Autor Téma: Jak naladit Hotbird  (Přečteno 21051 krát)

amatér Tondach

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 356
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jak naladit Hotbird
« Odpověď #15 kdy: 07. 09. 2015, 07:52:57 »
@digitaltv: máte niečo s očami, alebo nerozumiete NAPÍSANÉMU textu? V prvom príspevku je jasne uvedené "Máme parabolu 80 cm a dva konvertory" a PRÍSPEVOK pred Vami to ešte odcitoval amatér Tondach.... Ešte pochopím, ak sa nejaká informácia prehliadne raz, ale OPAKOVANE?

Užíváte si nick sice "Profík", ale kdybyste byl profík, místo ironizování (pokud  nazváno zdrženlivě)  jiných účastníků fóra jako profesionál se zkušenostmi se zákazníky, mezi kterémi se vyskytují i laici.  odpovíte laikovi sice odborně, ale takovým   slovníkem, z  kterého on  porozumí,  co potřebujete, aby rozuměl.
Pro další čtenáře: Když si někdo napíše "laik", připouštím, že nemusí vědět, co je to monoblok, ale mohu předpokládat, že  se může dovtípit, že asi má dva konvertory, když přijímá dva satelity. Smůlu máme  i my i  laik, protože: Laik očekává nějaký srozumitelný návod co zdělat,  a místo diskuse směřující k řešení se začnou účastníci zesměšňovat....O to tazatel skutečně nemůže mít   zájem. Nakonec můj dotaz laikovy byl vcelku vyčerpávající.

vy jste si dal do nicku to Nováček? A jak?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:Jak naladit Hotbird
« Odpověď #16 kdy: 07. 09. 2015, 09:20:47 »
Tak to by mě taky zajímalo.  ;D
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jak naladit Hotbird
« Odpověď #17 kdy: 07. 09. 2015, 14:28:38 »

Užíváte si nick sice "Profík", ale kdybyste byl ...

Sorry, nielenže nedokážete poriadne čítať, ale dokonca ani neviete čo je to nick.... Moje zobrazované meno (teda nick) je Stefan Bukovan a ŽIADEN "Profik". To "Profik" len indikuje aktivitu na fóre podľa počtu príspevkov a každý správca fóra si môže tieto "hodnosti" nastaviť ako uzná za vhodné bez ohľadu na to, či sa to užívateľovi páči, alebo nie.... Takže nemám žiaden nick "Profik" a dokonca sa neho ani nepovažujem.... Ak niekto napíše že MÁ DVA KONVERTORY, tak asi má DVA konvertory, nie JEDEN monoblok. BODKA.  LAIK totiž často ani netuší, že ten monoblok sú vlastne dva konvertory s prepínačom. K vášmu návodu som sa nevyjadroval (tam nie je čo vytknúť) , napísali ste ho správne, reagoval som len na podľa mňa zbytočné otázky na monoblok/individuálne konvertory v úvode vašej odpovede.
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380


erteple2

  • Host
Re:Jak naladit Hotbird
« Odpověď #18 kdy: 07. 09. 2015, 18:37:44 »
Myslíš Tondachu že to dotyčná pozná zda má 2single LNB či zda má Monoblock? Nemusí, právě proto to tady píšu. Některé Monoblocky opravdu vypadají jako 2 LNB - spojeny jsou pouze skříňkou s Disqc přepínačem. Že to poznáte a rozeznáte vy vím, já to taky poznám, jde tady o tazatelku u které to nevíme - navíc je to žena která nemusí znát tyto rozdíly.  ;) Víc to tady fakt neřeš.  ;D

digitaltv: Vy jste tady asi novej co ...? Pro vysvětlenou: ty hvězdičky a popisky se zobrazují pouze dle celkového počtu vložených příspěvků - to nelze nijak a ničím ovlivnit ani si to někde sám napsat. Je to sice nelogický ale je to prostě tak. Až tu naboucháte tuny příspěvků tak budete profík taky.


amatér Tondach

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 356
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jak naladit Hotbird
« Odpověď #19 kdy: 08. 09. 2015, 07:17:04 »
Myslíš Tondachu že to dotyčná pozná zda má 2single LNB či zda má Monoblock? Nemusí, právě proto to tady píšu. Některé Monoblocky opravdu vypadají jako 2 LNB - spojeny jsou pouze skříňkou s Disqc přepínačem. Že to poznáte a rozeznáte vy vím, já to taky poznám, jde tady o tazatelku u které to nevíme - navíc je to žena která nemusí znát tyto rozdíly.  ;) Víc to tady fakt neřeš.  ;D

digitaltv: Vy jste tady asi novej co ...? Pro vysvětlenou: ty hvězdičky a popisky se zobrazují pouze dle celkového počtu vložených příspěvků - to nelze nijak a ničím ovlivnit ani si to někde sám napsat. Je to sice nelogický ale je to prostě tak. Až tu naboucháte tuny příspěvků tak budete profík taky.

Na rozdíl od vás nic neřeším, jen jsem dvakrát napsal co napsala tazatelka a nerozumbradoval jsem, zda dotyčná něco pozná nebo nepozná, že monoblok vypadá jako dva konvertory, že je fakticky správně, když napíše, že má dva konvertory a přitom má jeden monoblok a podobně hloupě!

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0