Autor Téma: Proč ČT 24 nevysílá živě uctění památky padlým vojákům?  (Přečteno 5625 krát)

Robert Zeman

• Závislák
  • Pravda začíná tam, kde končí signál České televize
    • AOL komunikátor - Roby
    • Zobrazit profil
Snad ne protiruská propaganda, to by si ČT přece nedovolila...
Dostupnost DVB-T: celkem 60 různých TV programů (s Plustelkou a bez rakouských multiplexů D, E, F).

CZ: multiplexy 1, 2, 3, 4, RS7, RS8;
SK: multiplexy 1, 2, 3, 4;
AT: multiplexy A, B, D, E, F.

Reklama

• Stálý člen

Alex Gaga

• Profík
    • Zobrazit profil
Re:Proč ČT 24 nevysílá živě uctění památky padlým vojákům?
« Odpověď #1 kdy: 09. 05. 2015, 13:32:34 »
V ČR teď probíhá nějaká státní akce na uctění památky, aby to ČT mohla přenášet?

Jan Novák

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 09. 05. 2015, 14:40:18 »
Snad ne protiruská propaganda, to by si ČT přece nedovolila...
Pokud vím, svátek i uctění památky bylo 8.5 a přenos byl. Jestli vy fungujete podle moskevského kalendáře, tak je to váš problém, ne ČT.

Rogue 11

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 09. 05. 2015, 17:23:44 »
Máte mít O2 TV a viděl byste. Na Pervym kanalu Rossija to živě běželo cca od od 10:30 našeho času. Koukal jsem, i Miloše jsem viděl :) Vojenská přehlídka předtím nebyla uctění památky padlých vojáků, ale ruská propaganda na armádu. Na jejich, samozřejmě. 

Robert Zeman

• Závislák
  • Pravda začíná tam, kde končí signál České televize
    • AOL komunikátor - Roby
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 09. 05. 2015, 22:27:43 »
Po delší době jsem si pustil zprávy v 19 hod. na ČT s tím, že budu opět spokojen. Spokojen s tím, že se mi potvrdí lhaní a polopravdy stříkající z tohoto veřejnoprávního média. Takové (trochu falešné) zadostiučinění. A - ČR - div se, ČT informovala kvalitně, bez příhnus (anton. pro: příkras), takže jsem fakt čuměl. Buď už ten anti-zemanismus a anti-rusismus vzdala, nebo se rozhodla, že bude konečně televizí pro 10 mio lidí, každopádně - po dlouhé době všecka čest!
Dostupnost DVB-T: celkem 60 různých TV programů (s Plustelkou a bez rakouských multiplexů D, E, F).

CZ: multiplexy 1, 2, 3, 4, RS7, RS8;
SK: multiplexy 1, 2, 3, 4;
AT: multiplexy A, B, D, E, F.

Reklama

• Stálý člen

Malata1 Jak

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 09. 05. 2015, 22:58:18 »
To máte z toho že jste se koukal až po delší době a v mezidobí se necháváte zpracovávat ruskou propagandou. ČT se vždy snaží informovat kvalitně a nezaujatě pro většinového diváka, to jen extremisté ať z jakéhokoliv tábora se z toho můžou podělat a šíří nesmyslnou kritiku.

K. Vav

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 10. 05. 2015, 10:09:07 »
Sledovali jste 9.5.2015 od 9.00 hod ČT24 a BBC World News Europe?? Pokud ano, tak netřeba komentovat, ČT je  ..... :'(

Rogue 11

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 10. 05. 2015, 16:19:00 »
Pustil jsem si ze záznamu, jak začátek parády pokrývala CNN. Za 15 minut co měli první vstup, přepnuli do studia jednou (!) asi na 10 sekund. To ČT při každý druhý větě moderátora. ČT prostě stále nepochopila, že televize je o obrázku a nikdo nechce koukat na ksichty moderátorů a pozvaných hostů. Lidi zajímá komentovaná událost, ne ti co ji komentují. Jenže jsme zase u té české malosti :Koukej mámo, byl jsem v televizi. Ale to se opakuje při každé příležitosti, proto pokud je to možné, oželím český komentář a koukám někde jinde. Zajímavé je, že takové povodňové zpravodajství ze studia nedělají, tudíž to dělat umějí, jenom nechtějí  >:(