Zdravím, všimli jste si že spektum HD už nemá u loga symbol "HD"? nikde jsem se o tom nedočetl, nevím zda je to přímo úmysl (jako u francouzské tv) a nebo chyba (symbol se nezobrazí).
Citace: Jaroslav Honzík 16. 01. 2016, 17:42:04Zdravím, všimli jste si že spektum HD už nemá u loga symbol "HD"? nikde jsem se o tom nedočetl, nevím zda je to přímo úmysl (jako u francouzské tv) a nebo chyba (symbol se nezobrazí).Nevšiml ale např. Food Network nebo Travel Channel taky logo HD nepoužívá
Spektrum HD je bez přívlastku hd v logu. Některé fr, tv mají v logu přívl. hd. Např TF 1 HD nebo tv kanály rodiny M 6.
Citace: kolenac2 16. 01. 2016, 19:06:50Spektrum HD je bez přívlastku hd v logu. Některé fr, tv mají v logu přívl. hd. Např TF 1 HD nebo tv kanály rodiny M 6.jen některé, mám nahrávky z m6 music a pár dalších kde měli symbol "HD". tedy netvrdil jsem že úplně všechny ale většina, ale nevím proč to tam není, jak pak má člověk vědět zdali se dívá na HD verzi programu a nikoli jeho upscalovanou verzi? (například).
HD standard jak u čeho. Teď odstartuje AMC HD ale chybí ještě tady v ČR třeba Universal Channel a další v HD. Takže ještě bych si počkal.
Citace: Jiří Job 17. 01. 2016, 01:56:05HD standard jak u čeho. Teď odstartuje AMC HD ale chybí ještě tady v ČR třeba Universal Channel a další v HD. Takže ještě bych si počkal.Na AMC a Film + se těšim, Universal nebo AXN jsou o ničem, samy seriál a filmu jenom par.
AMC HD a Film+HD v kabelu UPC na přelomu února a března. Info ze zákaznické poradny FB.