Autor Téma: stara parabola s lnb pro dvb-s?  (Přečteno 16452 krát)

curamrda

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:stara parabola s lnb pro dvb-s?
« Odpověď #15 kdy: 22. 08. 2015, 02:02:48 »
zdravim. rano vyrazim s TV na slovensko... takze se jen modlim aby byla parabola ready na  40mm LNB.  pri nejrhosim skocim do Datartu pro nejakou novou parabolu. Z toho co jsem koukal na tak na 19,2E je víc volných programů oproti 23,5E.

Tu kartu od skylinku co sem nekdo postoval. Tu staci zaplatit jen jednou a uz se nemusi platit zadnej rocni poplatek? Pujdou s ni vsechny kodovany kanaly na  23,5?


23,5 volne:
www.google.cz/prehledy/televize-digital/23e5/fta/

19,2 volne:
http://www.google.cz/prehledy/televize-digital/19e2/fta/

//edit... hm..koukam ze je tu zas nejaka fiiiiičura (píčura) že místo linku například se automaticky přepíše na google.cz

takže misto google zaměnte za "parabola"


« Poslední změna: 22. 08. 2015, 02:08:17 od curamrda »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 634
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:stara parabola s lnb pro dvb-s?
« Odpověď #16 kdy: 22. 08. 2015, 09:34:37 »
na te parabole to nemaji tak dobře aktulizované, koukni třeba sem:

23,5e
http://1url.cz/uciY

19,2e
http://1url.cz/ycin

pro někoho bývají zajímavé i pozice:
28,2e
http://1url.cz/Nci6

16e
http://1url.cz/Gci8

13e
http://1url.cz/Rcix

9e
http://1url.cz/JciA

0,8w
http://1url.cz/ecim

Je to vrežimu full sat, tak když budeš chtít jen fta tak si v encryption nastav "show free to air only" nebo tak nejak to je.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


272930370

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 308
    • Zobrazit profil
Re:stara parabola s lnb pro dvb-s?
« Odpověď #17 kdy: 22. 08. 2015, 09:45:10 »
zdravim. rano vyrazim s TV na slovensko... takze se jen modlim aby byla parabola ready na  40mm LNB.  pri nejrhosim skocim do Datartu pro nejakou novou parabolu. Z toho co jsem koukal na tak na 19,2E je víc volných programů oproti 23,5E.

Tu kartu od skylinku co sem nekdo postoval. Tu staci zaplatit jen jednou a uz se nemusi platit zadnej rocni poplatek? Pujdou s ni vsechny kodovany kanaly na  23,5?
No jasně, jedná se o perpetuum, které za jednorázovou platbu funguje jako bratrství se SSSR - Na věčné časy a nikdy jinak :D


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 634
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:stara parabola s lnb pro dvb-s?
« Odpověď #18 kdy: 22. 08. 2015, 09:48:34 »
zdravim. rano vyrazim s TV na slovensko... takze se jen modlim aby byla parabola ready na  40mm LNB.  pri nejrhosim skocim do Datartu pro nejakou novou parabolu. Z toho co jsem koukal na tak na 19,2E je víc volných programů oproti 23,5E.

Tu kartu od skylinku co sem nekdo postoval. Tu staci zaplatit jen jednou a uz se nemusi platit zadnej rocni poplatek? Pujdou s ni vsechny kodovany kanaly na  23,5?
No jasně, jedná se o perpetuum, které za jednorázovou platbu funguje jako bratrství se SSSR - Na věčné časy a nikdy jinak :D

když koupí už předplacenou, tak funguje po celou dobu předplaceného období. Ale pujdou ti jenom Skylink programy, canal digital a tv vlanderen ne.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


curamrda

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:stara parabola s lnb pro dvb-s?
« Odpověď #19 kdy: 22. 08. 2015, 10:17:47 »
no vim že boži skylink menil smlouvy ... ale to je asi pro ty co maj od nich reciever a plati si navic nejakou sluzbu :) tak diky :) zatim necham tu parabolu na 19,2E je tam vic free programu. kdyztak s tim pak hnem. nebo koupim jine dual LNB

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


curamrda

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:stara parabola s lnb pro dvb-s?
« Odpověď #20 kdy: 24. 08. 2015, 13:57:04 »
no tak nakonec jsem zjistil, ze deda uz mel digit.sat.reciever. i LNB. takze jsem jen pichnul kabel do TV. Koupil CI kartu pro skylink kartu. a naladil.

Akorat mi zustalo LNB, protoze uz mel na parabole jinej :( vracet se mi ho nechce...daval jsem 340s postou.. dam dalsi kilo za postu zpet... to nema smysl... mam ho zkusit prodat? nechce ho nekdo? :D


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 634
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:stara parabola s lnb pro dvb-s?
« Odpověď #21 kdy: 24. 08. 2015, 18:53:49 »
co maš za lnb?
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


curamrda

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:stara parabola s lnb pro dvb-s?
« Odpověď #22 kdy: 25. 08. 2015, 17:17:32 »


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 634
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:stara parabola s lnb pro dvb-s?
« Odpověď #23 kdy: 25. 08. 2015, 18:52:57 »
si zkus udelat taky satelit, nebo mu udělej multifokus ;) tohle lnb mam taky :) přesně to stejné.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


curamrda

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:stara parabola s lnb pro dvb-s?
« Odpověď #24 kdy: 26. 08. 2015, 02:03:46 »
kvuli praci jsem doma jen 48 hodin v tydnu na vikend... pro me satelit nema cenu... nemam ani TV :D