jesenik praded a pak zkusim preladit na 36 kanal snad by to mohlo byt bez problemu..

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


david.kriz

  • Host
Re: Frýdek-Místek - Lysá hora - multiplex 1 -zkušenosti atd.
« Odpověď #46 kdy: 15. 09. 2010, 20:19:49 »
Diky jde videt ze se vyznas, ale pockam si jeste az se spusti vysilac jesenik praded a pak zkusim preladit na 36 kanal snad by to mohlo byt bez problemu..
nevidím tam nikde napsanou lokalitu příjmu... takže jen tipuju, a vycházím z toho, že Lysá je blíž než Ostrava


Lumír L

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 424
  • "Z krásné lži nám nikdy nová pravda nevyroste!!"
    • Zobrazit profil
Re: Frýdek-Místek - Lysá hora - multiplex 1 -zkušenosti atd.
« Odpověď #47 kdy: 16. 09. 2010, 06:37:10 »
Tazetel je Davide z Frýdku-Místku a píše, že LH vidí z okna...


david.kriz

  • Host
Re: Frýdek-Místek - Lysá hora - multiplex 1 -zkušenosti atd.
« Odpověď #48 kdy: 16. 09. 2010, 07:54:59 »
sorrry! přehlédl jsem... že vidí LH z okna jsem četl (to ale může odkudkoli), ale přímo Frýdek jsem přehlédl. Napsal malé písmeno, tak jsem to těžko hledal :) Ale můj tip byl potom v pořádku, takže platí co jsem uvedl. Pro k54 separé anténu a tu otočit na LH.


Lumír L

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 424
  • "Z krásné lži nám nikdy nová pravda nevyroste!!"
    • Zobrazit profil
Re: Frýdek-Místek - Lysá hora - multiplex 1 -zkušenosti atd.
« Odpověď #49 kdy: 16. 09. 2010, 08:11:22 »
Jo, mělo by to tak být. A ještě by tu anténu na LH měli umístit tak, aby odstínili možný "boční" příjem z Hošťálkovic. Podle mě je tam jedna anténa na Hladnov a ty problémy může dělat SFN Hladnov versus Hošťálkovice. Tam je dost malý úhel v příjmu a vysílací ERPvýkony dost v nepoměru mezi Hošť. a Hladnovem. Lysá je na opačnou stranu. Možná ho zachrání (a nejen jeho, ale všechny co jim dělali STA patlalové a všeumělci) jak sám píše Praděd na K36. Ten nebude v SFN s ničím...

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


PaceyM

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Frýdek-Místek - Lysá hora - multiplex 1 -zkušenosti atd.
« Odpověď #50 kdy: 16. 09. 2010, 08:19:11 »
Panove kdyz si to tady tak ctu, tak tu anentu jste meli prijit namontovat vy, ale vazne :) A proc ne budu praskac, jedna se o firmu BM-Universal z Havirova a uz jsem jim tam psal..Nejhorsi na tom je ze ti lidi v panelaku si mysli, ze to ma asi takhle byt ze se zatim 54kanal chytit neda, atudiz jim tam nikdo volat nebude..Vazne Kocourkov..


david.kriz

  • Host
Re: Frýdek-Místek - Lysá hora - multiplex 1 -zkušenosti atd.
« Odpověď #51 kdy: 16. 09. 2010, 08:23:59 »
Jo, mělo by to tak být. A ještě by tu anténu na LH měli umístit tak, aby odstínili možný "boční" příjem z Hošťálkovic. Podle mě je tam jedna anténa na Hladnov a ty problémy může dělat SFN Hladnov versus Hošťálkovice. Tam je dost malý úhel v příjmu a vysílací ERPvýkony dost v nepoměru mezi Hošť. a Hladnovem. Lysá je na opačnou stranu. Možná ho zachrání (a nejen jeho, ale všechny co jim dělali STA patlalové a všeumělci) jak sám píše Praděd na K36. Ten nebude v SFN s ničím...

jj přesně tak, otázka je taky, jak dotyční tu STA dělali, jestli jsou to normálně vložky tak se použije jako vstup jakákoli zdrojová anténa (jedna pro každý mux resp. vysílač), jestli tam někdo práskl jednu anténu a jeden zesilovač na celé pásmo a jak píšeš na Hladnov (tak jsem si to také od začátku představil protože 3 Muxy jdou jen odtud), tak je na problém zaděláno.


david.kriz

  • Host
Re: Frýdek-Místek - Lysá hora - multiplex 1 -zkušenosti atd.
« Odpověď #52 kdy: 16. 09. 2010, 08:24:49 »
Panove kdyz si to tady tak ctu, tak tu anentu jste meli prijit namontovat vy, ale vazne :) A proc ne budu praskac, jedna se o firmu BM-Universal z Havirova a uz jsem jim tam psal..Nejhorsi na tom je ze ti lidi v panelaku si mysli, ze to ma asi takhle byt ze se zatim 54kanal chytit neda, atudiz jim tam nikdo volat nebude..Vazne Kocourkov..
Proberte to se správcem domu a chtějte popis od něho nebo firmy, jak je ta STA udělána.


Jan Bajger

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 142
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Frýdek-Místek - Lysá hora - multiplex 1 -zkušenosti atd.
« Odpověď #53 kdy: 16. 09. 2010, 09:03:57 »
1. Jó, jó, některé zásuvky jsou pro digitál přímo útlumové perly, zejména ty starší, co leží dlouho ve skladě.
2. Další perlou jsou některé účastnické šňůry, až se jeden diví, co dokáží utlumit, prostě Vizír. Bezpečnější je, si účastnickou šňůru poskládat sám, s využitím F konektorů a přechodu F-TV konektor, je to mechanicky stabilní a elektricky vyhovující.


Lumír L

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 424
  • "Z krásné lži nám nikdy nová pravda nevyroste!!"
    • Zobrazit profil
Re: Frýdek-Místek - Lysá hora - multiplex 1 -zkušenosti atd.
« Odpověď #54 kdy: 16. 09. 2010, 19:14:17 »
Panove kdyz si to tady tak ctu, tak tu anentu jste meli prijit namontovat vy, ale vazne :) A proc ne budu praskac, jedna se o firmu BM-Universal z Havirova a uz jsem jim tam psal..Nejhorsi na tom je ze ti lidi v panelaku si mysli, ze to ma asi takhle byt ze se zatim 54kanal chytit neda, atudiz jim tam nikdo volat nebude..Vazne Kocourkov..

Máš problém? Jdi si ho řešit s odpovědnými lidmi z oné firmy! Nemůžu pochopit, když má někdo problém, proč ho řeší přes web???? Firma instalovala, firma se má starat! Byl jsi na vojně?? Asi ne, jinak by jsi znal heslo, "voják se stará, voják má"! A pokud jsi byl, jako mladý svým starým požádán o pitivo o půl třetí ráno a ty jsi ho neměl, tak jsi taky mohl skončit s rozkopaným (jistým) tělesným orgánem na sociálním zařizení....


PaceyM

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Frýdek-Místek - Lysá hora - multiplex 1 -zkušenosti atd.
« Odpověď #55 kdy: 16. 09. 2010, 20:01:21 »
Ostatni s tim problem nemeli, nevim treba jsem to resil protoze jsem si myslel ze muze byt chyba nekde na moji strane ovsem nechapu tvoji reakci asi jsi se spatne vyspal, radsi se jdi prospat nez tady zacnes opet na nekoho hulakat a kecat kraviny o vojne na to jsem fakt zvedavy...


Lumír L

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 424
  • "Z krásné lži nám nikdy nová pravda nevyroste!!"
    • Zobrazit profil
Re: Frýdek-Místek - Lysá hora - multiplex 1 -zkušenosti atd.
« Odpověď #56 kdy: 16. 09. 2010, 20:16:20 »
Prospat se jdi ty! Pokud nikdo jiný problémy neměl, tak je asi vše jinak! Nemyslíš?? Zkus si zkontrolovat veškeré připojení k ÚR (nebo ÚZ) a k uživatelskému zařízení. Jinak co jsem napsal, platí!! Asi jsi nikdy na vojně nebyl! To by jsi byl jinak vycvičený!!!


PaceyM

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Frýdek-Místek - Lysá hora - multiplex 1 -zkušenosti atd.
« Odpověď #57 kdy: 17. 09. 2010, 09:50:17 »
Boze,  myslel jsem ze tady na webu s tim co pisu nemel nikdo problem a ne u me v panelaku, treba trochu cist co pisu..
Nevim co ma vojna co spolecneho s vysilanim a s tim ze se tady ptam na nejaky nazor, ale tak dobre necham te pri tom, oni asi ti co byli na vojne jsou lepsi a mas pravdu na vojne jsem nebyl dokazal jsem si to zaridit, na co marnit cas vojnou kdyz jsem mohl byt nekde v zahranici a vydelavat..
Ale chapu no ten kdo nebyl na vojne umi hovno..


Lumír L

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 424
  • "Z krásné lži nám nikdy nová pravda nevyroste!!"
    • Zobrazit profil
Re: Frýdek-Místek - Lysá hora - multiplex 1 -zkušenosti atd.
« Odpověď #58 kdy: 17. 09. 2010, 22:17:25 »
Tak, tak!


Martin P

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: Frýdek-Místek - Lysá hora - multiplex 1 -zkušenosti atd.
« Odpověď #59 kdy: 04. 10. 2010, 14:34:22 »
Zdravim lidi prave jsem zkusil naladit lysou horu na kus dratu a fakt ze to jde signal stabilni, problem je v tom ze mam spolecnou antenu a na te se mi lysa hora rusi s ostravou takze mux 1 kostickuje a nevim ted prave jak to udelat abych zaroven mohl na ten drat chytat lysou a na antenu ostravu, asi na to nebude nejaky figl ze :) Bud jedno nebo druhe to je pech..