Autor Téma: Prima max nejlepe HD na satu?  (Přečteno 39867 krát)

Jiří Job

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 298
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima max nejlepe HD na satu?
« Odpověď #15 kdy: 04. 11. 2015, 16:29:04 »
A teď trochu jinak... Prima Max samozřejmě v HD rozlišení bude, ale kde a u kterých operátorů, na to vám v tuto chvíli skutečně nelze odpověď. Například ani UPC nemá všechna hádéčka Primy. Největší kabelový operátor nabízí pouze Primu HD a Primu Cool HD, O2TV má v nabídce i Primu love HD a Primu Zoom HD. Pro nezasvěcené, ne, opravdu to není upscale.

Jinak se za poslední dobu vyplatí pochválit za hádéčko konkurenční Novu. V HD se začaly vysílat i některé starší věci, samozřejmostí jsou i nové seriály. Tak snad ty platby od operátorů nějaký smysl mají... 8)
A ta Prima Love a Prima ZOOM u o2 má i HD symbol vedle loga nebo někde v obraze když to není upscale?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 686
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:Prima max nejlepe HD na satu?
« Odpověď #16 kdy: 04. 11. 2015, 16:57:00 »
Ano, přesně tak. :)
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 600
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima max nejlepe HD na satu?
« Odpověď #17 kdy: 17. 11. 2015, 12:23:01 »
Skylink podle serveru parabola jedná o podmínkách šíření tohoto programu, skylink zatím neví v jakém rozlišení bude šířena, nejspíše to bude jako u prima cool, nebo prima. Upc freesat dle zatím neplánuje tento program zařadit (freesatu se na to ptal jeden ze čtenářů). Tak doufejme, že i my co máme satelit se dočkáme a pokudmožno tak v HD.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 686
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:Prima max nejlepe HD na satu?
« Odpověď #18 kdy: 17. 11. 2015, 12:42:30 »
Zveřejňování zprávičky přesně v tomto duchu už je na vámi zmiňovaném webu evergreenem. Možná zařadíme, možná nezařadíme... Možná bude v HD, možná v SD... Vypovídající hodnota nula.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 600
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima max nejlepe HD na satu?
« Odpověď #19 kdy: 17. 11. 2015, 12:45:23 »
Asi jedniní kdo zveřejňují kde co, pak spekulace občas zveřejní živě sk, ucelené informace pak radiotv a nebo zde :)
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 686
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:Prima max nejlepe HD na satu?
« Odpověď #20 kdy: 17. 11. 2015, 12:49:13 »
Asi takhle... V Česku začne možná vysílat Military Channel, možná také ne. Zařadí ho možná Skylink, možná freeSAT nebo Nová Digi a možná bude v HD, ale spíše v SD. Podle toho co si provozovatel zaplatí a zdali si domluví kapacitu. Pod zprávičkami tohoto typu jsou vždy desítky příspěvků, ale jak jsem řekl, informační hodnota prakticky o ničem.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 600
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima max nejlepe HD na satu?
« Odpověď #21 kdy: 19. 11. 2015, 19:19:10 »
Generální ředitel tv prima oficiálně potvrdil že prima max bude na satelitu, neřekl ale v jakém rozlišení, no snad bude i v hd, když příští rok čt přejde na hd, a po ní by měli následovat další.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


272930370

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 308
    • Zobrazit profil
Re:Prima max nejlepe HD na satu?
« Odpověď #22 kdy: 19. 11. 2015, 19:33:21 »
:D :D :D


Horal

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 691
    • Zobrazit profil
Re:Prima max nejlepe HD na satu?
« Odpověď #23 kdy: 19. 11. 2015, 21:46:21 »
To bude fakt terno...


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 600
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima max nejlepe HD na satu?
« Odpověď #24 kdy: 23. 11. 2015, 20:05:14 »
Zatím na tom jsou dobře kabeláři co mají UPC a nyní i IPTVčkáři co mají O2, samozřejmě i ti kteří sledují poze pomocí dvb-t, ovšem HD je zatím pouze v kabelu, určitě jej O2 zaředí dříve jak satelit, zatím jsme my satelitáři bez maxu.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:Prima max nejlepe HD na satu?
« Odpověď #25 kdy: 23. 11. 2015, 20:31:16 »
Dobře ti tak, už dávno jsi si měl pořídit Combo přijímač a tyhle krávoviny by jsi neřešil.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 600
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima max nejlepe HD na satu?
« Odpověď #26 kdy: 23. 11. 2015, 20:42:49 »
Dobře ti tak, už dávno jsi si měl pořídit Combo přijímač a tyhle krávoviny by jsi neřešil.

Problém je, že bych musel koukat na SD verzi, nebo k satelitu platit ještě iptv, nebo kabel, ale platit 2 služby se mi nechce, na satelitu mám i zahraniční programy, na kabelu a iptv je s tim problem.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:Prima max nejlepe HD na satu?
« Odpověď #27 kdy: 23. 11. 2015, 21:02:48 »
A co ti brání si ji namísto Skylinku zatím chytit alespoň přes pozemák?
« Poslední změna: 24. 11. 2015, 07:39:15 od Dan Rozsíval »
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


272930370

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 308
    • Zobrazit profil
Re:Prima max nejlepe HD na satu?
« Odpověď #28 kdy: 23. 11. 2015, 21:35:49 »
Brání mu v tom to, že nechce koukat na SD verzi a chce HD. A slova o nenažranosti tady padají z tvých úst neustále, byť stále nechápu v čem je kabelovka víc nenažraná než třeba satelitní provideři...


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 600
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima max nejlepe HD na satu?
« Odpověď #29 kdy: 23. 11. 2015, 21:50:20 »
Brání mu v tom to, že nechce koukat na SD verzi a chce HD. A slova o nenažranosti tady padají z tvých úst neustále, byť stále nechápu v čem je kabelovka víc nenažraná než třeba satelitní provideři...

S tím hd je to pravda, navíc v dvb-t nejsou programy jako je pektrum, nat geo, hbo, viasat a pod, na které rád koukám :D
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.