Autor Téma: Skylink vypne STV 2 v SD i HD  (Přečteno 10739 krát)

Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 588
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Skylink vypne STV 2 v SD i HD
« kdy: 22. 10. 2015, 17:54:30 »
Zdravím, četl jsem že skylink udajně vypne program STV2 jak v sd tak i hd rozlišení, je to vůbec možné, na slovensku prý pujde i na skylinku, tak vypne nebo nevypne? Skylink není rozdělen jako třeba nová digi, na všech přístupových kartách fungují všechny programy, nebo nepujde jen na kartách s caid 0D96? Já mám pravě tu s tímto caid... takže bude nutné přejít na čistou irdeto kartu, nebo jak? Vždycky když vypínali něco na některých kartách tak to byli staré karty, a jelikož už přešli s crw na na irdetu, čemuž předchazel hybridní crwird, karta ktera funguje jak v crw tak ird. dekoderech, tak jina možnost snad ani není, kdyby to aspoň oznámili měsíc dopředu.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Skylink vypne STV 2 v SD i HD
« Odpověď #1 kdy: 22. 10. 2015, 18:03:05 »
Zkus si nastudovat něco o regionalizaci karet a chidu 1771 a 1772 a pak tady nebudeš muset šířit jakési bludy o caid 0D96 a přechodu z ICE na IRD karty.  Ach jo.  >:( >:( A to máš v nicku "profík".  ;D ;D
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!




Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 588
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Skylink vypne STV 2 v SD i HD
« Odpověď #3 kdy: 22. 10. 2015, 18:35:54 »
A když nemam katru připojenou k internetu, jak to ta karta pozná jaky je region či co, když nemá zpětný kanál?
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Cipisek88

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Skylink vypne STV 2 v SD i HD
« Odpověď #4 kdy: 22. 10. 2015, 18:51:11 »
Já teda skylink kartu nemám, ale myslím, že se vychází z adresy na kterou je karta registrovaná.Jestli je na českou adresu tak ti tam dnes večer nepojede STV 2 až se zapne geoblokace kvůli fotbalu.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:Skylink vypne STV 2 v SD i HD
« Odpověď #5 kdy: 22. 10. 2015, 18:56:14 »
A když nemam katru připojenou k internetu, jak to ta karta pozná jaky je region či co, když nemá zpětný kanál?

Uff! Karta se k internetu (na to, aby byla provedena geoblokace) žádným způsobem nemusí (připojovat) ani "NEPŘIPOJUJE" a na geoblokaci není potřeba žádný zpětný kanál! Jak jsem psal, nastuduj si něco o chidu 1771 a 1772!  :( :(
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 588
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Skylink vypne STV 2 v SD i HD
« Odpověď #6 kdy: 22. 10. 2015, 19:05:36 »
ona je geoblokace na satelit? JA myslel že satelit funguje takto:

Pokud je karta aktivovaná a chodí na ni zápisi tak v mem případě má caid 0D96, každý program který má toto caid bude fungovat, na kartě je uložena tabulka ecm kodů, který je pro každy program individualní, jelikož mám kompletku tak mi pujdou všechna ecm, a když naladám stv2 která má ecm 1492 tak dekoder pošle zapis na kartu a pokud je na ni toto ecm aktivované, tak nazpět vratí dcw, pokud není aktivní tak karta nepošle dcw a program se nerozkoduje, tak jsem myslel jestli neudelaji nejakou obměnu v techto tabulkach, že prostě vypnou ecm 1492 tudiž jej karta nedekoduje. Takže když budu chtit aby mi chodili i slovenské programy, tak budu muset kartu reaktivovat aby měla možnost dekodovat i tato ecm?
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Cipisek88

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Skylink vypne STV 2 v SD i HD
« Odpověď #7 kdy: 22. 10. 2015, 19:17:00 »
Tak změn region na Slovensko a nic řešit nemusíš. Zítra zase vyměníš na Česko a je to.


272930370

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 308
    • Zobrazit profil
Re:Skylink vypne STV 2 v SD i HD
« Odpověď #8 kdy: 22. 10. 2015, 21:20:30 »
Klidně to může nechat na SK trvale.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 588
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Skylink vypne STV 2 v SD i HD
« Odpověď #9 kdy: 22. 10. 2015, 22:18:17 »
tak nwm jaky mam "region" ale když to pošle ecm na kartu, tak příjde dcw kliče a dekoduje mi to, nic se nevyplo.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Jeff_Si

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 108
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Skylink vypne STV 2 v SD i HD
« Odpověď #10 kdy: 22. 10. 2015, 22:26:32 »
Návod je na tom Skylinku.


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Skylink vypne STV 2 v SD i HD
« Odpověď #11 kdy: 23. 10. 2015, 13:37:19 »
Čiste teoreticky je to úplne primitívne - karty s regiónom ČR (ich čísla sú predsa v datababáze a každý kto si na nete kartu kontroluje to vidí) dostanú "zápis" na ktorom bude :2 v konkrétnom čase BLOKOVANÁ. Čo je na tom nepochopiteľné?
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380


272930370

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 308
    • Zobrazit profil
Re:Skylink vypne STV 2 v SD i HD
« Odpověď #12 kdy: 23. 10. 2015, 13:52:03 »
Takto primitivně to snad nefunguje, protože k tomu by stačilo blokovat zápisy v přijímači (což umí prakticky každý s UNI čtečkou) a hotovo :)


jackino

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 40
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Skylink vypne STV 2 v SD i HD
« Odpověď #13 kdy: 23. 10. 2015, 14:25:59 »
Takto primitivně to snad nefunguje, protože k tomu by stačilo blokovat zápisy v přijímači (což umí prakticky každý s UNI čtečkou) a hotovo :)
Nefungovalo to ani za blokerem,takže tam jsou asi nějaký impulsy dle regionu při registraci
Dvb-s//13°+19.2°+23.5°+42°
Dvb-t// Cze+Svk+Aut


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 588
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Skylink vypne STV 2 v SD i HD
« Odpověď #14 kdy: 23. 10. 2015, 15:28:51 »
co se všecko vysílá v popisku pro ecm stream, resp cely irdeto/ice stream jenž je součastí, to se pošlou i čisla karet do přijímače kde si přijimač otevče aktivní tabulky ecm, a pokud je dane ecm vypnute, tak jej pak nebude karta dekodovat? Pak by davalo smysl proč ma každy program své vlastní ecm, škoda že jsem nenahraval paket, abych zjistil, jak se v danou dobu projeví změna v ecm paketu.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.