reklama

Autor Téma: PowerVU prolomen  (Přečteno 40112 krát)

dubailove.forum

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #15 kdy: 24. 04. 2015, 11:17:26 »
Tady nejde o dekódování jako takové. Ale o TIMING. Když ti letí video a dojde k nějakému drobnému nesouladu, tak se ten obraz zasekne a už se nerozběhne.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



ksilt

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 137
    • ICQ komunikátor - 2326654
    • Zobrazit profil
    • last.fm
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #16 kdy: 24. 04. 2015, 11:19:08 »
Hanzi, priznam, ze to muzu klidne mit i popleteny, prodavam jen jak jsem koupil, mozna mi unikaji souvislosti a ve finale se spoliham na to co napise nekdo jinde, koneckoncu cerpam odsud: http://bit.ly/1DXhf8I.  A jasne mozna jsem to poplet a co se tyce toho processor loadu tak se tam pravdepodobne mluvi o CPU ve smart kartach, no nic jdu cist dal ;-)

_ksilt.
| A2 28,2 |Prodelin 1244 | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402


drhans

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 16
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #17 kdy: 24. 04. 2015, 11:49:42 »
Tady nejde o dekódování jako takové. Ale o TIMING. Když ti letí video a dojde k nějakému drobnému nesouladu, tak se ten obraz zasekne a už se nerozběhne.

Proto neni idealni provozovat dekodovani a sledovani na tom samem PC. Pokud ma nejaky obstarozni prehravac hrat HD MPEG4 a k tomu dekodovat DES, tak to fakt bude paradne narocny. Klic je rozlozit zatez na 2 stroje - PC pouzit pro DES dekodovani a sledovat vysledek treba na Dreamboxu, ktery je na MPEG4 HD hardwarove pripraven a prehraje ho bez problemu. Vsadim se, ze takoveto reseni bude brzo venku.


standasat

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 49
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #18 kdy: 24. 04. 2015, 16:09:17 »
Dobrý den. Jakou PC kartu by jste mě doporučily?  Mám Windows 7 x86, asus E35M1-M, amd radeon 6310 graphic, cpu 1600 MHz. Děkuji za odpověď.


dubailove.forum

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #19 kdy: 24. 04. 2015, 16:21:46 »
Určitě myslím na něco z produkce TBS. To bych si koupil já, ty jejich tunery jsou velice populární.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



standasat

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 49
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #20 kdy: 24. 04. 2015, 20:42:40 »
Ještě jeden dotaz. Nějak jsem to nepochopil ale půjde mě to i na xtrend 8000?  (linuxový přístroj)


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 563
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #21 kdy: 24. 04. 2015, 21:23:14 »
Ještě jeden dotaz. Nějak jsem to nepochopil ale půjde mě to i na xtrend 8000?  (linuxový přístroj)

jestli máš velmi výkoný procesor v tom boxu kteerý to utrahne tak ano, na linux se plugin taky dělá, ale problem je pravě v nedostatečnosti výkonu cpu v těch boxech.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


standasat

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 49
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #22 kdy: 24. 04. 2015, 22:18:24 »
Já ten přístroj ještě nemám, ale chystám si ho koupit. Nebo jestli jsou jiné, odzkoušené...   Také si říkám jestli by nebylo lepší založit k tomuto tématu vlákno...   Ale v každém případě díky za odpověď.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 563
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #23 kdy: 25. 04. 2015, 00:01:37 »
asitak, jedno kde to zkoušíš, všechno je zatím "experiment" a pluginy se neustale vyvíjejí "za běhu" takže ještě nejakou dobu počkat než to bude fungovat.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


dubailove.forum

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #24 kdy: 25. 04. 2015, 10:43:59 »
Tak bych to ani nenazval. Pár nadšenců zkouší napasovat ten dřívější plugin na moderní fungující přehrávače. Výsledky nejsou povzbudivé, někomu to funguje a někomu ani za Boha ne.


matt33

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 43
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #25 kdy: 28. 04. 2015, 16:21:39 »
Neviem na čom to testujete ale mne to ide celkom slušne a nielen Američania.   


dubailove.forum

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #26 kdy: 28. 04. 2015, 16:39:53 »
Naprosto normální sestava Intel E8200 - Nvidia GT730 - Skystar HD2. Pravda ten procesor není žádné osmijádro, ale jinak s ním problémy nemám.


matt33

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 43
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #27 kdy: 28. 04. 2015, 16:55:29 »
Myslel som DVB prehravač +kodeky.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 563
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #28 kdy: 28. 04. 2015, 17:01:03 »
nainstaluj si klite codec pack, a v dvbvieveru/altdvb si nastav vše na kodeky "lav" a render dej evr nebo vmr9.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


dubailove.forum

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:PowerVU prolomen
« Odpověď #29 kdy: 28. 04. 2015, 17:08:26 »
Já si nechci zahnojit systém, takže LAV Filters instaluju samostatně.
Používám DVBViewer Pro a ten balíček "powervu in dvbviewer.rar". Někomu to prostě nefunguje. Je nás víc.


 

reklama