Autor Téma: Regionální síť Liberec - změna stavu  (Přečteno 5717 krát)

s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Regionální síť Liberec - změna stavu
« kdy: 10. 02. 2016, 18:07:14 »
Teďkom jsem koukal na naší regionalní síť kterou na konci minulého roku koupila od Brabce České Radiokomunikace a je tam prázdno. Aktualně tam vysílá jen TV RTM + všechno ostaní zmizelo. Když sem to proladil ručně našlo mi to 3 volné kanály bez jména, obrazu i zvuku (klasická mrtvola) asi se něco chystá. :) Noe, TV8 i Test jsou fuč.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Martin Kadaník

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 32
    • Zobrazit profil
    • SMIDLIB
    • E-mail
Re:Regionální síť Liberec - změna stavu
« Odpověď #1 kdy: 10. 02. 2016, 19:29:08 »
Už jsme to tu o víkendu řešili  ;)
http://forum.digizone.cz/index.php?topic=4923.15


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť Liberec - změna stavu
« Odpověď #2 kdy: 10. 02. 2016, 21:04:06 »
Ok ale byl bych radši aby se to řešilo spiš tady, přeci jenom Regionální síť 20 moc lidem nic neříká. Jinak sem se ptal asi před týdnem na FB TV RTM jak to teď bude s jejich vysilaním jesli v liberci a jablonci budou vysílat dublovaně (dvojmo) a bylo mi řečeno že ano, že se zatím k žádné jiné zmeně k jejich vysílání nechystá. Jinak sem se dozvedel že ty vysilaní do muxu 4 a RS 20 nejsou stejné, že vysilají do každého muxu zvlášť v uplně jiném formatu z uplně jiného odbavovacího pultu a dokonce z uplně jiné místnosti. ;)
« Poslední změna: 10. 02. 2016, 21:08:15 od s.s.rock »


Martin Kadaník

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 32
    • Zobrazit profil
    • SMIDLIB
    • E-mail
Re:Regionální síť Liberec - změna stavu
« Odpověď #3 kdy: 10. 02. 2016, 23:15:00 »
OK.  :) Tak to záleží na nich, jak mají sjednané smlouvy a jak se na nich projevilo odkoupení vysílačů ČRa. V centru Liberce Černá Studnice v husté zástavbě na jednoduchou anténu kolísá, takže jestli si můstky zatím nechají jako pojistku, uvidíme. Jinak ano, také sleduji jejich Facebook a od pondělí i jejich nový web rtmplus.cz. V sobotu jsem porovnal obraz obou muxů a můstky (RS 20) jsou asi o 3 sek. posunuté oproti ČS (MUX 4). Obrazová kvalita je podobná, ale do podrobna jsem to nezjišťoval.



Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 544
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť Liberec - změna stavu
« Odpověď #5 kdy: 11. 02. 2016, 16:23:53 »
s.s.rock Jsem zvědav kdy vzniknou další vlákna RS 20 "Regionální síť Ústí,Praha,K.Vary,Roudnice,Lipno a Č.Budějovice"!


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť Liberec - změna stavu
« Odpověď #6 kdy: 11. 02. 2016, 16:26:53 »
A proč by nevznikli, když je to regionalní siť. ??? Jako myslíš ze budou na této sítí vysílat ve všech městech to samé? Pak je v tom akorát gulaš, jednoho zajímá Ústí druhého Liberec třetího Vary a akorát čteš tuny věci který tě vlasně vůbec nezajímají. ;) Apropos bavíme se tu teď hlavně o TV RTM + která je opravdu severočeská regionalní a ta opravdu asi ostatní z jinych lokalit zajímat nebude.
« Poslední změna: 11. 02. 2016, 16:33:55 od s.s.rock »


VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 544
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť Liberec - změna stavu
« Odpověď #7 kdy: 11. 02. 2016, 16:35:40 »
OK,Já tedy jsem vlákno Stav RS 20 založil zbytečně.Mažu jej.