O prodlouženém víkendu jsem se pohyboval po Bílých Karpatech jako Andrej, jen poněkud jižněji. Do baťohu jsem si přibalil i Tesco mazlíka. Průběžně jsem testoval signál, ale Zobor se mi naladit nepodařilo nikde. Vídeň hrála skoro všude od cca 500m výše. Vyjímečně Poláci na 12B, Bratislava pouze v jednom místě.
1. Větrný mlýn Kuželov (385): Nic, pouze náznak Vídně s vysokou chybovostí.
2. Radějov-rozhledna Travičná (380), u paty rozhledny v lese pouze náznak Vídně. Rozhledna zavřená, nahoře jsem nebyl.
3. Trasa z Nové Lhoty do Javorníku po modré. Na pláni od Nové Lhoty po vrchol Hradisko (550) jela Vídeň dílek od plného kotle, k tomu Poláci na 12B. Za vrcholem Hradiska směrem k Javorníku (450) zmizeli Poláci a poprvé a naposledy naskočila Bratislava.
4. Po cestě do domů jsem se stavil na obvyklém místě nad Kyjovem ve Strážovicích u vleku (345). Tam jela bez problémů Bratislava i Vídeň. Terén je krásně otevřen na Slovensko a Zobor nic. To už byla manželka nervózní, že už to stačilo a měření pro tentokrát skončilo.
Ještě jsem zapomněl říci, že na hlavní túru na Velkou Javorinu jsem, hlava děravá, mazlíka zapomněl v základním táboře, takže měření na hlavní hřebenu neproběhlo. Třeba někdy příště, jestli na takový kopec příště ještě vylezu.