Nepovedal by som že cca 200 000 domácností (odhad počtu domácností využívajúcich Magio a MagioSat - ale je možné že ich je viac na úkor Digi TV) v SR je málokto.... Pri priemernom počte 2,6 obyvateľa na domácnosť (zdroj: štatistický úrad SR) má k tomuto programu prístup viac ako pol milióna ľudí.
PS.: aby bolo jasné ako som sa dostal k číslu 200 000 domácností - počet ABONENTOV (teda platných zmlúv) Telekomu (Magio, MagioSat, satelitná a káblová Digi - stará aj Nová) dosiahol na konci 1. štvrťroka cca 475 000. Telekom samotný nedefinuje koľko abonentov pripadá na jednotlivé platformy.... Ale v dobe prevzatia Digi Slovakia deklaroval, že táto spoločnosť má cca 270 000 abonentov.... Počet abonentov Magia je pravdepodobne vyšší ako tých 200 000, pretože časť užívateľov starej Digi prešla do MagioSatu (a časť sa na nejakú Novú Digi/Magio úplen vykašlala a prešla ku konkurencii) a moje optimistické odhady sú až do 300 000 abonentov. Vzhľadom k tomu, že Telekom umožňuje na jednu zmluvu v prípade satelitu až 4 prijímače (a v IPTV dva prijímače), tak nepredpokladám že by jedna domácnosť využívala viac zmlúv (oproti Skylinku, kde je pre základný balík cenovo výhodnejšie používať samostatné karty miesto kariet NEXT, teda domácnosť používajúca 3 karty le n na balík Digital je automaticky evidovaná ako 3 abonenti) a teda počet potencionálnych divákov kanála Ťuki môže dosahovať cca 750 000 obyvateľov SR.