Autor Téma: Prima Max  (Přečteno 47085 krát)

VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 544
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #15 kdy: 09. 11. 2015, 17:48:50 »
Časem se tam určitě taky objeví včetně věštírny.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Jiří Job

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 298
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #16 kdy: 09. 11. 2015, 19:18:52 »
jsem zvědav, které děti budou po 10.hod. dopoledne koukat na pohádky. Ve školce, nebo do tří let? A který rodič by takovým špuntům pouštěl Ninjago atd.
Jinak Doktora z Hor nedávno dovysílala Prima a podle tohoto se tedy přesunou staré seriály z Primy na Max.V Utajení si myslím dával Cool a Riciardo na Lovu.
Filmy je jedna velká překupovačka z Novy.
Krokodýl Dundee, byl dlouhá léta film, který dokola dávala Nova, Prokletý ostrov šel na podzim na Cinemě.
Stejně tak Mission Imposible, to snad nikdy nevysílala žádná jiná tv než Nova a Ospalou díru to tady protočila xkrát čt.
Co mě zaujalo, že v úterý a ve středu budou chodit ty samé pořady, co na Primě, nejspíš souběžně. A sobotní program na filmovém kanále. Seriály.
No z nadšení je hořké zklamání.
   Doktora z hor vysílal nedávno i Barrandov tuším. Jinak Prima Max má už i web http://max.iprima.cz/ je tam trailer na to co budou vysílat. Ale jak koukám na program tak vidím že to zas bude takový odpad. Když už tam reprízují i zpravodajství jak je tu citováno výše.


horas89

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 35
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #17 kdy: 09. 11. 2015, 20:46:41 »
Jinak odkaz na web je už v prvním příspěvku tohoto vlákna! ;)


Roman Čech

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 80
  • 49°56'27.596"N, 15°5'52.295"E-místo příjmu(GPS)
    • Zobrazit profil
Re:Prima Max
« Odpověď #18 kdy: 13. 11. 2015, 07:10:54 »
Zdravím pánové a dámy...PRIMA MAX už vysílá svou promo-smyčku na kanále 60. ;)
Hezký a klidný víkend.
Roman Čech
1x tv Samsung UE50ES5500+1x tv Samsung UE40ES5500
1X anténa ColorSupra naklopená na 45°
Zesilovač na svorkách Teroz 453+rozbočovač
Svod max.18m
Přijímané kanály č:33,37,42,46,47,51,55,57,58,59,60
Za inverze německé muxy na kanálech č.22,27-nekódované,28-kódován


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 686
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #19 kdy: 13. 11. 2015, 07:47:50 »
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Libor Dospiva

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 61
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #20 kdy: 13. 11. 2015, 09:45:53 »
48 samostatně smazat nejde,jdou vymazat jedn.prog.,jenže i tak se 51 neuloží,další problém je v automatice,uloží se vždy nižší kanál 36-37,48-51,53-55-blázinec-jediné řešení je odpojit antenu-přejet automatikou a uložit jednotlivě,běda když je tropo-to se ještě přidá to slavné Opole,slibovali,že to odstraní v novem sw-nevěřím,ještě,že s ukládáním a výběrem ručně to jde celkem rychle,schválně počkám na Maxe a zkusím zapsat-děkuji všem! 8)
Spyko takže je to tak jak jsem tu už psal. Po ručním proladění kanálu 51 se z muxu3 z Pradědu načtou sice všechny dostupné programy, ale uloží se jen ten nový, tedy Prima Max! Ostatní programy v muxu3 zůstanou zachovány z kanálu 48 (Hošt'álkovice). Laděno na tv Panasonic.


Petr Novotný

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #21 kdy: 16. 11. 2015, 11:25:31 »
Už se ví, jak to bude v jižních Čechách? Na stránkách Primy Max se uvádí, že bude dostupná od 1.12. 2015. JTV ale upozorňuje na konec vysílání už právě 20.11. 2015, kdy Prima Max startuje. Nechává si tedy JTV několik dní pro opozdilce, kteří nestačí přeladit, nebo se dočkáme celostátního startu Maxu?


spyko

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 407
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #22 kdy: 16. 11. 2015, 21:33:58 »
V pořádku Libore a dík už mi to fachčí na st60,první byla antena-signál byl slabý,no a potom seznam kanálů-už jich je moc,ale jde to jen ručně,automat si vybere silnější signál-48,51 neuloží ani nový kanál,ale tv napíše,že se objevil. 8)
Samsung 55nu8002. ,,telesystem 6820 twin,dreambox 525 dvb-t2/c,UPC modul,internet,mini pc di way m9.


Liborus

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 12
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #23 kdy: 17. 11. 2015, 10:52:52 »
Prosím vás, nezměnil se při vstupu Prima MAX v muxu 3 ochranný interval a nebo FEC ? Před tím všechny programy v muxu 3 běžely, po vstupu Prima MAX mě vše v tomto muxu kostičkuje... Ostatní programy (mux 1,2,4) jedou bez problémů...  :-\


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Prima Max
« Odpověď #24 kdy: 17. 11. 2015, 14:27:24 »
Ne,nic se nezměnilo! Chybu hledej u sebe, respektive ve své přijímací anténní soustavě!
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


Bohumír Džubej

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 380
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #25 kdy: 17. 11. 2015, 14:29:36 »
Dobrý den. Sice vám nemohu dát odpověď na váš dotaz, protože přijímám Kleť a v jižních Čechách v MUX 3 ještě Prima MAX není. Mux 3 z Kleti má modulaci 64 QAM, mód 8k a ochranný interval 1/8. Aby vám někdo mohl odpovědět, je nutné znát, který vysílač přijímáte. Také nevíme, zda MUX 3 začal kostičkovat aniž by na vašem TVP byla naladěna stanice Prima MAX. Takže jediné, co mě napadá jako momentální rada je vymazat všechny stanice MUX 3 a celý tento MUX znova naladit. Pokud to bude kostičkovat i nadále, bez bližších informací vám nikdo neporadí. V takovém případě je nutné znát (kromě přijímaného vysílače - vysílačů a lokality příjmu) jak je příjem realizován a ideálně i jaké jsou úrovně a další parametry přijímaných signálů. K tomu je již třeba měření. Ale byl-li zatím příjem bez potíží, věřím, že po vymazání a novém naladění to bude fungovat. O tom zda ČRa čarovaly s GI může přinést iformaci někdo až ve chvíli, kdy bude znám přijímaný vysílač. Hezký den.
Planar IT-15T2.


272930370

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 308
    • Zobrazit profil
Re:Prima Max
« Odpověď #26 kdy: 17. 11. 2015, 16:22:44 »
Astra 23,5E a TP 11797H, pozice místo stávající stanice Relax (ta nás nejspíš opustí nadobro).


Bohumír Džubej

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 380
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Prima Max - jižní Čechy -Kleť
« Odpověď #27 kdy: 20. 11. 2015, 13:20:13 »
Dobrý den všem.
Dnes v poledne byla z MUX 3 na Kleti odstraněna Jihočeská televize a o hodinu později byla zprovozněna Prima MAX.
Planar IT-15T2.


Jiří Job

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 298
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #28 kdy: 20. 11. 2015, 18:57:56 »
Zdravím, nahraje prosím někdo start Primy Max cca alespoň kolem 3-5 minut. Mám satelit a tam vypadá že dnes neodstartuje. Předem díky.


Lukinho

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #29 kdy: 22. 11. 2015, 08:07:14 »
Jak je mozne ze bydlim v Opave a chytam Prima MAX. Pritom na Ostravsku ma startovat az v unoru?