Pro Rogue 11:
1. Petr Dvořák patří mezi lepší ředitele České televize.
2. Plní své povinnosti a chrání zájmy České televize.
3. Když Ty ve svém příspěvku použiješ znevažujcí výraz "výplody" stavíš se tak do pozice schopnějšího, než je Petr Dvořák. Nevím, co Tě opravňuje pro takové stanovisko, co jsi v životě dokázal. Mne by to také moc zajímalo.
4. Reprízy se dávají v létě, kdy je o televizi obecně menší zájem a každý normální člověk to chápe.
5. Reprízy jsou vždy nepříjemné. Například mám dost Donutila, Pelíšků, Obecných škol, Tankových praporů, Černých baronů stejně jako mnoha seriálů z období před rokem 1989.
6. Pokud chceš napadat pouze seriály před rokem 1989, činíš tak nikoliv z pozice soudce kvality nýbrž především z ideologických důvodů. Nic proti tomu. Jen postrádám jakoukoliv dnešní ideologii. V žádném popřevratovém seriálu se nevyskytuje. Ty jásáš, nechybí Ti. Podle mého soudu bychom měli mít jasno, kdo jsme, kam směřujeme a jací chceme být.Televizní tvorba by měla ukazovat též kladné příklady z dnešní doby, ve společnosti jsou.
7. Kritizovat je vždy snadné, navrhnout lepší řešení nikoliv. Kritiků je přehršel, tvůrce skoro žádný.
8. Moje předchozí reakce byla nezdvořilá a omlouvám se. Byla pouze zkratem nad Tvou povýšenou pozicí, je to moje chyba.