reklama

Autor Téma: PowerVU prolomen  (Přečteno 40108 krát)

drhans

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 16
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #30 kdy: 28. 04. 2015, 18:13:25 »
na DM hraje vse krasne...





Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 563
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #31 kdy: 28. 04. 2015, 19:06:58 »
Já si nechci zahnojit systém, takže LAV Filters instaluju samostatně.
Používám DVBViewer Pro a ten balíček "powervu in dvbviewer.rar". Někomu to prostě nefunguje. Je nás víc.

a maš aktuální powervu.ini? musíš sledovat, nedavno sem to podle dostupných aktualizací aktualizoval ;) a chodí tam všecko.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 563
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #32 kdy: 28. 04. 2015, 19:08:08 »
jediný k čemu mi to powervu je, že můžu koukat na animal planet HD a discovery science HD :) ale občas to spadne takže to neni dostatečne stabilní pro nahrávání...
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


dubailove.forum

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #33 kdy: 28. 04. 2015, 19:25:59 »
Říkám, nejsem sám. Tady jsou některé citáty z fóra sat-universe.
"....I have done exactly as you list above but get freeze after 1 second...." (Liquor Twát)
"....all the channels (PowerVu) I watched one second...." (shishmish)


matt33

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 43
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #34 kdy: 28. 04. 2015, 19:37:52 »
V dvbwiever to mrzne skúšal som to vo win7 aj 8, sedmičke to ide trošku lepšie ale v ALT je to OK mal som to na jednom programe cez hodinu a šlo to plynule celú dobu.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



dubailove.forum

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #35 kdy: 29. 04. 2015, 10:04:32 »
Podařilo se mi zprovoznit i ten AltDVB, ale PowerVu v něm opět za žádnou cenu nefunguje. To bude hardware. Buď potřebuju rychlejší procesor, ačkoliv tenhle je na multimédia naprosto dostačující, a nebo potřebuju novou vhodnější SAT kartu.


matt33

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 43
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #36 kdy: 29. 04. 2015, 12:38:20 »
Len či máš správnu verziu altu nie všade to ide v pc by nemal byť problém.


matt33

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 43
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #37 kdy: 29. 04. 2015, 16:26:17 »
Mne to ide aj na starom notebooku pentium dual core T4400,NVIDIA GEFORCE G205M problem budeš mať v nastavený.
Ale viac by ma zaujímali tie screne z DM :)


dubailove.forum

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #38 kdy: 29. 04. 2015, 18:12:49 »
To seš asi jediný, kdo dokáže na dálku diagnostikovat problém na cizím PC.  ;D


matt33

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 43
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #39 kdy: 29. 04. 2015, 19:03:52 »
To seš asi jediný, kdo dokáže na dálku diagnostikovat problém na cizím PC.  ;D
Ja nie som žiadny expert ale keď to ide väčšine tak bude problém asi v tvojom nastavený len tak pre info súbor FFDecsa.dll máš zmazaný z ALTu.


dubailove.forum

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #40 kdy: 29. 04. 2015, 20:32:22 »
Oh my God :D Už to funguje !!! Jednak jsem nesmazal ten FFDecsa.dll, ale to ještě není celý. Pak jsem musel ještě nakopírovat PowerVU.ini do AltDVB/SatFiles/Transponders. Nevím proč, ale bez toho by to nefungovalo.


matt33

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 43
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #41 kdy: 29. 04. 2015, 20:53:15 »
A ešte podla toho čo sleduješ musíš zmeniť DEFAULT_PROV  ;)


dubailove.forum

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #42 kdy: 29. 04. 2015, 21:21:02 »
Už to zase nefunguje. Úplně samo od sebe to přestalo fungovat, aniž bych se čehokoliv dotknul. Kdo to neviděl, tak samozřejmě neuvěří. A už zase nevím co s tím.


matt33

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 43
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #43 kdy: 29. 04. 2015, 21:53:13 »
PowerVU.ini máš špatne ma byť v ALT alebo aký tam máš názov + PowerVU.ini musíš mať zadanú cestu pre CSA.dll ja to mám takto DLL_DIR=C:\ALTDVB Star\Devices\CSA.dll


dubailove.forum

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #44 kdy: 30. 04. 2015, 05:19:24 »
Aha. Americká AFN na pozici 9E už nefunguje. Konec. A já jsem to sledoval v přímém přenosu.


 

reklama