reklama

Autor Téma: Axn na satelitu  (Přečteno 6691 krát)

Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 557
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Axn na satelitu
« kdy: 10. 01. 2016, 18:12:29 »
Zdravím, nevím proč mi nejde program axn, když kámošovi jde, oba mame motor, jemu jsem pomahal ho tam naštelovat a axn mu krasně hraje, chtel koukat na naše programy a zaroven fta na dalších družicích (13e, 28,2e...) ale mě nejde program axn a u něho krasně hraje, má linuxový přijímač s ci slotem, jemu jdou na tom satlitu programy nova v hd a mě to nejde, přitom takové hbo hd, spektrum hd, nat geo hd, viasat hd, čt2 hd, mě jdou krásně, ale axn vůbec nejde, zajímalo by mě teda proč mě to nehraje a jemu jo, seznam transpondérů jsem aktualizoval a proladil. Jemu to hraje normálně česky v češtině, takže to není nějaká pl/de/spa/hun... verze, ale normalně cz.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Martin Koplik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Axn na satelitu
« Odpověď #1 kdy: 10. 01. 2016, 18:32:07 »
No a providera mate stejneho?


Martin Koplik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Axn na satelitu
« Odpověď #2 kdy: 10. 01. 2016, 18:35:13 »
Ja bych rekl ze ty mas Skylink a on Freesat


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 557
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Axn na satelitu
« Odpověď #3 kdy: 10. 01. 2016, 18:42:58 »
ja nwm co ma, ale delal jsem mu to co mam ja, akorad on má větši parabolu, on ma 90ku a ja 80ku, ja mam amiko motor a on tušim digipower nebo tak nějak, a lnb mame stejné inverto black ultra premium nebo jak se to píše, akorád kupoval ten linuxovej přijímač, původně měl zirkona, tedka ma vu+. Oba máme motor, takže nevím co má za providera, ja mam skylink, on si pořizoval ještě do ci slotu nějaky polaky, myslim že nc+ nebo tnk. Nwm jak to ma udělaný, ale vim že má kartu ICE. A kdyby koukal na polskej axn tak to nebude mít českej dabing.
« Poslední změna: 10. 01. 2016, 18:44:34 od Jaroslav Honzík »
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Martin Koplik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Axn na satelitu
« Odpověď #4 kdy: 10. 01. 2016, 18:48:01 »
Skylink uz tusim nema AXN vyradil ho takze ti nepujde

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 557
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Axn na satelitu
« Odpověď #5 kdy: 10. 01. 2016, 18:57:03 »
Skylink uz tusim nema AXN vyradil ho takze ti nepujde

Proto jsem u něj dneska byl a on normalně pustil bednu a hralo mu to, zatimco ja mu řikal že ho vyřadili :D Akorad nwm kam na jakou družici otočí, ale nwm co má, předtím měl skylink, jako já. A záznam nepouštěl, protože jsem mu vlezl na balkon a vyšrouboval koax co vede z motoru do přijímaše a objevilo se mu že nema signál :D a mluvil oto česky a ne polsky, jedině že by změnil providera, ale nechlubil se mi tím, těma polákama jo :D
« Poslední změna: 10. 01. 2016, 19:07:58 od Jaroslav Honzík »
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:Axn na satelitu
« Odpověď #6 kdy: 10. 01. 2016, 19:09:35 »
To je tedy téma,
byl jsem viděl jsem, hrálo to krásně, ale nevím kde. Samozřejmě jak popsali výše Skylink ho nemá a na Freesatu je celý balík.
Základní Axn má i digi.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 557
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Axn na satelitu
« Odpověď #7 kdy: 10. 01. 2016, 19:11:50 »
To je tedy téma,
byl jsem viděl jsem, hrálo to krásně, ale nevím kde. Samozřejmě jak popsali výše Skylink ho nemá a na Freesatu je celý balík.
Základní Axn má i digi.

upc by freesat a lama digi nejsou na astře, ale pravda, když přepnul na mdr hd nebo něco takhle tak to točilo mezi de/pl a cz celkem dlouho, mě to tak netrvá, mezi de/cz to otočí hnedka.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Petr Pavel

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 15
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Axn na satelitu
« Odpověď #8 kdy: 10. 01. 2016, 19:20:25 »
Na 16E vysílá česky již několik týdnů volně v rámci Antiksatu, společně s Discovery.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 557
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Axn na satelitu
« Odpověď #9 kdy: 10. 01. 2016, 19:26:40 »
Na 16E vysílá česky již několik týdnů volně v rámci Antiksatu, společně s Discovery.

Možná chytá tohle, zatím jsem antik neladil, nemam ho koupenej, a axn jdou všecky 3, nebo maji ten co měl skylink?
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Petr Pavel

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 15
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Axn na satelitu
« Odpověď #10 kdy: 11. 01. 2016, 13:42:44 »
Nevím, zda mají v nabídce i White a Black, ale AXN běží zatím volně.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 557
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Axn na satelitu
« Odpověď #11 kdy: 11. 01. 2016, 16:34:00 »
on to má na nějakým thoru, jsem se ho dneska ptal kam točí tim motorem, a říkal něco o thorovi, tak to musím mít u skylinku ještě upc?
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Wolfgang Wolf

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 516
    • Zobrazit profil
Re:Axn na satelitu
« Odpověď #12 kdy: 11. 01. 2016, 16:53:28 »
@Honzík,
budu sice neomalený, ale myslím, že právem. Místo toho, abyste se optal kamaráda co a jak má nebo nemá, zasíráte tu kravinama fórum, dozvěděl jste se, že AXN může vysílat v cz stopě buď na 0.8°W (1°W) a nebo v testu na 16°E. Na zbytek se zeptejte JEHO. Nikdo mu do kuchyně nevidí.
Honda Enduro Team


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 840
    • Zobrazit profil
Re:Axn na satelitu
« Odpověď #13 kdy: 11. 01. 2016, 17:35:50 »
Ohledně pozemního příjmu se už nedávno "vyznamenal" ale po dnešku stejně tak nechápu jak může mít Jarda motorizovaný systém když o tom sat. přijmu vlastně neví lautr nic.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:Axn na satelitu
« Odpověď #14 kdy: 11. 01. 2016, 20:46:21 »
No to jsem se náramně pobavil :-)


 

reklama