Zdravím všechny,chtěl bych poprosit o radu někoho,kdo hoví této problematice.Po Vánocích mi zůstal volný jeden LCD display a na komoře nepoužívaný STB.Chtěl bych ty dvě věci spárovat,aby vše fungovalo jako klasická TV (zatím řeším obraz,zvuk posléze). Propojil jsem to kabelem VGA-SCART.Na STB se dá nastavit : 1.VÝSTUP TV - možnosti CVBS,CVBS+RGB a CVBS+YPbR 2.TV NORMA - možnosti AUTO,PAL-BG,PAL-M,PAL-N a NTSC. Všechny kombinace vyzkoušeny,když propojím STB s LCD a zapnu LCD vyskočí vždy okno NO SIGNAL a LCD se ihned sám vypne. Ale se dvěma výjimkami - když dám VÝSTUP TV na YPbPr a TV NORMU buď na PAL-M nebo na NTSC,bliká na něm okno INPUT NOT SUPPORTED,ale LCD se nevypne.A u těchto dvou výjimek se LCD dokonce automaticky zapne,když manuálně nebo DO zapnu setopbox. U jiného nastavení VÝSTUPU TV a TV NORMY zůstane LCD při zapnutí setoboxu vypnutý.Hrál jsem si ještě přímo s nastavením samotného LCD ,bez úspěchu. Jde to vůbec nějak zprovoznit? Na netu jsem ohledně tohoto moc nenašel... Díky