no...Krížava na Hádecké planině (156 km) na prut Tesco max 2 dílky, jindy tam bývají 4, jednou dokonce 6; musel jsem použít "krokovou" metodu tj. stačí krok dopředu/dozadu/do strany a signál je fuč
ale mux to načetlo i při těch 2 dílcích. Pustil jsem i auto sken a 48 stanic tj. 2x Towercome (Krížava, Kamzík), Vídeň a Hády.
jinak Vídeň a Kamzík na "dobrém" místě 12/0 a 9/0; dokonce v lese 6/30 a 4/30. To mně vždy naštve protože doma na externí anténu chybovost Vídně zrovna i nyní courá 10 - 90 až mám pochybnosti jestli je to meteo, jestli neřádí nějací jiní zlí duchové; hraje třeba půl hoďku stabilně, pak začne haprovat, pak se to vrátí do stability atd. ap. Těžký život dálkových DABařů
Závěr: Krížavu venku na tom místě nemám nějak "statisticky" podchycenou, jenom vím, že to tam bývá více než 2 dílky; musíš zhodnotit svůj příjmový profil jestli to dává nebo nedává smysl i u tebe. Ještě mám na Krížavu jedno dobré místo, ale tam je nyní bohužel bláto a psa bych po návratu musel hodinu pucovat což je silnější argument než zvědavost jak tam nyní jede Krížava