Méďo, není na místě se hned urážet. My můžeme "pracovat" jen s informacemi, se kterými se zde "pochlubíte". Pan Svoboda psal o opakovaných výpadcích při sledování úplně jiného vysílače. Vy jste se připojil a tuto zkušenost jste potvrdil. Viz "Výpadky se netýkají jenom Cukráku. Stejné výpadky jsem zaznamenal i z vysílače Kleť.". Později jste ale uvedl: "Jak jsem psal, tyto výpadky jsem za celý týden zaznamenal celkem tři". Jak si můžete být jistý, že se jednalo o 3 synchronní poruchy, společné s panem Svobodou. Vy říkáte 3 výpadky, pan Svoboda píše o opakovaných problémech. Proto bych si vaše dvojí zkušenosti nedovolil přímo spojovat a vymýšlet příčiny na straně distribuce. Na takové závěry, podle mne, nemáte "právo". Nakonec bych si dovolil uvést jistou pochybnost nad Vaším argumentem, že anténní systém od profíka máte 3 roky starý. Za tu dobu se mohlo změnit plno věcí. Od přirozeného stárnutí komponentů, po možnost zatečení vody, od únavy materiálu, po změnu ve Vašem okolí, která může Váš anténní systém ovlivňovat zcela jinak, než byl stav před třemi lety.
Nakonec ještě osobní poznámku. To Vy jste uvedl : "Sleduji TV a najednou mi TV napíše "žádný signál" a hned zase naskočí. Všechny přístroje mi hlásí 100% kvalitu signálu (TV Panasonic, STB FTE Max, STB AB IPBox i STB Technisat)." Protože jste uvedl čtyři přijímače a nespecifikoval jste žádný detail, celkem logicky jsem mohl předpokládat, že to uvádíte proto, že jste výpadek pozoroval synchronně na všech čtyřech. Pokud je to jinak, z Vašich vyjádření do nedokáži vydedukovat.