« Odpověď #12 kdy: 24. 01. 2016, 14:32:21 »
Chci si vyslechnout vaše názory co si o tomto programu myslíte.
Podle mě je to zbytečná akce a i když ji možná kabelovky zařadí, málokdo si ji bude chtít platit za poloviční program a většina diváků bude plnohodnotný program sledovat buď přes Skylink (tam se vyrazovat nemá), nebo přes přeshraniční příjem na části jižní a střední Moravy i když v SD.
Ještě mě napadá příjem (konkrétně HD verze) přes satelit - "volná telka" ale tam nevím jestli není potřeba registrace na SK občana. U české IPTV si nejsem jistý jestli nebude taky vyřazovat.
Ještě je možnost sledovat programy Markízy přes Voyo SK ale na našem území s omezením- jen s vybranými pořady,tzn. bez filmů podobně jak bude u verze International
Není potřeba registrace na SK občana, fa TWC kartu bez problémů zaregistruje i na CZ občana, vyzkoušeno na asi 20ks těchto karet a vždy bez problémů, mají to dokonce uvedeno kdesi na svém webu, že "nebudou diskriminovat CZ občany", akorát za porgramy gruppy Markíza je potřeba zaplatit poplatek ve výši 3,99€/rok!
Dík, toto jsem potřeboval vědět, pokud má Markíza v hdčku (u volne telky) lepší datový tok než u Skylinku, tak si kartu objednám
Já bych s tou iniciativou ještě počkal. V červenci ti na ten TP píchnou v HD ještě ČT24 a ČTD/Art a bůhví jak to s tím datových tokem bude potom. Taky jsem se ze začátku naivně domníval že tento TP bude sloužit pouze ČT max. STV takže vše bude v pohodě, jenomže mezitím se tam s výjimkou všech Barrandovů naplácalo ještě spousta dalších zbytečných duplicitních kravin.
IP zaznamenána
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II: Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.