Autor Téma: Prima Max  (Přečteno 47092 krát)

Mako952

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 135
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Prima Max
« kdy: 03. 11. 2015, 16:35:00 »
V ostravě od 1.2.2016
V Českých Budejovic od 1.12 2015 a všude jinde od 13.11 2015 startuje promo viz. http://max.iprima.cz

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Josef Pavera

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 133
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #1 kdy: 04. 11. 2015, 19:15:07 »
Polare,Polare měl jsem tě rád,ale to máš tolik peněz ,že si můžeš dovolit vysílat na dvou kanálech? A navíc jsi nás na Ostravsku pěkně namíchnul.


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Prima Max
« Odpověď #2 kdy: 04. 11. 2015, 19:50:16 »
Použij pro příjem této tv MPX3 z Pradědu na K51, kde Prima Max odstartuje už 13. 11. (promo) a od 20. 11. ostrý provoz.
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


Josef Pavera

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 133
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #3 kdy: 04. 11. 2015, 20:48:54 »
Díky. Pravdu říct, vůbec mě to nenapadlo,protože Praděd bych měl vždy jako double automatikou a tu běžně neprovozuji.


spyko

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 407
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #4 kdy: 04. 11. 2015, 21:31:53 »
Na panasonicu st60 jsem to včera zkusil,51 ručně nešla uložit,tzn.vymazat 48,zkusím ještě automatiku-ta mi však rozhodí celé uložení-to je na delší dobu,doufám,že to kvůli MAXu nebude zbytečné! 8)
Samsung 55nu8002. ,,telesystem 6820 twin,dreambox 525 dvb-t2/c,UPC modul,internet,mini pc di way m9.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


erteple2

  • Host
Re:Prima Max
« Odpověď #5 kdy: 04. 11. 2015, 22:03:19 »
Na panasonicu st60 jsem to včera zkusil,51 ručně nešla uložit,tzn.vymazat 48,zkusím ještě automatiku-ta mi však rozhodí celé uložení-to je na delší dobu,doufám,že to kvůli MAXu nebude zbytečné! 8)

Nějak nechápu v čem by měla být automatika jako lepší. Pokud není na MANUALu nic, nebude nic i na automatice. Takže si opravdu pouze rozhodíš komplet seřazený seznam, nic víc. Nebo máš pro to jiné logické vysvětlení proč automatika ano a manual ne?  ???


spyko

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 407
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #6 kdy: 04. 11. 2015, 22:43:41 »
Pokud pustím auto.všechno se smaže a postupně se uloží všechny muxy,nevím proč to nejde ručně/možná jde jen jsem to neobjevil-prolezu to/,51 se neuloží,už jsem měl kdysi problém s Opolem/23.k/přepsal mi Katovice,vyp.auto aktual.-přestalo to,tam bude někde zakopaný pes! 8)
Samsung 55nu8002. ,,telesystem 6820 twin,dreambox 525 dvb-t2/c,UPC modul,internet,mini pc di way m9.


Libor Dospiva

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 61
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #7 kdy: 05. 11. 2015, 00:55:11 »
Pokud pustím auto.všechno se smaže a postupně se uloží všechny muxy,nevím proč to nejde ručně/možná jde jen jsem to neobjevil-prolezu to/,51 se neuloží,už jsem měl kdysi problém s Opolem/23.k/přepsal mi Katovice,vyp.auto aktual.-přestalo to,tam bude někde zakopaný pes! 8)
Počkej až tam ten program bude (Prima Max) a až pak zkus manuálně naladit k51. Měl by se uložit jen ten nový program a nic se nerozhodí.


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:Prima Max
« Odpověď #8 kdy: 05. 11. 2015, 10:50:34 »
Problemem mozna je stejna identifikace vsech vysilacu mux3 (NID+TSID), coz by asi byt nemelo pokud maji odlisny obash. Az bude Prima Max vysilat je prevdepodobne ze to problem vyresi, ale je taky mozne ze SW televizoru z toho bude dal zmateny.


spyko

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 407
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #9 kdy: 05. 11. 2015, 20:04:06 »
48 samostatně smazat nejde,jdou vymazat jedn.prog.,jenže i tak se 51 neuloží,další problém je v automatice,uloží se vždy nižší kanál 36-37,48-51,53-55-blázinec-jediné řešení je odpojit antenu-přejet automatikou a uložit jednotlivě,běda když je tropo-to se ještě přidá to slavné Opole,slibovali,že to odstraní v novem sw-nevěřím,ještě,že s ukládáním a výběrem ručně to jde celkem rychle,schválně počkám na Maxe a zkusím zapsat-děkuji všem! 8)
Samsung 55nu8002. ,,telesystem 6820 twin,dreambox 525 dvb-t2/c,UPC modul,internet,mini pc di way m9.


Mako952

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 135
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #10 kdy: 05. 11. 2015, 20:29:45 »


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #11 kdy: 06. 11. 2015, 09:48:38 »
Docela mně ale mrzí že kvuli Prima Max musí z Ještědu ven vychodočeska regionalní V1. Někdy docela pěkné dokumenty a rocková hitparáda tam běžela, zase něco jineho to bylo. Misto toho tam dají další tuctovou komerční telku. :@(


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #12 kdy: 06. 11. 2015, 17:32:46 »
jsem zvědav, které děti budou po 10.hod. dopoledne koukat na pohádky. Ve školce, nebo do tří let? A který rodič by takovým špuntům pouštěl Ninjago atd.
Jinak Doktora z Hor nedávno dovysílala Prima a podle tohoto se tedy přesunou staré seriály z Primy na Max.V Utajení si myslím dával Cool a Riciardo na Lovu.
Filmy je jedna velká překupovačka z Novy.
Krokodýl Dundee, byl dlouhá léta film, který dokola dávala Nova, Prokletý ostrov šel na podzim na Cinemě.
Stejně tak Mission Imposible, to snad nikdy nevysílala žádná jiná tv než Nova a Ospalou díru to tady protočila xkrát čt.
Co mě zaujalo, že v úterý a ve středu budou chodit ty samé pořady, co na Primě, nejspíš souběžně. A sobotní program na filmovém kanále. Seriály.
No z nadšení je hořké zklamání.


Milan

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 20
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #13 kdy: 08. 11. 2015, 16:37:31 »
Polare,Polare měl jsem tě rád,ale to máš tolik peněz ,že si můžeš dovolit vysílat na dvou kanálech? A navíc jsi nás na Ostravsku pěkně namíchnul.

Zdravím v multiplexu 4 už se objevil s názvem Polar nový.Už visílájí


Petr Hille

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima Max
« Odpověď #14 kdy: 08. 11. 2015, 22:54:04 »
Tak Brýlema Josefa Klímy, Show Jana Krause, Teď vaří ten blbec a trapný Vychechtávky Bédi Jablka budou vysílat hned po odvysílání na TV Prima no tak to je gól, to jsem zvědav kolik lidí se na to chytne. A ty trapné filmy z dob dávno minulých v čele s Básníky už po milionté odvysílané tomu taky moc nedává. Ze slibované filmové stanice bude taková reprízová a řekl bych odkladová. To co se prostě na TV Prima nechytlo tak daj na Max (viz již zmíněné pořady nebo repríza jejich zpravodajství). Jestli to bude takhle, tak tu máme další "kino" barrandov, ryze filmovou stanici, kde vlastně filmy ani nevysílají. Na Prima Max už snad chybí jen Rychlá hra  ;)