Autor Téma: Spárování HD DVR mediaboxu  (Přečteno 11384 krát)

Richard

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Spárování HD DVR mediaboxu
« kdy: 03. 12. 2015, 18:51:04 »
Zdravím všechny pořídil jsem si LED TV Philips 49PUT4900/12 a nedaří se mi jí spárovat TV s ovladačem od HD DVR Mediaboxu. Na podpoře UPC i Phiilipsu mi nebyli schopni poradit KÓD. Neporadíte někdo? Díky

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 067
    • Zobrazit profil
Re:Spárování HD DVR mediaboxu
« Odpověď #1 kdy: 04. 12. 2015, 07:36:43 »
Pochopitelně, kódy ovladačů nejsou univerzální, ale proprietární. Takže jsi volal pěkně, ale na úplně špatná místa. Musíš kontaktovat podporu od toho ovladače, DO KTERÉHO chceš příkazy pro jiná zařízení nahrát. Samozřejmě až poté, co pečlivě projdeš jeho návod, zda neobsahuje proceduru k vyhledání kódu neznámého zařízení.
(Jinak, nejedná se o spárování, ta zařízení o sobě navzájem vůbec neví. A očekávej také poměrně nevelkou míru shody).
« Poslední změna: 04. 12. 2015, 07:40:01 od Petr Svoboda »


Richard

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Spárování HD DVR mediaboxu
« Odpověď #2 kdy: 09. 12. 2015, 20:46:40 »
Jo jen najít výrobce a nebo návod toho HD DVR MEDIABOXU asi nejsem schopen.


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 067
    • Zobrazit profil
Re:Spárování HD DVR mediaboxu
« Odpověď #3 kdy: 10. 12. 2015, 08:48:25 »
no to je pak těžké, když ti dodavatel ani nedal návod.
Ale ještě  ti poradím, že jestli je to univerzální ovladač, programovatelný ovladač nebo keyboard/airmouse, dívej se hlavně na korejské stránky. Značná část (ne-li většina) takových ovladačů se dělá právě v Koreji. A ti průbojnější pak mají výlučně americké stránky. Na obojí tě strýček google ale nepošle, hledej jinak. Někdy pomůže čínský vyhledávač.


Malata1 Jak

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 463
    • Zobrazit profil
Re:Spárování HD DVR mediaboxu
« Odpověď #4 kdy: 10. 12. 2015, 10:00:06 »
A nejde spíš o tohle:

http://www.upc.cz/televize/prijimaci-zarizeni-digitalni-televize/hd_dvr_mediabox/ ?

Tam mají jakýsi návod,který má na konci kódy pro přiřazení televizoru do ovladače.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Richard

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Spárování HD DVR mediaboxu
« Odpověď #5 kdy: 10. 12. 2015, 17:46:03 »
Ano tenhle " NÁVOD" jsem k tomu dostal ale bohužel kódy na nic, teda pro Philips je tam jenom jeden kód.


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 067
    • Zobrazit profil
Re:Spárování HD DVR mediaboxu
« Odpověď #6 kdy: 11. 12. 2015, 08:17:19 »
a zkoušel jsi kód pro výrobce televizoru nebo jen kód značky, kterou vidíš vpředu na rámečku?
A nebo čekáš, až někdo najde výrobce a typ ovladače (pro mě nepochopitelně pořád píšeš jen o výrobci mediaboxu a nikoli ovladače) a jeho návod (možná v korejštině) ti přeloží do češtiny? A nebo přijede k tobě domů a rozchodí ti to?
Že bys určil, vyfotil, co máš doma (jen UPC, tuším, mělo takových boxů několik), že bys napsal, co už jsi zkoušel, vyzkoušel a výsledek zkoušek? Podíval se do návodů jiných ovladačů a zkoušel vyhledávací proceduru? Její výsledek?


Richard

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Spárování HD DVR mediaboxu
« Odpověď #7 kdy: 11. 12. 2015, 18:38:47 »
Pro Petr Svoboda. Tak to byla rada nad zlato. HD DVR Mediabox je jeden a než jsem zde položil otázku tak jsem pátral a gůglil. Vyzkoušel jsem kódy nejen od UPC, O2 ale ze zahraničních fór (cca 70 kódů) a bohužel žádný nefungoval. Přikládám foto ovladače bohužel tady jsem pohořel, nebo to neumím a výrobce jsem nezjistil.

« Poslední změna: 11. 12. 2015, 18:48:29 od Richard »