reklama

Autor Téma: spektrum hd nepoužívá znak "hd"  (Přečteno 11025 krát)

Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 557
    • Zobrazit profil
    • E-mail
spektrum hd nepoužívá znak "hd"
« kdy: 16. 01. 2016, 17:42:04 »
Zdravím, všimli jste si že spektum HD už nemá u loga symbol "HD"? nikde jsem se o tom nedočetl, nevím zda je to přímo úmysl (jako u francouzské tv) a nebo chyba (symbol se nezobrazí).
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



jirkazdevitky

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 444
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
« Odpověď #1 kdy: 16. 01. 2016, 18:11:32 »
Zdravím, všimli jste si že spektum HD už nemá u loga symbol "HD"? nikde jsem se o tom nedočetl, nevím zda je to přímo úmysl (jako u francouzské tv) a nebo chyba (symbol se nezobrazí).

Nevšiml ale např. Food Network nebo Travel Channel taky logo HD nepoužívá


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 557
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
« Odpověď #2 kdy: 16. 01. 2016, 18:22:15 »
Zdravím, všimli jste si že spektum HD už nemá u loga symbol "HD"? nikde jsem se o tom nedočetl, nevím zda je to přímo úmysl (jako u francouzské tv) a nebo chyba (symbol se nezobrazí).

Nevšiml ale např. Food Network nebo Travel Channel taky logo HD nepoužívá


myslim že i fine living, ale travel channel hd symbol měl, asi pomalu a nenápadně od toho ty televize pomalu opouštějí.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


kolenac2

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 200
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
« Odpověď #3 kdy: 16. 01. 2016, 19:06:50 »
Spektrum HD je bez přívlastku hd v logu. Některé fr, tv mají v logu přívl. hd. Např TF 1 HD nebo tv kanály rodiny M 6.


zeze

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 124
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
« Odpověď #4 kdy: 16. 01. 2016, 20:05:14 »
Rada pro Honzíka!Ty už to nepij ani ředěný!

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 557
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
« Odpověď #5 kdy: 16. 01. 2016, 20:55:40 »
Spektrum HD je bez přívlastku hd v logu. Některé fr, tv mají v logu přívl. hd. Např TF 1 HD nebo tv kanály rodiny M 6.

jen některé, mám nahrávky z m6 music a pár dalších kde měli symbol "HD". tedy netvrdil jsem že úplně všechny ale většina, ale nevím proč to tam není, jak pak má člověk vědět zdali se dívá na HD verzi programu a nikoli jeho upscalovanou verzi? (například).
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


jirkazdevitky

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 444
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
« Odpověď #6 kdy: 16. 01. 2016, 22:12:41 »
Spektrum HD je bez přívlastku hd v logu. Některé fr, tv mají v logu přívl. hd. Např TF 1 HD nebo tv kanály rodiny M 6.

jen některé, mám nahrávky z m6 music a pár dalších kde měli symbol "HD". tedy netvrdil jsem že úplně všechny ale většina, ale nevím proč to tam není, jak pak má člověk vědět zdali se dívá na HD verzi programu a nikoli jeho upscalovanou verzi? (například).

Za 3 roky bude HD standard a budou se jen rozlišovat UHD kanály


Jiří Job

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 298
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
« Odpověď #7 kdy: 17. 01. 2016, 01:56:05 »
HD standard jak u čeho. Teď odstartuje AMC HD ale chybí ještě tady v ČR třeba Universal Channel a další v HD. Takže ještě bych si počkal.


jirkazdevitky

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 444
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
« Odpověď #8 kdy: 17. 01. 2016, 10:39:19 »
HD standard jak u čeho. Teď odstartuje AMC HD ale chybí ještě tady v ČR třeba Universal Channel a další v HD. Takže ještě bych si počkal.
Na AMC a Film + se těšim, Universal nebo AXN jsou o ničem, samy seriál a filmu jenom par.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 557
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
« Odpověď #9 kdy: 17. 01. 2016, 11:12:38 »
HD standard jak u čeho. Teď odstartuje AMC HD ale chybí ještě tady v ČR třeba Universal Channel a další v HD. Takže ještě bych si počkal.
Na AMC a Film + se těšim, Universal nebo AXN jsou o ničem, samy seriál a filmu jenom par.

A co na to skylink? Nejspíš je jentak nepřidá, takže si budeme muset hoodně dlouho počkat, navíc když kickly axn (na ten se chodím dívat ke kamošovi) :D
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Jan H

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 159
  • Není nad výhled s dálkovým příjmem:-)
    • Zobrazit profil
Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
« Odpověď #10 kdy: 17. 01. 2016, 11:18:42 »
AMC HD a Film+HD v kabelu UPC na přelomu února a března. Info ze zákaznické poradny FB. ;)
DVB S:30W-75E,Skylink, DVB T:CZ,AU,SK,HU,analog uhf HU,(BiH), DVB C:UPC.
FM:CZ,SK,AU,HU,HR.


jirkazdevitky

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 444
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
« Odpověď #11 kdy: 17. 01. 2016, 11:28:52 »
AMC HD a Film+HD v kabelu UPC na přelomu února a března. Info ze zákaznické poradny FB. ;)

Měsíc je v pohodě, bavili se ještě o zařazení H2 HD, počítám ze to bude zároveň s těmito dvěma


kolenac2

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 200
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
« Odpověď #12 kdy: 17. 01. 2016, 12:59:09 »
Děti u nás by si zasloužily i Disney channel v HD
http://my.jetscreenshot.com/26936/20160117-mjng-157kb.jpg


kolenac2

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 200
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:spektrum hd nepoužívá znak "hd"
« Odpověď #13 kdy: 17. 01. 2016, 14:00:21 »
Italské tv běžně užívají v logu HD. Tady je ukázka. Omluva za to .že jsem to udělal tak narychlo a cikcak.
https://www.youtube.com/watch?v=TQAFp9CG5IA&feature=em-upload_owner


 

reklama