reklama

Autor Téma: Barrandov HD  (Přečteno 35388 krát)

Mako952

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 135
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Barrandov HD
« kdy: 09. 05. 2015, 13:08:54 »
V mailem, poštou nebo mobilem říkali , že od 15.5 bude ve skylinku TV Barrandov HD, Kino Barrandov HD a Barrandov Plus HD

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Alex Gaga

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 726
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Barrandov HD
« Odpověď #1 kdy: 09. 05. 2015, 13:17:19 »
Dík za zprávu! :)


Karlos68

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 538
  • Začínám z novým učtem , předešlý 391 příspěvku.
    • Zobrazit profil
Opticum HD Sloth Combo Plus H.265 HEVC Emme Esse 85AL 23,5°E  Emme Esse85AL 4,8°E
Philips 40PFL6606H/12,32PFL6626H/12,RWT DTV-401T,
DVB-T-CZ Mux 1,2,3Praděd(36,53,51k)PL Mux 1,2,3,Opole Chrzelice(46,23,34k)g.Św. Anny Mux8(6k,11C)
Antény 2xTVA 21-60 Correct relé IRS1.1
IVO 30dB X 21-69k IVO 31dB 6-60


kolenac2

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 200
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Barrandov HD
« Odpověď #3 kdy: 09. 05. 2015, 16:44:47 »
To je dobrá zpráva.


kolenac2

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 200
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Barrandov HD
« Odpověď #4 kdy: 09. 05. 2015, 17:27:47 »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



jirkazdevitky

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 444
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Barrandov HD
« Odpověď #5 kdy: 09. 05. 2015, 18:19:30 »
V mailem, poštou nebo mobilem říkali , že od 15.5 bude ve skylinku TV Barrandov HD, Kino Barrandov HD a Barrandov Plus HD

Takže do konce roku počítám, ze Skylink spustí dalších 10 programů v nativu (včetně Barrandova):
Doma HD, Wau HD, Prima Love HD, Prima Zoom HD a Smíchov HD.

ČT24 HD, Prima 2 HD
Barrandov HD, Kino Barrandov HD, Barrandov Plus HD


Alex Gaga

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 726
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Barrandov HD
« Odpověď #6 kdy: 09. 05. 2015, 18:29:44 »
V nativu to asi úplně nebude a Prima 2 má být co?


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 557
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Barrandov HD
« Odpověď #7 kdy: 09. 05. 2015, 18:38:47 »
ještě sem mužou pustit ten vaš slavnej sport 1 hd, ap hd a podobný, bych uvítal.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


kolenac2

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 200
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Barrandov HD
« Odpověď #8 kdy: 09. 05. 2015, 18:45:48 »
Třeba na Primě Zoom HD jsem ještě neviděl pořad v nativu.
http://my.jetscreenshot.com/12990/20150509-6ie9-134kb.jpg


jirkazdevitky

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 444
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Barrandov HD
« Odpověď #9 kdy: 09. 05. 2015, 18:52:55 »
Třeba na Primě Zoom HD jsem ještě neviděl pořad v nativu.
http://my.jetscreenshot.com/12990/20150509-6ie9-134kb.jpg
Taky zoom prijimam v upc ale je to jen upscale,nemaji dojednany nativ.ale uz tady nekdo psal ze si vsiml dokumentu o lodi Costa Concordia ze slo o nativ (pres 02) ale u upc by museli spustit nativni verzi aby to slo vubec poznat


Martin Š.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 146
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Barrandov HD
« Odpověď #10 kdy: 09. 05. 2015, 19:18:10 »
Jistě, vítám, že to spouští v HD, ALE bude problém s kapacitou na tp, protože bude souběžně běžet i SD verze, jak jinak. Takže bude zase další důvod něco zdražit, že? Počítám tak, že do konce roku skylink navýší cenu SP tak 2x. Kdy se už začnou konečně vypínat ty SD programy a všechno sjednotit do pár transpondérů?? Asi nikdy a bude se stále vysílat úplně zbytečně "do zdi". Na jednu stranu všichni řvou, že nemají peníze, ale na druhou stranu je vyhazují z okna.


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 840
    • Zobrazit profil
Re:Barrandov HD
« Odpověď #11 kdy: 10. 05. 2015, 10:32:57 »
Na jednu stranu všichni řvou, že nemají peníze, ale na druhou stranu je vyhazují z okna.

Moje řeč. Ale ten Barrandov teda překvapil, o tom žádná.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 557
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Barrandov HD
« Odpověď #12 kdy: 10. 05. 2015, 22:42:45 »
SD vypnou ale ne hned, první bude vypínat čt a rtvs, ostatní až po nich.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 557
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Barrandov HD
« Odpověď #13 kdy: 15. 05. 2015, 12:45:08 »
Už to je na satu, ale čeká se až to m7 povolí, tj. technicky to jede ale uřednicky to ještě nepustily. Asi tak mezi 2 a 3tí bych to čekal že to dojde do skylinku a ten klikne povolit na karty.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 681
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:Barrandov HD
« Odpověď #14 kdy: 15. 05. 2015, 13:12:29 »
Čekáme, až to pustí. Do té doby to dle mého názoru nemá cenu. Zpráva už je připravena k vydání.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


 

reklama