Děkuji za odpovědi. Bohužel jsem si myslel, že právě HDTV bych takto mohl přijímat Koukal jsem na stránky té firmy Neotion a mají tam tohle: http://www.neotion-pocket.com/pocket_fta.phpAle zdá se, že i nyní to fakt jen převádí formát MPEG-4 na MPEG-2.Takže smůla a jedinou variantou tedy zůstává zakoupení externího STB, který to HD zvládne.
I tak by to bylo nouzové řešení. Takový převod musí nutně znamenat zhoršení kvality. Radši kupte STB.
Citace: Pavel-original 25. 06. 2010, 20:41:21I tak by to bylo nouzové řešení. Takový převod musí nutně znamenat zhoršení kvality. Radši kupte STB.Ano, prevod z HD do SD obvykle znamena zhorseni kvality obrazu . Navic kdo by chtel platit za prijem HD a divat se pritom na SD...
Citace: Honza DVB 26. 06. 2010, 08:12:15Citace: Pavel-original 25. 06. 2010, 20:41:21I tak by to bylo nouzové řešení. Takový převod musí nutně znamenat zhoršení kvality. Radši kupte STB.Ano, prevod z HD do SD obvykle znamena zhorseni kvality obrazu . Navic kdo by chtel platit za prijem HD a divat se pritom na SD...Tady je někdo nechápavý, samozřejmě že jsem myslel SD.